Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

CLINICA GRAL Online, cu un singur click, direct la medic!

Clinica GRAL Online, consultatii medicale din confortul si siguranta casei tale! Rezolva rapid si usor problemele de sanatate, cu un singur click!
Incredere, siguranta, calitate. Nu astepta! Programeaza-te acum!

Data publicare: 29.04.2020 / Clinica Gral ONLINE
0
0
In aceasta perioada in care pandemia creata de noul Coronavirus a impus norme de distantare sociala pentru siguranta si sanatatea tuturor, accesul la serviciile medicale a devenit foarte dificil. In calitate de pacient, sunteti centrul preocuparilor noastre si pentru a fi cat mai aproape de dumneavoastra, am lansat Clinica GRAL Online, o facilitate care nu trebuie sa astepte trecerea perioadei de criza pentru a avea un tratament medical de la medicul specialist. Acum, venim in ajutorul dumneavoastra prin consultatii online, la distanta, in care indicatiile unui medic specialist vor ajunge repede si direct la fiecare pacient!

Boala nu asteapta!

Indiferent de problema medicala cu care va confruntati ca si pacient, importanta rezolvarii ei intr-un timp rapid poate creste calitatea vietii dumneavoastra. De multe ori situatiile medicale care se ivesc par fara rezolvare, mai ales in aceasta perioada a izolarii si distantarii sociale. Un medic este in masura sa va sfatuiasca si sa va ajute sa rezolvati problema de sanatate pe care o aveti. Puteti sa faceti acest lucru foarte simplu, accesand serviciul nostru de telemedicina in Clinica GRAL Online.

Telemedicina

Avem grija de pacienti dar si de personalul nostru medical. Boala nu asteapta! Venim cu o solutie pentru problema de sanatate ivita, oferindu-va posibilitatea efectuarii consultatiilor online, in care dumneavoastra, ca si pacient, puteti intra in legatura cu medicul specialist prin intermediul telemedicinei, din confortul propriei case, fara deplasare la clinica si pastrand distantarea sociala impusa. Specialitatile medicale, medicii disponibili si serviciile medicale oferite, le gasiti aici: https://www.gralmedical.ro/Clinica-Gral-ONLINE

Serviciul de telemedicina in Clinica GRAL Online, va ajuta sa intrati in legatura directa cu medicul si sa primiti indicatiile corespunzatoare pentru a va trata problema de sanatate de care suferiti.  

E foarte simplu sa ajungeti la o consultatie online:
• Alegeti Clinica GRAL online, la Centre Gral Medical pe www.gralmedical.ro
• Selectati din lista secialitatea, medicul, ziua si ora la care doriti sa aiba loc consultatia online
• Dupa programare, veti primi un link pe email si sms, cu indicatiile pe care trebuie sa le urmati pentru a beneficia de serviciul medical
• Dupa confirmarea platii, veti primi link-ul prin care, la ora programata, veti putea intra in direct cu medicul respectiv
• Raportul medical si recomandarile medicului le veti primi la finalul consultatiei pe email si le veti regasi in istoricul medical din contul de pacient GRAL
 

De ce sunt utile consultatiile online?

In zilele noastre tehnologia a facut un salt important, traim in era digitalizarii. Ai acces online rapid la orice. Gasesti pe internet orice doresti sa cumperi, orice informatii doresti sa stii. De ce sa nu-l gasesti si pe medicul nostru atunci cand ai nevoie? Atunci cand ai simptome si nu stii ce e cu ele, atunci cand te simti rau si nu stii ce sa faci? Apelezi la Clinica GRAL Online. Cum? Simplu, din confortul si siguranta casei tale.

Serviciul de telemedicina in Clinica GRAL Online vine in ajutorul tuturor pacientilor ce se confrunta cu simptome suparatoare si au nevoie de tratament imediat. Multe boli pot fi vindecate daca sunt depistate si tratate la timp!

Inainte de consultatia online, veti putea trimite catre o adresa de email dedicata, documente existente despre istoricul medical, rezultate de analize si investigatii care il vor ajuta pe medic sa cunoasca istoricul medical, sa vada starea dumneavoastra actuala de sanatate si sa va recomande tratamentul corespunzator.

Cum ma programez la consultatii online?

Programati-va pentru consultatii, rapid si usor in Clinica GRAL Online:
• Call Center 021 323 0000
Aplicatia GRAL Medical disponibila atat pe IOS cat si pe Android
• Programari online din site-ul GRAL Medical: https://www.gralmedical.ro/Clinica-Gral-ONLINE
Formularul de contact de mai jos


« Inapoi

Vizualizari: 1551
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici