Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a incheiat unul dintre cele mai mari parteneriate internationale pe oncologie din Europa de Sud-Est

Incepand cu ianuarie 2014, Spitalul OncoFort a incheiat un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), una dintre cele mai vechi institutii de formare si cercetare medicala din Europa.

Data publicare: 28.01.2014 / OncoFort Chirurgie
0
0

Gral Medical termina anul 2013 cu o crestere de 2 cifre a cifrei de afaceri, iar Spitalul OncoFort a incheiat un parteneriat pe termen lung cu MUVI.

Anul 2013 a fost anul in care Gral Medical a reusit sa fie “exceptia ce a intarit regula”. Piata serviciilor medicale a inregistrat in 2013 un declin pe partea de investitii noi in spitale si centre medicale. Cu toate acestea, contrar evolutiei pietei, Gral a inaugurat Spitalul OncoFort, un proiect investitional de aproape 7 milioane de Euro.

Pe acest fond de consolidare pe orizontala a pietei, compania reuseste sa surprinda la inceput de an prin initierea unui proiect oncologic unic in tara, ce are la baza un parteneriat international cu viziune pe termen lung. Acest parteneriat este orientat cu predilectie catre punerea la punct a unui sistem medical oncologic ce se intinde pe o perioada de 10 ani.

Incepand cu ianuarie 2014, Spitalul OncoFort a incheiat un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), una dintre cele mai vechi institutii de formare si cercetare medicala din Europa. Parteneriatul are ca scop dezvoltarea sistemului medical oncologic din Romania prin initierea de solutii eficiente la nivel de: protocoale medicale, specializare continua a cadrelor medicale, studii clinice, organizarea de cursuri si seminarii dedicate dar si prin formarea unei statistici cu istoric de zeci de ani a pacientilor din Romania.

O alta noutate de exceptie este data de faptul ca cei mai recunoscuti medici oncologi din Europa, ce conduc divizia de oncologie din cadrul AKH Viena, Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz, vor veni cate 2 saptamani in fiecare luna la Spitalul OncoFort pentru a veni in sprijinul pacientilor din Romania cu servicii noi de diagnostic si tratament. Acum toti pacientii neoplazici pot fi tratati in sectia de chimioterapie a spitalului OncoFort chiar de medicii din Austria.
“Avem o colaborare de durata cu acest centru, de aceea am decis sa imi dedic mai mult timp pentru a reusi sa ofer pacientilor din Romania un tratament oncologic orientat catre rezultate. Acest lucru nu se putea face dintr-o singura vizita pe luna, ca si pana acum.“ ne-a declarat ilustrul medic - Prof. Dr. Christoph Zielinski.

Mai mult de atat echipa medicala din Austria, impreuna cu specialistii din cadrul spitalului si al departamentului de dezvoltare, au pus la punct bazele unor servicii medicale noi ce vor fi puse la dispozitie incepand cu acest an. Dintre cele mai importante amintim diagnosticul preventiv oncologic. Acest serviciu se adreseaza persoanelor care au antecedente de cancer in familie, celor care au o suspiciune si nu stiu ce sa faca, celor care doresc sa primeasca o conduita medicala pe viitor conform gradului de risc aferent, celor care nu stiu de ultimele analize de genetica, sau efectiv celor care doresc sa primeasca o consultatie preventiva de la un renumit medic austriac.
“In Austria avem o traditie ca pacientii, desi aparent sanatosi, sa vina la oncolog pentru ca impreuna cu medical sa intocmeasca o fisa de risc pe viitor. Prin efectuarea ulterioara a unor baterii de analize si investigatii clasice se pot evita diagnostice mult mai grave. Acesta este si motivul pentru care tratamentul pentru cancerul determinat in faze initiale este mult mai eficient” ne-a declarat in premiera renumitul medic - Prof. Dr. Thomas Brodowicz

Grupul de firme Gral Medical a reusit in 2013 sa obtina rezultate financiare de peste 18.2 milioane de Euro, in crestere cu peste 10% fata de anul anterior, o crestere sustinuta de segmentul oncologic, divizia de laboratoare Gral si a centrelor de imagistica medicala. Pentru anul 2014 compania si-a propus o crestere a veniturilor cu 20%, o crestere organica ca si pana acum, desi piata serviciilor medicale s-a contractat, iar multe centre private inca nu isi acopera cheltuielile operationale.

Bugetul de investitii al companiei pentru 2014 se ridica la peste 2 milioane de Euro si face parte dintr-un buget multianual de aproape 5.5 milioane de Euro.
“Mi-as dori ca multe centre medicale sa mentina ritmul investitiilor ca pana-n anii precedenti, deoarece piata nu s-ar mai dezvolta in lipsa lor, insa sunt constient ca euforia investionala din anii trecuti a dus la o presiune uriasa, traita si pe propria piele, si anume “lupta cu profitul”” a declarat actionarul companiei Gral Medical, Robert Serban.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaz─â peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici