Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Business-ul Gral Medical a crescut cu 24%, inregistrand 71 milioane lei in primul semestru din 2018 

Compania si-a bugetat pentru anul 2018 venituri de 140 milioane lei, in crestere cu peste 20% fata de anul anterior, cresteri ce vor fi sustinute de reteaua de laboratoare Gral, sectiile de oncologie si segmentul corporate.

Gral Medical a reusit in primul semestru din anul 2018, in plin proces investitional, sa obtina o crestere a veniturilor cu 24% fata de perioada similara a anului precedent. La nivel de grup, compania a inregistrat venituri de 71.1 milioane lei, depasind astfel proiectiile bugetare fundamentate pe o crestere organica de 20%.

Compania isi mentine trendul crescator, superior cresterilor de pe piata, investitii orientate cu predilectie catre inaugurarea de centre noi oncologice ce vor functiona complet incepand cu anul 2019.

Toate categoriile de servicii au inregistrat cresteri cu 2 cifre, cu toate acestea Laboratoarele GRAL si Spitalul OncoFort au inregistrat cresteri peste estimarile initiale, 27% si respectiv 30% fata de anul anterior. Reteaua de Laboratoare Gral s-a marit cu 3 laboratoare si 3 centre de recoltare inaugurate in capitala si orasul Bacau, iar in prezent functioneaza in cadrul Spitalului OncoFort unul dintre cele mai moderne Laboratoare de Biologie Moleculara din Bucuresti.

Laboratorul Gral Medical Bacau este functional deja, standardul de calitate oferit de laboratoarele Gral a oferit o incredere suplimentara medicilor, clinicilor si pacientilor din judetul Bacau. Incepand cu luna septembrie in cadrul centrului se va deschide un cabinet pe endocrinologie unde va lucra unul dintre cei mai renumiti medici din regiune. Pana in prezent peste 500 de pacienti au apelat la serviciile de analize medicale efectuate in laboratorul Gral din Bacau.

“Exista solicitari de colaborare in mai multe judete din tara, analizele medicale de laborator marca Gral sunt apreciate din ce in ce mai mult de catre medicii specialisti, pentru ca nu am facut, si nu vom face, rabat la tehnologie, consumabile si protocoale medicale. In urmatoarea perioada ne dorim sa devenim etalon pe analize medicale de laborator pentru jumatate din judetele din tara si sa ajungem la peste 20 de laboratoare.” Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Pentru anul 2018 compania Gral Medical si-a bugetat un fond de investitii de 6 milioane de Euro, investitii ce vizeaza deschiderea unui centru oncologic in judetul Arges, OncoFort Pitesti, ce va oferi servicii complete de diagnostic si tratament oncologic (radioterapie, chimioterapie, analize medicale de laborator, imagistica medicala) si in Bucuresti, in premiera pentru sectorul privat, un centru de excelenta in tratarea cancerului de tiroida.


Spitalul OncoFort din Pitesti, va fi dotat cu aparatura de ultima generatie: accelerator cu particule, RMN cu 16 canale si 9 suite pe specialitati medicale, Computerul tomograf cu 32 de slice-uri ce permite imagistica intregului corp si un laborator de urgenta.

Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului de Tiroida din Bucuresti
este un proiect de mari dimensiuni ce va oferi un tratament complet tuturor pacientilor din tara cu afectiuni endocrinologice. Centrul va fi dotat cu 10 paturi ce va permite tratarea a 1000 de pacienti anual.

“Suntem primul centru privat din Romania ce va oferi pacientilor din intreaga tara posibilitatea de a se programa rapid la un centru de tratament cu iodoterapie. Toate saloanele vor fi moderne, de tip apartament, unde pacientii se vor simti pe durata tratamentului ca acasa. Am reusit sa strangem la un loc o echipa medicala de exceptie specializata pe patologia tiroidiei, echipa medicala formata din medici oncologi, medici de medicina nucleara, medici chirurgi cu vasta experienta in domeniu” Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Ambele centre sunt prevazute cu paturi, in regim de spitalizare de zi, iar echipa medicala a fost deja formata cu unii dintre cei mai valorosi medici specialisti din regiune, medici ce isi doresc sa practice, intr-un parteneriat pe termen lung, o medicina orientata catre rezultate.

Compania si-a bugetat pentru anul 2018 venituri de 140 milioane lei, in crestere cu peste 20% fata de anul anterior, cresteri ce vor fi sustinute de reteaua de laboratoare Gral, sectiile de oncologie si segmentul corporate.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral.


« Inapoi

Vizualizari: 1
Comentarii: 2

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
Sorin - 2018-09-08 12:33:14 | » Adauga raspuns
Este cel mai mare centru medical cu capital 100% romanesc.

GRAL MEDICAL - 2018-09-14 15:10:40 | » Adauga raspuns  
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici