Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI! [Campanii - Oferta inactiva]

FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!

 

Amenintarea sezonului rece     

Infectiile acute ale cailor respiratorii sunt din an in an tot mai frecvente, in special in sezonul rece. Din pacate, formele usoare,"racelile" banale, au devenit raritati, locul lor fiind luat de forme mult mai grave si cu evolutie mai lunga.
Virusul coronavirus din China a alarmat omenirea. Autoritatile sanitare din China au anuntat ca acest virus descoperit acolo, se transmite de la om la om. 

Simptomele sunt comune mai multor boli respiratorii: febra, tuse, stranut si respiratie dificila. Desi virusul a depasit deja granitele Chinei, Romania este mai putin expusa pentru ca nu exista zboruri directe cu aceasta tara, dar Ministerul Afacerilor Externe recomanda evitarea deplasarilor in China, in provincia unde a izbucnit aceasta epidemie.

Ce putem face?

Desigur, acest virus nu este singurul care ne poate afecta, mai ales in acest sezon. Este important sa ne luam cateva masuri elementare, pentru a evita imbolnavirea: sa folosim masti care ne acopera nasul, si gura, sa ne spalam corect pe maini si sa stranutam in servetele. Infectiile virale pot avea o evolutie imprevizibila.
Desigur, preventia este foarte importanta: alimentatie cat mai naturala, cu multe fructe si legume proaspete, activitate fizica etc. Dar ce facem daca totusi ne-am imbolnavit, tusim, ne curge nasul, nu avem putere, avem frisoane si eventual temperatura?

Autotratarea
, atat cu antibiotice, cat si doar cu antitermice nu este recomandata. De cele mai multe ori evolutia bolii se prelungeste sau chiar se complica, pot aparea efecte secundare ale medicamentelor si astfel vizita la medic nu mai poate fi evitata.
Numai medicul, ajutat de investigatiile de laborator corespunzatoare, poate stabili daca este vorba de gripa, viroza, o infectie bacteriana sau o raceala usoara. Foarte multa lume face abuz de antibiotice crezand ca trateaza gripa sau viroza.
In acest context, venim in sprijinul pacientilor nostri cu un pachet complex de depistare a cauzelor infectiilor respiratorii, un pachet atat pentru copii cat si pentru parinti!
  • Pachetul complex contine: Hemoleucograma completa, VSH, Fibrinogen, Proteina C reactiva cantitativa, Exudat faringian, Exudat nazal si Test rapid de gripa. 

   De ce acest pachet complex?
  1. Se depisteaza gripa, rezultat rapid
  2. Se depisteaza infectia virala sau bacteriana, rezultat in maxim 24 ore
  3. Se depisteaza tipul de bacterie si antibioticele recomandate

Daca doriti sa depistati doar gripa si infectiile virale, va recomandam pachetul nostru pentru testarea virozelor respiratorii. Acest pachet cuprinde testul rapid pentru depistarea gripei, iar din analizele de sange sunt depistate infectiile virale.
  • Analizele din acest pachet sunt: Hemoleucograma completa, VSH, Fibrinogen, Proteina C reactiva calitativa si testul rapid de gripa. 

Tratamentul va fi astfel unul corect si complet. Medicatia recomandata trebuie sa-si atinga tintele principale: vindecarea si scurtarea evolutiei bolii, evitarea complicatiilor si a efectelor secundare negative.

Promotie

 
  Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetele noastre pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX!
 Pachetul complex de analize depisteaza gripa, infectia virala sau bacteriana si tipul de bacterie cu antibioticele recomandate. Pentru interpretarea rezultatelor si un diagnostic corect, consultati un specialist!
 
Informatii suplimentare la: 021 323 00 00


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici