Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 50.4 milioane lei

Grupul de firme Gral, format din Gral Medical si Medical Center Gral, au generat in 2010 venituri de aproape 13 milioane Euro. Compania Gral Medical a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 50.4 milioane lei (12mil euro), devansand anul anterior cu o crestere de aproape 20%.

Data publicare: 01.02.2011
0
0

Grupul de firme Gral, format din Gral Medical si Medical Center Gral, au generat in 2010 venituri de aproape 13 milioane Euro.
Compania Gral Medical a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 50.4 milioane lei (12mil euro), devansand anul anterior cu o crestere de aproape 20%.
Rata profitului se va mentine pentru anul 2010 in jur de 10-12%, deoarece si in 2010 compania a fost orientata catre investitii si dezvoltare.

Desi cresterea a fost superioara anului precedent, centrele noi deschise au reusit sa devina eficiente numai spre sfarsitul anului, adica au generat venituri numai o patrime din an, desi proiectiile anterioare vizau o lansare mai timpurie.
Valorile bugetare desi nu au fost atinse, serviciile de spitalizare de zi si clinicile Gral au avut cresteri de 90%, depasind veniturile bugetate initiale.
Astfel, Clinica de Diagnostic Gral din capitala a inregistrat o crestere record in 2010 a veniturilor cu 190% fata de anul anteror, iar Clinica Gral Colentina a devansat in 2010 veniturile din 2009 cu 42%.
Segmentul retail a inregistrat in 2010 cresteri cu peste 50% fata de anul anterior, o crestere venita pe fondul unei dublari a acestui segment din anul anterior.
Segmentul corporate si cel al contractelor nationale au stagnat in anul 2010 avand in vedere ca piata nu a inregistrat cresteri pe acest domeniu.

Investitiile totale au atins valoarea de 4 milioane de euro, investitii orientate catre deschiderea de centre noi, achizitii de aparatura medicala performanta in clinicile Gral existente si modernizarea aparaturii de analize de laborator din capitala.
Cel mai mare proiect a fost lansarea Centrului de Excelenta in Oncologie (OncoFort), cu o investitie de aproape 3.5 milioane euro in constructia centrului, amenajarea sa si in achizitia acceleratorului de particole de generatie noua.
In paralel cu deschiderea OncoFort, compania a intarit specialitatile de cardiologie si dermatologie din Bucuresti si Ploiesti cu aparatura performantă, iar Laboratorul din Colentina a beneficiat de o linie complet automatizatade laborator, un sistem care poate asigura un volum de peste 5 milioane de analize pe an.

Bugetul companiei Gral Medical pentru anul 2011 este fundamentat pe o cifra de afaceri de 70 milioane lei. Cresterea va fi sustinuta in mod egal de centrele existente printr-o diversificare a serviciilor si maturizarea celor vechi pe de o parte, iar pe de cealalta parte cresterea va fi data de proiectele noi aflate in faza de implementare.
Proiectele noi se refera la deschiderea de centre de tratament in afara capitalei si functionarea 100% a centrului OncoFort avand in vedere ca a functionat doar 2 luni din 2010. Investitiile din 2011 necesare pentru modulul de centre specializate dar si continuarea investitiilor in aparatura aparatura performanta se va ridica la aproape 1mil Euro. Gral are in plan sa angajeze anul acesta peste 100 de persoane in unitatile noi. In prezent, compania are 450 de angajati.
Compania spera ca pana la sfarsitul acestui an sa demareze contructia unui spital in Bucuresti, care va presupune o investitie totala estimata la 30 milioane de euro. Spitalul va fi situat in zona piata Alba Iulia din Bucuresti, iar compania estimeaza ca aceasta unitate ar putea genera venituri incepand cu anul 2013.« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici