Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Campania "Daruim Iubire!" [Campanii - Oferta inactiva]

Campania "Daruim Iubire!"

 

Despre Luna Iubirii


Luna Februarie este luna dedicata Iubirii, persoanele sarbatoresc alaturi de cei dragi, indiferent ca este vorba de Ziua Sfantului Valentin sau de ziua dedicata romanilor, Dragobetele. Odata cu trecerea iernii, natura este insufletita de iubire, iar fortele telurice prind viata intr-o armonie cu pasarile, plantele si intreaga suflare. Oamenii resimt aceasta atmosfera “cupidoniana”, de aceea se lasa purtati de sentimente puternice, iar ziua dedicata iubirii devine un imbold de sarbatoare pentru tot anul.

Pentru a darui si a primi iubire cu totii ne dorim sa fim sanatosi, de aceea Gral Medical ofera tuturor participantilor o ecografie gratuita pentru o persoana draga.

Informatii campanie


Campania “Daruim iubire” se desfasoara in perioada 14.02.2014 – 14.03.2014.
In toate clinicile Gral Medical, pentru o ecografie (abdominala, mamara, tiroidiana, ecocardiografie) solicitata, se ofera inca o ecografie gratuita pentru persoana draga (partener de viata, iubit, copii, parinti, prieteni etc...). Mai mult de atat, fiecare participant din cadrul campaniei beneficiaza suplimentar de 50% reducere* la un consult de specialitate aferent clinicii participante (Alergologie, ORL, Medicina interna, Endocrinologie, Cardiologie).

Vino pe perioada campaniei “Daruim iubire” cu persoana draga, in clinicile Gral Medical, si vei primi 2 ecografii la pret de una singura.

Important!

In cazul in care ecografiile vor avea preturi distincte, ecografia gratuita va fi cea cu pretul cel mai mic. Campania nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite, din cadrul retelei de clinici Gral Medical.
Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos

* Clinicile participante pot oferi toata lista de consultatii sau numai o parte (acolo unde nu se pot acoperi toate specialitatile), de aceea va rugam sa solicitati disponibilitatea la finalizarea programarii.


« Inapoi

  Campanie Avantaj Dublu

In cadrul campaniei “Avantaj Dublu” se ofera reducere de 50% atat la pachetul de screening pentru afectiunile tiroidiene cat si pentru cancerul la san. Campania se desfasoara pana pe 30.11.2019 in 8 orase din tara (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Pentru a evita zeci de suferinte intra in campanie si alege unul sau ambele pachete de screening. Mai multe gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici