Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a obtinut Premiul de Excelenta in Inovatie pe Oncologie la Gala Sanatatii 2011

Compania Gral Medical a fost onorata cu un premiu deosebit la Gala Sanatatii, obtinand locul 2 la categoria “Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina” pentru implementarea in premiera in Romania a tehnologiei IMRT, premiu oferit d-nei Alina Ciovlica - Manager Radioterapie OncoFort.

0
0
In data de 14 decembrie 2011, in Palatul Parlamentului a avut loc Gala Sanatatii, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, ce a premiat realizarile deosebite in domeniul sanatatii.

Gala Sanatatii este la cea de-a treia editie, un proiect ce se desfasoara din anul 2008 si este foarte apreciat de personalitatile marcante din domeniu. Gala Sanatatii reprezinta deja o traditie de promovare si recompensare a valorilor medicinei romanesti, printr-o serie de categorii de premii ce se adreseaza tuturor celor care au obtinut rezultate remarcabile in domeniul sanatatii.

Compania Gral Medical a fost onorata cu un premiu deosebit la Gala Sanatatii, obtinand locul 2 la categoria “Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina” pentru implementarea in premiera in Romania a tehnologiei IMRT, premiu oferit d-nei Alina Ciovlica - Manager Radioterapie OncoFort.

Premiul ne onoreaza cu atat mai mult cu cat pe podium s-a aflat si prof. univ. dr. Alexandru Ciocalteu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan” Bucuresti, pentru inventia revolutionara in dializa (dializa fara aparat).

Tehnologia IMRT
este o tehnica de conturare a cancerului folosita in strainatate si in premiera la noi in tara in cadrul Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort. Echipamentul de ultima generatie tehnologica - acceleratorul liniar Elekta, disponibil in cadrul OncoFort, ofera radioterapie performanta cu ajutorul tehnologiilor IMRT (radioterapie cu ajustarea intensitatii radiatiei) si 3D-CRT.

Implementarea acestor tehnologii in Romania au oferit optiuni avansate de tratament romanilor bolnavi de cancer, la ei in tara.

Centrul OncoFort ofera radioterapie, chimioterapie si consult de specialitate international.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau vizitati www.oncofort.ro.



« Inapoi

Vizualizari: 3361
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici