Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical inaugureaza Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort

Premiera in Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat. Centrul reuneste in premiera radioterapie, chimioterapie si consult de specialitate international.

Premiera in Romania


In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului - OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Centrul reuneste in premiera radioterapie, chimioterapie si consult de specialitate international. Investitia necesara pentru deschiderea centrului C.E.T.C - OncoFort s-a ridicat la 3.5 milioane euro.

”Centrul este construit pe 2 nivele si va fi situat in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din zona P-ta Alba Iulia din Bucuresti. El va putea oferi tratament pentru minim 50 de pacienti pe luna si ne asteptam in scurt timp de la deschidere sa avem liste de asteptare” afirma Robert Serban actionar Gral Medical.
 

Tehnologie de varf


Nucleul centrului OncoFort il reprezinta departamentul de Radioterapie dotat cu aparatura de ultima generatie ce are la baza tehnologia IMRT-IGRT (Radioterapie cu ajustarea intensitatii-IMRT, Radioterapia ghidata prin Imagine-IGRT).
Echipamentul reprezinta o premiera deoarece este singurul aparat din Romania care utilizeaza aceasta tehnologie. Daca in Europa de vest un astfel de aparat exista la 500 mii populatie, in Romania la 21.7 milioane populatie nu exista niciunul.

Accelaratorul liniar produs de Elekta (cel mai mare producator la nivel mondial) este complet digital si permite efectuarea unui tratament cu o acuratete si precizie net superioara tehnologiei anterioare. Radioterapia conventionala ofera doze mari de radiatie locatiilor cu tumori, si poate sa dauneze tesutului sanatos din jur.

Aparatul oferit de OncoFort aduce ca noutate standarde in domeniul oncologic.

Imagistica medicala este oferita in timp real, precizia este asigurata cu ajutorul lamelor autoajustabile in functie de forma tumorii si totodata aparatul ofera un control sporit al intensitatii radiatiei specific planului de tratament.

Combinarea radioterapiei IMRT si IGRT optimizeaza efectele radioterapiei tintind tumoarea mai exact si evitand gravitatea efectelor secundare cauzate prin daunarea tesutului sanatos inconjurator.
Sistemul de terapie prin radiatii este recunoscut ca cel mai recent tratament de acest fel oferit oriunde in lume.

Aparatul ofera tratament pentru o gama variata de tipuri de cancer situat la nivelul intregului organism (plamani, ficat, prostata, gat, metastaze osoase, colon, san, coloana, cap etc.).
In fazele mai avansate specialistii oncologi recomanda terapiile combinate pentru tratamentul cancerului, motiv pentru care OncoFort va deschide si departamentul de Chimioterapie, dotat cu rezerve ce vor oferi un confort sporit pentru pacienti. Acestia vor fi monitorizati de cadrele medicale specializate pe durata intregului tratament.
 

Echipa medicala de excelenta


Echipa medicala a centrului reuneste, din tara si strainatate, specialisti din mai multe domenii: oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, imagistica medicala, fizica de radioterapie etc.

Gral Medical a reusit sa aduca in Romania 2 specialisti cu renume international in oncologia medicala: Profesor Dr. Christoph Zielinski, coordonatorul Clinicii Oncologice si Experimentale a Spitalului Universitar din Viena si Profesor Dr. Thomas Brodowicz, medic oncolog in cadrul aceluiasi centru.

Cei 2 medici ilustri vor oferi consultatii de specialitate in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral incepand cu data de 01 iunie 2010.

”Am dorit sa oferim romanilor posibilitatea de a fi consultati in tara de cei mai buni specialisti din Europa, scutind astfel pacientii de costuri cu transportul si cazarea cu greu suportabile pentru acestia. Costul platit in centrul nostru va fi la nivelul preturilor din strainatate insa ele se vor face in Romania.” afirma Robert Serban actionar Gral Medical.

Medicii vor oferi consultatii pentru “first opinion” si “second opinion” in vederea unui diagnostic corect al cancerului si pentru oferirea unui plan de tratament adecvat.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari: 7638
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici