Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical inregistreaza afaceri in crestere cu 42% in semestrul I al anului 2009

Gral Medical a inregistrat o cifra de afaceri de 21.5 milioane lei in semestrul intai din 2009, in crestere cu aproape 42% fata de perioada similara a anului 2008. Rezultatul obtinut de companie a fost sustinut de cresterea pe segmentul retail, prin majorarea veniturilor de noile centre deschise.

Data publicare: 10.08.2009
0
0

Gral Medical a inregistrat o cifra de afaceri de 21.5 milioane lei in semestrul intai din 2009, in crestere cu aproape 42% fata de perioada similara a anului 2008.
Rezultatul obtinut de companie a fost sustinut de cresterea pe segmentul retail, prin majorarea veniturilor de noile centre deschise.
Veniturile pe acest segment s-au dublat fata de perioada similara a anului 2008.
Georgeta Serban, general manager al Gral Medical, ne-a spus: "Am reusit sa oferim un circuit complet de diagnosticare clinica, laborator, imagistica medicala, spitalizare de zi. Acestea le-am realizat spre sfarsitul anului trecut, cand criza economica era resimtita in tara. In acest an urmarim consolidarea companiei pe toate segmentele sale."
Domnia sa a continuat: "In pimul semestru al acestui an, am finalizat trei proiecte de dezvoltare. Unul dintre acestea, respectiv cel mai recent, il reprezinta deschiderea centrului de litotritie (Fortlit).
Pacientii cu litiaza renala sau uretrala au posibilitatea sa se trateze fara bisturiu, cu ajutorul undelor de soc produse pe piele si orientate direct catre calculul vizualizat ecografic".

Multe persoane au raspuns campaniei de preventie declansata de companie pe aceasta tema, mesajul fiind promovat pe internet in proportie de 95%. " Pentru noi, aceasta campanie a fost o noua provocare, iar pentru pacienti a creat posibilitatea informarii asupra tehnicilor de tratament in conditii de ambulatoriu.
Tratamentele aplicate scutesc pacientul de disconfortul unei internari si analizele efectuate anterior sunt gratuite", a afirmat Georgeta Serban.

Campania pentru depistarea acestei boli a atras peste 500 de utilizatori logati online si a fost revazuta de peste 15.000 de utilizatori unici. In primele 2 saptamani s-au programat peste 50 de persoane care doreau sa isi faca analizele pentru depistarea si eliminarea pietrelor la rinichi. Georgeta Serban ne-a spus: "Am primit solicitari pentru programari chiar din Germania si Italia, unde aceasta tehnica de tratament costa mai mult decat la noi. Pacientii straini care au venit la noi au constatat, dupa numai cateva sedinte, ca pietrele au fost eliminate. Informarea lor a fost posibila datorita consilierii online sustinuta de specialistii din clinica noastra".

Centrul de Litotritie, care functioneaza in sistem privat, s-a adaugat altui proiect deja realizat - Centrul de Dializa din cadrul Clinicii de Diagnostic Gral Medical. In plus, compania a reusit, tot in primul semestru, sa externalizeze laboratorul din cadrul Institutului National de Neurologie, care a devenit al noualea laborator al sau.

Gral Medical este o firma cu capital integral romanesc, aflata in topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale. Este un important furnizor de servicii medicale atat pentru asigurarile sociale de sanatate, cat si pentru cele private, prestate de 420 de medici si asistente.

In decurs de noua ani, Gral Medical si-a creat o retea nationala de centre de diagnostic si tratament: 17 centre medicale, dintre care 10 laboratoare si 4 clinici, un centru de imagistica medicala si 2 centre de radiologie dentara. Are deschise centre in judetele Dolj, Prahova, Sibiu, Arges si Bucuresti.« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici