Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical desfasoara campania "Daruim iubire" in toate clinicile din tara

Gral Medical desfasoara incepand de vineri pana pe 14 martie campania "Daruim iubire" in reteaua nationala de clinici, prin intermediul careia sunt oferite ecografii gratuite si reduceri de 50% la consultatii de specialitate.


Incepand cu 14.02.2014, Gral Medical desfasoara in reteaua nationala de clinici, campania “Daruim iubire”, campanie dedicate persoanelor dragi, unde fiecare participant are posibilitatea de a primi in dar un serviciu medical. Pentru a darui si a primi iubire cu totii ne dorim sa fim sanatosi, de aceea Gral Medical ofera tuturor participantilor o ecografie gratuita pentru o persoana draga.

Campania “Daruim iubire” se desfasoara in perioada 14.02.2014 – 14.03.2014.
In toate clinicile Gral Medical pentru o ecografie (abdominala, mamara, tiroidiana, ecocardiografie) solicitata se ofera inca o ecografie gratuita pentru persoana draga (partener de viata, iubit, copii, parinti, prieteni etc). Mai mult de atat, fiecare participant din cadrul campaniei beneficiaza suplimentar de 50% reducere* la un consult de specialitate aferent clinici participante (Alergologie, ORL, Medicina interna, Endocrinologie, Cardiologie).

* Clinicile participante pot oferi toata lista de consultatii sau numai o parte (acolo unde nu se pot acoperi toate specialitatile), de aceea va rugam sa solicitati disponibilitatea la finalizarea programarii.


Important!
In cazul in care ecografiile vor avea preturi distincte, ecografia gratuita va fi cea cu pretul cel mai mic. Campania nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite din cadrul retelei de clinici Gral Medical.

Detalii si programari se pot obtine direct la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici