Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Consultatii de second opinion oferite de Prof. Dr. Thomas Brodowicz in premiera la Sibiu

Incepand cu aceasta luna, renumitul medic oncolog Prof. Dr. Thomas Brodowicz a decis sa ofere servicii de second opinion prin comunicatii de tip telemedicina, in Sibiu, la clinica regionala Sanostar, unul dintre partenerii din tara Gral Medical.

Premiera in oncologia medicala de la Sibiu


Inca din anul 2010, Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion in Bucuresti la Gral Medical. Ilustrul medic oncolog participa sustinut la intocmirea planului de tratament oncologic alaturi de o echipa multidisciplinara romano-vieneza din cadrul Spitalului OncoFort. In prezent, pacientii pot beneficia de second opinion, plan de tratament si consult preventiv oncologic.

Incepand cu aceasta luna, medicul a decis sa ofere servicii de second opinion prin comunicatii de tip telemedicina, in Sibiu, la clinica regionala SANOSTAR, unul dintre partenerii din tara Gral Medical.

Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologica si Experimentala din cadrul Spitalului AKH - Viena. De-a lungul timpului a obtinut rezultate foarte bune in tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar.

In urma experientei vaste avuta la AKH Viena, comparativ cu pacientii din Romania, ilustrul doctor a constatat ca “pacientii din Romania vin prea tarziu la control”. Diagnosticarea timpurie a cancerului, alaturi de un tratament modern, poate ridica cortina incertitudinii atunci cand vine vorba de cancer. Prof. Dr. Thomas Brodowicz a afirmat ca “partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea in care trebuie sa anuntam pacientul ca nu se mai poate face nimic datorita bolii avansate”. In urma consultului de second opinion, diagnosticul anterior se poate schimba, iar pacientul va primi un nou plan de tratament.

Medicul oncolog Prof. Dr. Thomas Brodowicz va oferi servicii de second opinion in Sibiu o data pe luna.
 

De ce apeleaza pacientii din Romania la servicii de second opinion?


Raspunsul se regaseste in relatia dintre cele doua parti: pacienti versus doctori. Multi pacienti invoca “riscul” de a primi un diagnostic gresit si un plan de tratament ineficient. Acesta este si motivul pentru care pacientii vor sa elimine acest risc inca de la inceput. Alteori pacientii doresc sa cunoasca, pe langa confirmarea diagnosticului, toate metodele de tratament existente in tara sau strainatate. In acest caz experienta doctorilor straini isi spune cuvantul.

Multi medici din Romania au imbratisat aceasta solutie pentru a conferi pacientului cele mai bune variante de tratament. Acesta este si motivul pentru care ilustrul profesor din Austria ne-a declarat ”La AKH Viena ne vin pentru second opinion pacienti din intreaga lume, de aceea este normal ca si pacientii din Romania sa solicite acest serviciu”

Spitalul OncoFort este pionierul oncologiei moderne din Romania ce ofera pacientilor neoplazici “o sansa la viata” exact ca in medicina occidentala, acesta fiind motivul pentru care Prof. Dr. Thomas Brodowicz a ales sa faca parte din echipa OncoFort.

Programul medicului austriac si informatii suplimentare se pot obtine direct de la Clinica Sanostar la call center 021-323.00.00 sau puteti accesa chatul Gral din dreapta (apasa pe dondo). Programarile pentru luna in curs se efectueaza in ordinea cererilor primite de la pacienti.
 


« Inapoi

Vizualizari: 13830
Comentarii: 2

Comentarii

Comentarii Gral Medical
Matei Valeriu - 2015-01-01 09:06:53 | » Adauga raspuns
Buna ziua. La multi ani! Va rugam respectos sa ma programati la un consult si o a doua opinie. Am 56 ani si pe 30 dec.2014 am fost diagnosticat cu cancer pulmonar cu metastaze la suprarenale si oase. Diagnosticul a fost pus numai in urma unui copmuter tomograf. Speram sa fie o greseala ca starea generala e buna. Daca se confirma, exista riscul prabusirii coloanei, fapt pentru care rugam sa ne programati de urgenta. Imediat, dupa Revelion o sa avem si rezultatul de la bronfoscopie. Multumim foarte mult !

GRAL MEDICAL - 2015-01-05 10:08:35 | » Adauga raspuns Buna ziua. Pentru a va face o programare la consultatie de second opinion prin telemedicina la Prof.  Thomas Brodowicz, va rugam sa ne contactati la  021-323.00.00 / 0725-680.010 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici