Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

A inceput era cardului cu acumulare [Campanii - Oferta inactiva]

A inceput era cardului cu acumulare

 

Beneficiile cardului cu acumulare Favor


Gral Medical a lansat cel mai nou produs pe piata cardurilor si abonamentelor de sanatate, si anume cardul cu acumulare Favor. Acesta reuneste 3 atribute elementare la un loc: flexibilitate, acces liber la orice serviciu si preturi reduse.
 

  • Cardul cu acumulare Favor este un card de sanatate cu “acumulare”. Asta inseamna ca pe el se acumuleaza bani, iar acestia raman pe card atata timp cat doreste titularul. Nu exista o perioada de timp in care se pierde suma acumulata pe card. In cazul abonamentelor clasice, cat si a asigurarilor de sanatate (principiile sunt aceleasi), exista dezavantajul ca pacientul pierde la sfarsitul anului toata suma depusa. Cardul cu acumulare Favor poate fi folosit de toti membrii familiei (parinti, copii, frati etc).
  • Atunci cand pacientul este pus in situatia in care un membru al familiei are probleme de sanatate, cardul Favor protejeaza intreaga familie. Mai mult de atat, cardul ofera flexibilitate maxima la acumulare (lunar, ocazional sau ambele).
  • Titularul cardului are acces la toate serviciile medicale oferite (analize, investigatii, consultatii) la preturi mult mai mici. Pacientul are posibilitatea sa isi aleaga singur un doctor renumit din intreaga echipa medicala a clinicilor, iar un card incheiat in provincie poate sa ofere accesul la servicii medicale in centrele din alte orase fara probleme (este in tranzit, in vacanta sau doreste un serviciu nou).

Despre campanie


In perioada 15 noiembrie 2011 – 15 decembrie 2011, in cadrul campaniei “A inceput era cardului cu acumulare” pentru fiecare card incheiat, Gral Medical acorda un bonus de 100 lei, 200 lei sau 300 de lei pentru cele 3 tipuri de carduri oferite.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos« Inapoi

  Puteti efectua analize decontate prin CASMB si in a doua perioada a lunii sept

Nu mai este nevoie sa astepti inceputul lunii pentru a putea efectua analize medicale decontate prin CASMB. Ai bilet de trimitere pentru analize medicale si nu stii unde sa mergi? Cauti un centru medical unde sa iti faci analizele gratuit?

Vino in luna septembrie si fa-ti analizele gratuit la noi!  Detalii aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici