Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Cardul de sanatate cu acumulare FAVOR
Cardul Favor este primul card de sanatate cu acumulare din Romania.
Abonametele de sanatate mai sunt o solutie viabila?

Istoric

Incepand cu anul 2000, pe piata serviciilor medicale private s-a conturat un produs nou dedicat pacientilor, si anume, abonamentul de sanatate. Lansarea lui nu a fost deloc spectaculoasa, acesta fiind si motivul pentru care pana la aparitia asigurarilor de sanatate (2005-2006) nici nu se stia de existenta abonamentelor de sanatate. Companiile din acea perioada au adus acest produs in Romania numai pentru ca el exista in clinicile din strainatate.

Ulterior, abonamentul de sanatate s-a dezvoltat odata cu serviciile de medicina muncii, cand acoperea pentru inceput, conform legii, numai aceste servicii obligatorii. Treptat, abonamentele de sanatate au introdus in pachet si alte servicii suplimentare. Angajatorii ofereau aceste abonamente ca pachet motivational pentru angajati, pe baza cresterii economice din acea perioada.

Ce se aseamana, se aduna

Desi, in prezent, piata serviciilor de abonamente de sanatate detine aproximativ 10-12% din totalul pietei serviciilor medicale private (~600mil Euro), ponderea majoritara este data de abonamentele corporate. Exista o retinere din partea persoanelor fizice de a incheia direct un abonament de sanatate, deoarece inca exista mentalitatea ca preventia inseamna bani aruncati lunar pe fereastra: “ma tratez numai atunci cand sunt bolnav”. Acesta este si motivul pentru care asigurarile de sanatate au o dinamica firava in Romania, iar piata abonamentelor stagneaza de ani buni. In cazul abonamentelor, cat si a asigurarilor de sanatate (principiile sunt aceleasi), exista dezavantajul ca pacientul pierde la sfarsitul anului toata suma depusa.

Acest lucru se intampla deoarece foarte multi abonati nu folosesc serviciile medicale din pachet sau nu sunt obligati sa foloseasca polita de asigurare. O alta cauza o reprezinta existenta unui intermediar care doreste la randul sau sa obtina un profit face ca politele sa fie scumpe, sa acopere o arie mica de servicii medicale importante sau sa fie decontate partial din pretul real.

Ce este cardul de sanatate cu acumulare?

Incepand cu luna noiembrie 2011 apare un produs nou pe piata, marca Gral Medical, si anume: Cardul cu Acumulare Favor.
In primul rand, cardul Favor este un card de sanatate cu “acumulare” asa cum spune si denumirea. Acest lucru inseamna ca pe el se acumuleaza bani, iar acestia raman pe card atata timp cat doreste titularul. Altfel spus, suma acumulata pe card nu se pierde la sfarsitul anului.

In al doilea rand cardul cu acumulare Favor poate fi folosit de toti membrii familiei (parinti, copii, frati etc). Atunci cand pacientul este pus in situatia in care o ruda are probleme de sanatate, cardul Favor protejeaza intreaga familie. In al treilea rand, cardul iti ofera flexibilitate maxima la acumulare (lunar, ocazional sau ambele) si accesul la toate serviciile medicale cu reduceri semnificative.


Cardul cu acumulare Favor are la baza un studiu de cercetare efectuat in reteaua de clinici Gral. Studiul a fost efectuat de Gral Medical in perioada octombrie 2010-august 2011, in orasele: Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Pitesti si Focsani. Comportamentul pacientului fata de serviciile medicale private a evidentiat, ca o linie rosie, ca un produs trebuie sa permita:
  • flexibilitate;
  • acces liber la orice serviciu;
  • preturi reduse.

In aceste conditii cardul cu acumulare Favor reuneste toate cele 3 atribute la un loc. Daca un abonament clasic impune o plata lunara conform contractului, cardul cu acumulare iti ofera flexibilitate in alegerea tipului de acumulare (in cazul acumularii lunare abonatul poate trece la cel ocazional).

Daca un abonament de sanatate clasic te arondeaza automat la un doctor coordonator sau ai o lista restransa de servicii medicale, cardul cu acumulare Favor permite pacientului sa se programeze la orice doctor si sa acceseze orice serviciu doreste fara sa fie limitat de anumite conditii

Atentie:
Reducerile oferite de cardul Favor nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite de Gral Medical (promotii, coplata, campanii, reduceri parteneri Gral etc...)


Intrebari si raspunsuri:

Cat costa cardul Favor?
Cardul Favor nu are o valoare prestabilita. Pentru a beneficia de un card Favor aveti doua variante:
  • accesati un serviciu Gral Medical (consultatii, investigatii, analize medicale de laborator) si pe loc se activeaza lista de beneficii si reduceri din cele 3 tipuri de carduri.
  • depuneti pentru prima data o suma care sa va incadreze in una din grilele specifice celor 3 tipuri de carduri. Suma ramane pe card si poate fi folosita ulterior accesand servicii medicale la preturi mai mici.
Serviciile medicale de care am nevoie sunt sub 400 lei dar eu vreau cardul cu reduceri mai mari ce se poate face?
Daca aveti nevoie de servicii medicale aflate in prima grila (100-399lei) dar dumneavoastra doriti beneficiile cardului din grila 2 (400-699lei) atunci depuneti la activare doar diferenta. Suma in plus ramane pe card si o puteti folosi ulterior pentru servicii medicale la preturi mai mici.

As dori sa beneficiez de bonus insa nu am nevoie de servicii medicale, ce se poate face?
Pentru a benefica de bonus trebuie sa incheiati un card Favor pe perioada campaniei 15 nov 2011 - 15 dec 2011. Daca totusi nu aveti nevoie de servicii medicale, acumulati pe card pentru prima data o suma mai mare de 100 de lei si veti primi unul din cele 3 tipuri de carduri Favor. Grilele le veti gasi si la functionalitate card.
M-ar interesa cardul Favor cu acumulare lunara, ce se intampla daca nu platesc o rata?
Cardul cu acumulare Favor a fost conceput pentru a oferi flexibilitate maxima titularului. Daca v-ati gandit la Cardul Favor cu acumulare lunara inseamna ca doriti sa acumulati constant o suma pe card, iar cand aveti nevoie de o vizita de control la doctor veti putea plati din ce ati acumulat pe card. In cazul in care nu achitati o suma la data stabilita nu este nicio problema. Daca intarziati a 3-a rata cardul Favor se transforma automat in card cu acumulare ocazionala, iar beneficiile raman neschimbate. Cardul Favor tine cont de situatiile neprevazute din viata dumneavoastra, si de aceea beneficiile incheiate la inceput nu se vor pierde pe parcurs.
Dupa ce am incheiat un card Favor, se mai poate trece la un alt tip de card?
Dupa ce ati incheiat un card Favor aveti la dispozitie 1 an de zile in care puteti testa beneficiile cardului ales. Dupa 1an de zile puteti veni la receptia centrelor Gral si puteti solicita schimbarea tipului de card. Daca totusi doriti mai devreme acest lucru puteti incheia un nou card pe numele unui membru al familiei.
Eu efectuez analize la laboratorul din Pantelimon, este musai sa vin in policlinica?
Nu. Puteti incheia direct la receptia Laboratorului Gral Pantelimon, iar ulterior puteti folosi cardul Favor in oricare clinica sau laborator Gral din capitala si provincie.
Bonusul pe care il acordati la incheierea cardului este conditionat de ceva anume ?
Cardul cu acumulare Favor este singurul card de pe piata serviciilor medicale care insumeaza la un loc cele mai multe beneficii. Acesta este si motivul pentru care cardul ofera bonusul fara a fi conditionat de diferite elemente de constrangere. Pe perioada campaniei " A sosit era cardului cu acumulare" pentru unul dintre cele 3 carduri Favor (Favor Start 100, Favor Start 400, Favor Life 700) se va acorda un bonus de 100, 200 si 300 lei.

Daca sora mea are nevoie de un consult trebuie sa vin personal cu ea?
Nu. Cardul cu acumulare Favor protejeaza intreaga familie. Este unul din cele 3 mari beneficii pe care le ofera. Daca sora dumneavoastra are o problema nu trebuie decat sa se prezinte cu cardul dumneavoastra la centrele Gral Medical. Nu este necesar sa va prezentati si dumneavoastra.« Inapoi

Comentarii

Comentarii Gral Medical
popescu - 2021-03-18 10:54:39 | » Adauga raspuns
Cand activez cardul?

GRAL MEDICAL - 2021-03-22 08:25:48 | » Adauga raspuns Cardul Favor se poate activa in orice centru GRAL Medical. Multa sanatate!
Tatiana - 2020-09-01 14:06:45 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca cu trimitere de la medicul de familie (eu am calitate de asigurat CASMB, medicul este in contract cu CASMB) pot veni la control oncologic (pentru stabilirea unui diagnostic). De 2 luni mi s-au recomandat diverse investigatii medicale din care rezulta doar o inflamatie puternica in organism, dar fara sa se poata preciza natura inflamatiei. Medicul de familie intentioneaza sa dea trimitere la oncologie. Va rog sa-mi spuneti daca avand biletul de trimitere trebuie sa achit totusi si sume de bani pt consultatii oncologie si pt eventuale alte investigatii recomandate de oncolog pt stabilire diagnostic. Multumesc

GRAL MEDICAL - 2020-09-03 15:06:03 | » Adauga raspuns Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a va putea oferi toate informatiile necesare. Multa sanatate si va asteptam!
Lavinia - 2020-08-08 15:19:11 | » Adauga raspuns
Buna ziua! As dori sa stiu daca domnul doctor Constantin Dumitrache,si sa stiu pretul unei consultatii?

GRAL MEDICAL - 2020-08-13 16:28:24 | » Adauga raspuns Pretul unui consult de 350 ron.Pentru detalii si programarea va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Cehan - 2020-06-16 09:36:05 | » Adauga raspuns
Bună ziua, doresc să beneficiez de card de fidelitate la Gral Medica deoarece, fiind asigurat OPSNAJ şi cu locul de muncă în apropierea laboratorului de analize, efectuez măcar o dată pe an lista de analize cerută de angajator. Mulţumesc anticipat!

GRAL MEDICAL - 2020-06-19 16:52:32 | » Adauga raspuns Va asteptam intr-un centru GRAL pentru a va putea activa Cardul Favor. Multa sanatate!
Andreea Georgiana - 2020-02-29 13:31:06 | » Adauga raspuns
Buna ziua am o fetita de 9 ani si vreau si eu o consultație la stomatolog pentru tratarea cariilor si eventual de pus un aparat dentar cat ma costa?Se poate cu trimitere de la medicul de familie?

GRAL MEDICAL - 2020-03-03 14:55:45 | » Adauga raspuns In cadrul Clinicilor GRAL Medical din Bucuresti nu oferim aceste servicii medicale. Multa sanatate!
Purdel Alexandrina - 2019-12-12 15:06:41 | » Adauga raspuns
As vrea și eu o consultație la domnul doctor Gabriel Saveliev. Dansul în 2010 mia depistat cancer malign col uterin și acum as vrea o consultație la dansul. Lucrează și cu casa de asigurări? Ca nu am bani pt consultație plătită. Va mulțumesc dacă îmi răspundeți.

GRAL MEDICAL - 2019-12-18 11:45:45 | » Adauga raspuns Dl Dr Saveliev ofera consultatii in Clinica OncoFort Foscani, pretul consultatiei fiind de 150 ron. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
petrescu - 2019-07-24 18:58:29 | » Adauga raspuns
Pentru analize medicale de sange cu bilet de trimitere CASMB exista seviciul de recoltare la domiciliu ? (persoana este netransportabila)

GRAL MEDICAL - 2019-07-26 15:21:53 | » Adauga raspuns Pentru recoltarea cu bilet de trimitere nu este disponibila recoltarea la domiciliu. Multa sanatate!
Furtuna Cristina - 2018-02-22 15:48:03 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Mama mea a fost operata la IASI, rezultatul biopsiei a fost carcinom piele stadiul 2. Acum se afla internata la IOB Bucuresti si astepta de 3 saptamani radioterapia.Din informatiile noastre poate sa mai dureze asa ca acum cautam o alternativa. Intrebarea mea este : ce documente va trimit pentru a vedea diagnosticul corect? Daca sunt necesare asa cui i s-a spus 22 sedinte radioterapie care ar fi costul? Oferiti si cazare? Se pot recupera bani de la CASA?

GRAL MEDICAL - 2018-02-27 14:27:08 | » Adauga raspuns Tratamentul cu radioterapie este decontat integral de catre Casa de Asigurari. Pentru a putea efectua acest tratament este necesara o prima consultatie in care sa se decida numarul de sedinte si sa se programeze CT-ul necesar conturarii planului de tratament. Poate veni un apartinator cu istoricul medical si va primi toate infomarmatiile necesare. Ne puteti suna la 021-323.00.00. Sanatate multa!
bianca - 2018-02-09 10:24:13 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Pentru o consultatie la Prof.Constantin Dumitrache se poate face in baza biletului de trimitere de la medicul de familie ? Sau doar contracost? Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2018-02-12 15:08:06 | » Adauga raspuns Consultatia se achita, nu avem contract de decontare pe baza biletului de trimitere. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Vilcu Veronica - 2017-11-24 13:55:56 | » Adauga raspuns
Buna ziua, daca vin cu trimitere de la medicul specialist pentru o mamografie si o ecografie abdominala si sunt asigurat OPSNAJ mai trebuie platit ceva? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-11-29 12:28:50 | » Adauga raspuns Pentru Bucuresti biletul pentru mamografie trebuie sa fie eliberat de un medic in contract cu Casa de Asigurari Bucuresti sau OPSNAJ, iar pentru ecografie biletul trebuie sa fie eliberat de un medic in contract cu Casa de Asigurari Bucuresti. Pentru Ploiesti, biletul poate fi eliberat de un medic in contract cu Casa Prahova. Investigatiile respective sunt gratuite, iar pacientul poate fi asigurat la orice casa de asigurari. Pentru a efectua o programare si pentru alte informatii ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
valentina Vladescu - 2017-09-04 17:49:28 | » Adauga raspuns
Pentru un pacient asigurat OPSNAJ exista posibilitatea ca in cazul unei cistectomii sa suporte casa o parte din costul operatiei? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-09-07 10:41:48 | » Adauga raspuns Pentru informatii legate de interventii chirurgicale va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0734.780.417. Multa sanatate!
Mihaela GOJ - 2017-07-03 13:33:49 | » Adauga raspuns
Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul markerilor tumorali se poate utiliza trimiterea de la medicul de familie si daca se deconteaza prin CASMB. De asemenea, in cazul in care detin un Card Favor pe care nu l-am mai utilizat din 2014, puteti sa-mi spuneti daca acesta mai este activ sau trebuie sa fac altul? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-07-04 15:57:30 | » Adauga raspuns

Puteti folosi trimiterea de la medicul de familie ca recomadare medicala, pentru a verifica decontarea analizelor trebuie sa cunoastem exact denumirea acestora. Cardul Favor  nu isi pierde valabilitatea, il puteti folosi cand doriti. Pentru alte informatii ne puteti contacta la 021-323.00.00. Va asteptam!

Mihaela - 2017-06-30 16:38:15 | » Adauga raspuns
Buna ziua, cum pot vedea rezultatul mai multor buletine de analize pentru persoane diferite pe aceeasi adresa de e-mail? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-07-04 16:19:49 | » Adauga raspuns Din motive de securitate, un cont pentru vizualizarea rezultatelor online se poate activa pentru un singur CNP pe o adresa de mail. Pentru alte informatii ne puteti contacta la 021-323.00.00. Va asteptam!
Ana-Maria Stanciu - 2017-05-31 15:11:23 | » Adauga raspuns
Buna ziua, se poate efectua la clinica dumneavoastra o biopsie mamara, cu trimitere de la medicul specialist? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-05-31 15:19:29 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca se poate efectua biopsia mamara doar contra cost, pentru programare si pentru alte informatii va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
GHINEA LUMINITA - 2017-04-22 18:20:02 | » Adauga raspuns
Buna ziua, am o intrebare, un control la endocrinologie se poate efectua la dvs cu bilet de trimitere sau doar contra cost? Acesta cat costa? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-04-27 09:37:22 | » Adauga raspuns  Cosultatia la endocrinologie se poate efectua cu bilet de trimitere in sediul nostru din Stefan cel Mare, la dl dr Voicu Ionut. Cu plata consultatia este 110 lei. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021 323 00 00. Va asteptam!
pricop corina elena - 2017-04-20 11:47:21 | » Adauga raspuns
Daca am trimitere de la medicul specialist cu recomandare radioterapie se plateste ceva la clinica dvs sau sunt decontate de Casa de Asigurari?

GRAL MEDICAL - 2017-04-21 14:41:51 | » Adauga raspuns Tratamentul este decontat integral de catre Casa de Asigurari. Va asteptam!
Davidescu Ioana - 2017-03-23 08:57:47 | » Adauga raspuns
Buna ziua, As dori un pret aproximativ pentru o operatie laparoscopica de hernie inghinala unilaterala cae sa includa atat plasa cat si dipozitivul de fixare. Daca sunt asigurat Cas, se poate deconta o parte din costuri? Astept cu mare interes raspunsul dvs

GRAL MEDICAL - 2017-03-27 16:48:26 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult chirurgical in cadrul caruia sa primiti toate aceste informatii, in functie de operatia ce se recomanda in cazul dvs. Operatia poate avea loc in cadrul Spitalului OncoFort (Bucuresti). Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam! 
Durneanu - 2017-03-22 22:17:03 | » Adauga raspuns
Buna, Va rog sa-mi spuneti daca se poate efectua o endoscopie cu bilet de trimitere. Multumesc

GRAL MEDICAL - 2017-03-27 15:45:15 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca puteti efectua endoscopie pe baza biletului de trimitere. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Taban Georgiana - 2017-03-02 11:48:21 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Ecografiile mamare, abdominale si cele ganglionare se pot face gratuit pentru copii pe baza unui bilet de trimitere? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-03-06 12:28:12 | » Adauga raspuns Se poate deconta ecografia de abdoment total, restul ecografiilor nefiind decontatae de catre casa de asigurari. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Catlina - 2017-02-09 12:49:09 | » Adauga raspuns
Buna ziua! As dori sa stiu cat costa o colposcopie.

GRAL MEDICAL - 2017-02-15 11:09:11 | » Adauga raspuns Aceasta procedura are costul de 165 ron. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Jipa Nicoleta - 2017-02-03 09:04:38 | » Adauga raspuns
Buna ziua, sunt din Ploiesti si as dori sa stiu daca sunt decontate prin casa de sanatate analizele medicale si consultatia la medicul ginecolog, pentru fiica mea, studenta. Si daca da, le pot face la centrul medical de la Ciocianu? Va multumesc frumos

GRAL MEDICAL - 2017-02-07 16:48:53 | » Adauga raspuns Pentru analize exista contract de decontare in limita fondurilor disponibile. Pentru consult nu avem contract de decontare. Pentru detalii suplimentare ne puteti suna la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Anamaria - 2017-01-11 10:41:50 | » Adauga raspuns
Buna ziua!  As dori sa fac cateva analize de sange precum: TORCH, HIV, Ag HBS, Anti HCV. Va rog sa imi spuneti daca aceste analize sunt decontate de CAS si daca sunt, care este procedura? Bilet de trimitere, vin doar cu cardul? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-01-13 15:24:49 | » Adauga raspuns  Analizele din sistemul TORCH nu sunt decontate de catre Casa de Asigurari, celelalte analize mentionate sunt decontate doar in anumite conditii. Pentru alte detalii va rugam sa ne sunati la 021 323 00 00. Multa sanatate!
Cristina - 2017-01-03 13:13:57 | » Adauga raspuns
Cand mi-am facut cardul (acum 2 ani), la fiecare consultatie de minim 50 lei, ramaneau pe card 10%, mai este valabil acest lucru? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-01-03 16:16:07 | » Adauga raspuns  Reducerea de care beneficiati in baza cardului Favor se aplica de fiecare data  (cu exceptia investigatiilor care nu intra in grila de reducere).  Functionalitatea cardului a ramas aceeasi, reducerea se acumuleaza de fiecare data pe card, procentul depinde de tipul cardului. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 021-323 00 00. Va asteptam!
Marculescu Relu - 2016-12-17 20:47:08 | » Adauga raspuns
Cum pot sa intru in posesia unui card Favor.Multumesc frumos.

GRAL MEDICAL - 2016-12-19 15:15:47 | » Adauga raspuns Va asteptam in orice receptie GRAL Medical pentru activarea cardului FAVOR. Sanatate multa!
duca antonio - 2016-09-27 17:58:47 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Aveti sectie ORL la Ploiesti? As dori un consult la urechi. Am si un card Favor. Il pot folosi?

GRAL MEDICAL - 2016-09-30 10:31:47 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca puteti efectua consult oftalmologic in cadrul Clinicii MC GRAL Ploiesti si puteti folosi cardul FAVOR pentru plata acestuia. Va asteptam!
NOUR MARIANA - 2016-04-29 02:13:02 | » Adauga raspuns
Se poate iintra in posesia cardului daca am dubla cetatenie? Multumesc anticipat!

GRAL MEDICAL - 2016-04-29 12:04:07 | » Adauga raspuns Da, va putem activa cardul favor chiar daca aveti dubla cetatenie. Va asteptam in una din receptiile GRAL Medical pentru semnarea acordului. Sanatate multa!
Blansek Daniel - 2016-01-06 07:44:11 | » Adauga raspuns
Ce pot face daca am pierdut cardul? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2016-01-06 10:01:17 | » Adauga raspuns  Va recomandam sa anuntati la cel mai apropiat centru GRAL Medical, in urma unei cereri scrise vom anunta departamentul corespunzator pentru tiparirea unui nou card. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la 021-323 00 00. Va asteptam!
POSTICA OCTAVIU - 2015-11-29 20:34:22 | » Adauga raspuns
Cum pot intra in posesia cardului Favor Life 700 , care este modalitatea de plata si care sunt beneficiile ? Cu stima!

GRAL MEDICAL - 2015-12-03 09:48:33 | » Adauga raspuns Pentru a obtine CARDUL FAVOR este nevoie sa prezentati in una din Receptiile GRAL Medical. In acest moment sunt disponibile urmatoarele carduri : CARD FAVOR 100 si CARD FAVOR 400. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta. Sanatate multa!
tanase camelia - 2015-09-30 19:20:41 | » Adauga raspuns
Daca eu am un card cu acumulare lunara si nu il folosesc 5 ani pot sa iau banii inapoi? Sa zicem ca am acumulat 3000 lei.

GRAL MEDICAL - 2015-10-01 16:31:46 | » Adauga raspuns

Cardul Favor este un card de servicii medicale, nu un card bancar. Acest lucru este specificat si In acord. Daca intampinati probleme putem sa transformam cardul in varianta cu acumulare ocazionala si atunci soldul nu o sa mai creasca. De obicei acumularea lunara este facuta pentru cei care doresc sa efectueze investigatii de control periodic (ex: rmn, analize, investigatii). Ne puteti contacta pe chat online sau la telefon.

Gheorghe Lambrchi Aurica - 2015-02-16 19:20:46 | » Adauga raspuns
Ce se intelege prin ... activarea cardului ..., ... primesti la activare, pana la 300 lei ?

GRAL MEDICAL - 2015-02-17 15:02:41 | » Adauga raspuns Este vorba de bonusul ce s-a oferit la activarea Cardului Favor in perioada campaniei (15 nov 2011 - 15 dec 2011). Pentru detalii puteti da click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
catalina - 2015-02-06 21:47:55 | » Adauga raspuns
Cardul favor se poate alimenta si direct de pe cardul personal de salariu( din fata calcuratorului)?

GRAL MEDICAL - 2015-02-09 15:13:43 | » Adauga raspuns Da, se poate efectua alimentarea prin transfer bancar. Inainte de a efectua tranzactia va rugam sa ne anuntati pentru a ne asigura ca la data consultatiei contul a fost creditat. Pentru detalii privind plata ne puteti trimite mail la adresa callcenter@gralmedical.ro sau sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
catalina - 2014-10-28 00:02:15 | » Adauga raspuns
Daca am 70 de lei pe cardul Favor, ii pot folosi pentru a plati interpretarea unor rezultate la imunologie?

GRAL MEDICAL - 2014-10-28 11:49:46 | » Adauga raspuns Orice serviciu Gral Medical poate fi accesat cu Cardul Favor. Important este ca serviciul solicitat sa existe in centrul medical ales. Pentru detalii ne puteti suna la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
ion - 2014-07-31 14:39:05 | » Adauga raspuns
As dori si eu un card favor si sa-l folosesc la clinica din titan, insa sa imi spuneti de unde pot verifica soldul cardului...multumesc anticipat!

GRAL MEDICAL - 2014-07-31 16:26:47 | » Adauga raspuns Puteti solicita soldul Cardului Favor sunand la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta ( suport online). Va asteptam!
ADAUGA UN RASPUNS


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici