Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Centrul OncoFort ofera in premiera servicii de radioterapie 3D si IMRT

Incepand cu luna august 2010 primele 2 servicii sunt disponibile pacientilor din intreaga tara. Din aceasta toamna, specialistii din Romania vor colabora cu echipa din Viena pentru a asigura cele mai bune solutii de radioterapie.

Centrul OncoFort din Romania ofera 3 servicii de baza pacientilor cu afectiuni oncologice:

  • consult de specialitate international
  • chimioterapie
  • radioterapie


Incepand cu luna august 2010 primele 2 servicii sunt disponibile pacientilor din intreaga tara. Din aceasta toamna, specialistii din Romania vor colabora cu echipa din Viena pentru a asigura cele mai bune solutii de radioterapie.
Dupa numai 4 luni de activitate aproape 400 de pacienti au primit un diagnostic de la medicii austrieci si totodata un plan de tratament, iar 17 persoane urmeaza un tratament de chimioterapie.
O parte din acesti pacienti intentionau sa mearga la Viena pentru consultatii sau sa revina pentru reconsult, si faptul ca au putut sa beneficieze de aceste servicii in Romania , i-au scutit de cheltuieli suplimentare cu transportul si cazarea.

S-au facut eforturi pentru a aduce in Romania 2 specialisti cu renume european (Dr. Christoph Zielinski si Dr. Thomas Brodowicz), deoarece diagnosticul este foarte important pentru a putea urma un plan de tratament adecvat. Mai mult de atat, experienta in tratamente moderne pot ridica cortina incertitudinii atunci cand vine vorba de solutii medicale
Ceea ce este trist este faptul ca majoritatea cazurilor vin in faze avansate ale bolii, ceea ce limiteaza solutiile privind un tratament eficient.

In comparatie cu pacientii din Austria, oamenii din Romania vin mult prea tarziu la control, de aceea “cancerul trebuie diagnosticat din timp”, ne-a concluzionat, la ultima vizita, Profesorul Dr.Thomas Brodowicz.
Cu toate acestea au fost cazuri in care diagnosticul anterior a fost schimbat, motiv pentru care pacientul a primit un program de tratament cu totul diferit, anterior acestui program sansele erau nule.
Un alt eveniment imbucurator a fost atunci cand un pacient a venit pentru prima opinie, iar dupa 2 saptamani de analiza a dosarului si a investigatiilor, plus emotiile asteptarii consultatiei, i s-a dat un diagnostic negativ, pacientul nefiind diagnosticat cu cancer.

Incepand din aceasta toamna specialistii din Romania vor lucra impreuna cu echipa din Viena pentru a efectua primele tratamente de radioterapie la OncoFort.
Exista la Viena un accelerator liniar identic cu cel din Romania, iar echipa din Viena va impartasi experienta vasta cu specialistii romani.

Preturile au ca si componenta 2 parti: intocmirea planului de tratament si sedintele propriu-zise. Preturile practicate de OncoFort vor fi de aproape 3-4 ori mai mici decat in strainatate.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari: 3193
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici