Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical, cea mai sustinuta crestere a profitului de pe piata serviciilor medicale.

Gral Medical - cea mai sustinuta crestere a profitului de pe piata serviciilor medicale. Gral Medical a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 24.800.000 lei, plasand compania in topul celor mai importanti furnizori de servicii medicale private de pe piata romaneasca.

Data publicare: 15.04.2008
0
0

Gral Medical - cea mai sustinuta crestere a profitului de pe piata serviciilor medicale.

Gral Medical a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 24.800.000 lei, plasand compania in topul celor mai importanti furnizori de servicii medicale private de pe piata romaneasca. Desi anul 2007 a fost un an investional datorita strategiei globale pe termen mediu si lung, compania a inregistrat un profit de aproape 4.400.000 lei. (sursa: Ministerul Finantelor)

Prin laboratoarele sale, Gral Medical a devenit lider pe piata prin calitatea si diversitatea analizelor de laborator. Dotata cu echipamente ultramoderne, Clinica de Diagnostic Gral ofera servicii complete si prompte pe specialitati, asigurate de unii dintre cei mai buni medici specialisti din Romania.

Datele financiare prezentate cuprind rezultatele obtinute de cele mai importante 2 firme din grupul Gral Medical si anume: Gral Medical SRL si Medical Center Gral.

Indicatorii prezentati in dinamica vorbesc de la sine despre performantele companiei. Gral Medical a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 24.800.000 lei cu o crestere de aproape 3,4 ori fata de anul 2006.
Profitul in 2007 a inregistrat o valoare de 4.400.000 lei inregistrand o rata a profitului de 17,62% cu o crestere spectaculoasa in comparatie cu anul 2006.

Obiectivele anului 2008 sunt si mai indraznete, motiv pentru care compania estimeaza o cifra de afaceri de 32.400.000 lei, cu o rata a profitului in crestere de pana la 24.6%.
Din datele obtinute pana acum, nici o alta companie de top din domeniu nu a inregistrat astfel de cresteri in anii prezentati, in ceea ce priveste profitul si cifra de afaceri.

Aceasta rentabilitate sustinuta are la baza o eficientizare a activitatilor de laborator prin implementarea unor cai moderne de reducere si de urmarire a costurilor pe obiective.
Rata medie a cheltuielilor inregistreaza o panta descendenta de la 995 lei cheltuiala la 1000 lei, cifra de afaceri in anul 2006 pana la 824 lei in 2007 si 754 lei in 2008.« Inapoi

Vizualizari: 3859
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici