Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical incheie anul cu o crestere de 20% a afacerilor si un buget de investitii de 5 miloane de euro pentru anul 2013

Gral Medical, principala companie cu capital integral romanesc, care ofera servicii medicale, incheie anul 2012 cu o rata a profitului de 7%, iar veniturile companiei vor creste cu 20% fata de anul trecut si vor atinge valoarea de 73 de milioane de lei.

Data publicare: 18.12.2012
0
0
"Gral Medical, principala companie cu capital integral romanesc, care ofera servicii medicale, incheie anul 2012 cu o rata a profitului de 7%, iar veniturile companiei vor creste cu 20% fata de anul trecut si vor atinge valoarea de 73 de milioane de lei", a declarat Robert Chitan, director de promovare-dezvoltare al Gral Medical. Potrivit acestuia, primul proiect indraznet lansat de companie a fost cardul de sanatate cu acumulare Favor, ”o premiera in Romania”, cu care a reusit sa se impuna pe piata abonamentelor de sanatate, aflata in plina stagnare.

”Cu aproape 13.000 de carduri incheiate intr-un an, Gral Medical este leader pe segmentul dedicat persoanelor fizice. Acesta a fost si motivul pentru care am reusit in 2012 sa depasim un milion de pacienti, pastrand un trend crescator inca din anul 2006”, a afirmat Robert Chitan.

Un alt proiect important derulat de companie in 2012 a vizat finalizarea primelor sectii de chirurgie oncologica din cadrul spitalului privat a carui infrastructura este in continua dezvoltare, o investitie ce a depasit pana in prezent un milion de euro. ”Acest proiect a continuat cu formarea echipei medicale pentru noul Spital. In cadrul sectiei de chirurgie oncologica vor opera renumiti medici din Romania si strainatate”, a declarat Robert Chitan.

Pentru 2013,
Gral Medical anunta o cifra de afaceri de 19 milioane de euro si un buget de investitii de aproape 5 milioane de euro, ce vor fi directionati cu precadere pentru finalizarea sectiei 2 de radioterapie. ”Infrastructura pentru spitalul privat evolueaza rapid, de aceea consideram ca vom reusi sa facem spitalul functional 100% in anul 2013, conform estimarilor initiale”, a declarat Robert Chitan.
Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este leader pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Compania dispune de o retea nationala de 24 clinici si laboratoare, unde activeaza peste 1200 de cadre medicale.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici