Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical, al patrulea an consecutiv de crestere a cifrei de afaceri

Conform datelor înregistrate în 2009, Gral Medical a înregistrat o cifră de afaceri de 42.2 milioane lei devansând rezultatele obţinute din anul precedent, situate la valoarea de 31.7milioane lei. În anul 2009 Gral Medical a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 34% de anul a fost ...

Data publicare: 15.03.2010
0
0

Conform datelor înregistrate în 2009, Gral Medical a înregistrat o cifră de afaceri de
42.2 milioane lei devansând rezultatele obţinute din anul precedent, situate la
valoarea de 31.7milioane lei.
În anul 2009 Gral Medical a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 34% faţă de anul 2008.
Creşterea a fost susţinută de segmentul retail (dublare faţă de anul 2008), creşterea de peste 80% pentru segmentul corporate dar şi intrarea din semestrul 2 în valorile bugetate a proiectelor noi din 2009.
Cele trei proiecte de dezvoltare din anul 2009 au fost: Centrul de Dializă, Centrul de Litotritie (FortLit) - spargerea pietrelor la rinichi şi preluarea Laboratorului din cadrul Institutului Naţional de Neurologie.

“Ceea ce ne bucură, este faptul ca am reuşit să creştem constant şi spectaculos pe segmentul corporate şi retail, deşi piaţa anunţă stagnari şi chiar scăderi pentru anul 2009 pe fondul crizei economice.”” afirmă Robert Şerban, acţionar Gral Medical.

Este cel de-al patrulea an în care operatorul de servicii medicale Gral Medical înregistrează creşteri consistente ale cifrei de afaceri, în contextul în care barierele de intrare pe segmentul retail începând cu anul 2007, erau destul de ridicate de competitori ce aveau în structura acţionariatului fonduri de investiţii de tip private-equity.

“”Pentru anul 2010 ne propunem o creştere cu 50% a cifrei de afaceri , creştere susţinută o parte de centrele existente, printr-o diversificare a serviciilor oferite, iar pe de altă parte, prin aportul adus de proiectele noi. De multe ori profitul este neglijat în stabilirea clasamentelor, însa generarea lui ne indică sănătatea unui business.
În fiecare an am reuşit să menţinem rata profitului pozitivă, deşi anul 2008 şi 2009 au fost pentru noi un an invesţional cu investiţii totale de peste 5 milioane de Euro. Profitul fiind o sursă importantă de finanţare pentru proiectele de dezvoltare, pe parcursul celor 4 ani, ne-a ajutat să ne finalizăm planurile de investiţii fără întârzieri”” afirmă Robert Şerban, actionar Gral Medical.

Pentru 2010 Gral Medical va derula şi finaliza proiecte în capitală cu investiţii ce vor depăşi 3.5 milioane de Euro.

“”În anul 2009 am finalizat studiul de fezabilitate pentru deschiderea unui Spital Privat iar în prezent analizăm ofertele unui partener internaţional pentru finanţarea proiectului.
În paralel cu acest proiect mareţ, am prevazut în bugetul pentru anul 2010 peste 3.5 milioane Euro investiţii pentru deschiderea de noi centre specializate care vor asigura infrastructura Spitalului.”” afirmă Robert Şerban, actionar Gral Medical.

La nivelul Grupului, Gral Medical a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de peste 45.2 milioane lei
(aproape 11 milioane de Euro).« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici