Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Fractura nu tine cont de vremuri! Vino sa o rezolvam impreuna! 

Fracturile provoaca dureri acute si greu de suportat. Ce facem daca in mod accidental am capatat o fractura osoasa? Acest lucru nu trebuie sa ne sperie.
Specialistii GRAL Medical sunt aici pentru tine, pentru a iti oferi investigatiile atat de necesare (radiografii, consultatii, gips).

Data publicare: 19.03.2020 / Clinica de Diagnostic Gral , Clinica Gral Radiologie
0
0

Cine este predispus la fracturi?

Fracturile sunt intalnite mai des la cei mici. Joaca si neatentia in copilarie pot
conduce adesea la fracturarea accidentala a unui os. Din fericire acestea sunt si mai usor de tratat datorita puterii organismului de a se regenera. Lucrurile se complica cu cat inaintam mai mult in varsta, oasele devin mai fragile si astfel suntem mai predispusi la fracturi. 
Existenta unor afectiuni precum osteoporoza, tumori sau infectii, slabesc rezistenta osului si astfel apar fracturi recunoscute ca fiind fracturi patologice.

Ce simtim si cum se trateaza o fractura?

O fractura este greu de ignorat, in primul rand ne confruntam cu durere acuta si o sensibilitate sporita la locul traumatismului. Zona care a suferit traumatismul se va inflama iar membrul respectiv nu va mai putea fi folosit.
Localizarea si diagnosticul traumatismului se realizeaza in mod principal cu ajutorul radiografiei. Sunt si cazuri in care se recomanda suplimentar efectuarea unui Computer Tomograf sau RMN. Specialistul radiolog, in urma studierii filmului radiografiei, va putea oferi o interpretare imagistica concludenta relevanta pentru medicul specialist in ortopedie.
Dupa ce fractura a fost localizata imagistic, specialistul ortoped poate lua decizii pentru tratarea corespunzatoare. Deseori se recomanda imobilizarea zonei fracturate in pozitia corecta pana cand se reconsolideaza structura osoasa.

GRAL Medical ofera serviciile necesare pentru tratarea ta rapida si corecta!

Centrul GRAL Medical Radiologie, situat intr-o zona accesibila, dispune de aparatura performanta si medici radiologi cu vasta experienta.
In centrul nostru se obtine programare rapid, radiografia dureaza 5 minute, iar in maxim 10 min va oferim filmul investigatiei si rezultatul (interpretarea scrisa a specialistului radiolog). Cu rezultatul imagistic trebuie sa mergeti la consultatie la specialistul nostru in ortopedie si traumatologie pentru a primi indicatii corecte de tratament.
Clinica de Diagnostic GRAL depune toate eforturile necesare pentru a iti oferi tratamentul corespunzator si pentru a te ajuta sa-ti reiei activitatea normala. Dupa ce medicul ortoped analizeaza atent filmul si interpretarea radiologului, poate lua deciziile de tratament. Cel mai probabil vei avea nevoie de gips pentru imobilizarea corecta a osului si repaos la pat pentru cateva saptamani, in functie de gravitatea fracturii.

Ai nevoie urgent de un consult la ortopedie si posibil o radiografie? Ai cazut, te-ai lovit sau ai o durere osoasa inexplicabila?
Echipa noastra de specialisti dedicati este aici pentru tine!
Programeaza-te la specialist in ortopedie si traumatologie 021 323 0000!
 


« Inapoi

Vizualizari: 989
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici