Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Centrul CalcaneoFort, tratamentul cu unde de soc al Pintenilor Calcaneeni [Campanii - Oferta activa]

Centrul CalcaneoFort, tratamentul cu unde de soc al Pintenilor Calcaneeni

 

Generalitati


Exista multe elemente si structuri anatomice ale corpului nostru de care nu suntem constienti decat atunci cand organismul ne semnaleaza prezenta lor, de multe ori prin durere. Unele dintre aceastea sunt pintenii calcaneeni (numiti si "ciocuri la calcaie ", "pinten toc", "pinten osos"). Acesti pinteni apar ca niste proeminente osoase dezvoltate la marginea plantara anterioara a calcaneului. Pintenul calcaneean este o depunere osoasa ce se formeaza pe calcaneu. Netratate, durerile devin intolerabile.
 

Tratamentul modern cu unde de soc


Centrul CalcaneoFort
din cadrul Clinicii de Diagnostic Gral recomanda un tratament modern pentru eliminarea pintenilor calcaneeni, si anume tratamentul cu unde de soc extracorporeala. Pacientii care au pinteni calcaneeni pot beneficia de un tratament comod, eficient si neinvaziv. Catre zona afectata sunt orientate undele de soc produse de aparat la nivelul pielii. Prin efectele fiziopatologice specifice afectiunii, aceasta interventie duce la rezultate excelente cu o rata de satisfactie a pacientilor de peste 90%.

Pentru efectuarea interventiei sunt necesare, de regula, 3 sedinte cu o durata de aproximativ 20-30 minute, la interval de 2- 3 zile. Tratamentul se efectueaza numai in urma unui consult de specialitate efectuat pentru a determina daca pacientul se califica sau nu pentru procedura.
 

Recomandari


Este de recomandat atunci cand un pacient prezinta simptome de durere la nivelul piciorului sa mearga la un specialist pentru identificarea cauzelor reale ale afectiunii. Numai dupa aceea se pot recomanda anumite tratamente corespunzatoare bolii. Anumite masuri disperate fac pacientii sa fie de acord cu administrarea de cortizon local sub forma de injectii, iradiere cu raze Roetgen, cobaltoterapia etc... Majoritatea au efecte secundare, iar acestea pot fi ireversibile (Ex: infiltratia cu cortizon poate duce la ruperea fasciei plantare). Deoarece cea mai mare greutate din organism, este preluata de picior trebuie sa ii oferim mai multa atentie si sa inlaturam factorii ce adauga un stres crescut la nivelul calcaiului, factori care depind de noi, ca de exemplu: reducerea in greutate, incaltamintea necorespunzatoare, statul prelungit in picioare etc...

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT-PCR COVID-19 – facilitati pentru retestare

Daca esti pacient GRAL Medical si ai efectuat testul RT – PCR COVID -19 la noi, iti oferim:

10% reducere pentru retestare in perioada 02.11.2020 – 30.12.2020 in centrele din BUCURESTI!

Detalii complete aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici