Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Crestere cu 22% a afacerilor Gral Medical in S1-2012

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a reusit sa realizeze in primele 6 luni din 2012 o cifra de afaceri de 35.5 milioane lei (8 milioane de euro), inregistrand astfel, o crestere cu 22% fata de perioada similara a anului precedent.

Data publicare: 05.07.2012
0
0

Gral Medical a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 22% in primele 6 luni si afaceri de 8 milioane de euro. Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a reusit sa realizeze in primele 6 luni din 2012 o cifra de afaceri de 35.5 milioane lei (8 milioane de euro), inregistrand astfel, o crestere cu 22% fata de perioada similara a anului precedent.

Gral Medical a reusit sa isi mentina ritmul de crestere avut in ultimii ani, desi piata serviciilor medicale si-a micsorat ritmul de crestere incepand cu anul 2011, iar in anul 2012 se preconizeaza o stagnare a pietei. ”Piata serviciilor medicale a evoluat exact cum ne-am asteptat, in sensul ca am reusit sa imprimam companiei un ritm de crestere propriu, independent de cresterea pietei actuale. Asta inseamna ca eforturile noastre de a aduce un plus de valoare sistemului medical privat romanesc, au fost incununate cu succes, iar acest lucru ne ofera puterea de a ne continua proiectele pe viitor” afirma Robert Serban, actionar Gral Medical.

Cresterea cifrei de afaceri a fost sustinuta in cea mai mare parte de segmentul retail, ajungand in prezent ca centrele noi infiintate sa genereze peste 30% din total venituri. Segmentul medical cu cea mai mare crestere si volum de pacienti este oncologia, care a reusit sa genereze venituri cu peste 60% fata de primul semestru din 2011.

Centrul OncoFort a reusit sa ofere servicii oncologice de diagnostic si tratament exact ca in occident, modelul vienez fiind unul de referinta, iar echipa medicala s-a bazat pe colaborarea oncologilor de renume din Austria cu cei mai renumiti oncologi, chirurgi, fizicieni si specialisti de imagistica medicala din Romania. ”Oncologia este pentru noi ca un ocean albastru, care ne ofera linistea si satisfactia ca am reusit sa aducem performanta intr-un segment considerat neatractiv pana acum. Probabil ca acest ocean va ramane mult timp albastru, deoarece pana in 2013 vom mari centrul existent si vom difersifica serviciile medicale oferite cu adresabilitate atat pentru pacientii din tara cat si din afara tarii” afirma Robert Serban, actionar Gral Medical.

Anul trecut, grupul Gral Medical a rulat afaceri in valoare de 15.2 milioane de Euro, in crestere cu aproximativ 20% fata de anul 2010. Gral Medical s-a axat pe servicii specializate si orientate catre nevoile pacientilor din Romania. Acest lucru este intarit de faptul, ca in prezent, Gral Medical a reusit sa ofere persoanelor fizice un card de sanatate cu acumulare, iar in prezent el este accesat de peste 5500 de pacienti, fiind leader pe segmentul cardurilor de sanatate private. Compania si-a alocat pentru anul 2012 un buget de investitii de aproape 3 milioane de Euro necesari pentru achizitia de aparatura medicala oncologica si pentru deschiderea unui laborator specializat ce va oferi termene mai mici pentru eliberarea rezultatelor.

Gral Medical ocupa locul intai in cadrul companiilor cu capital integral romanesc, iar din 2011 este lider pe domeniul oncologic prin intermediul celui mai mare centru de tratare a cancerului din capitala. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical SRL si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici