Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical inregistreaza venituri la 6 luni peste estimarile initiale si deschide noi perspective pe piata serviciilor medicale

Intr-o perioada in care piata serviciilor medicale a inregistrat o stagnare medie a veniturilor, in prima perioada a anului 2014, rezultatele obtinute de Gral Medical contrazice statistica generala si obtine cresteri ale veniturilor cu 2 cifre ca si-n anii trecuti.

Data publicare: 03.07.2014
0
0
Pe fondul unei acalmii pe piata serviciilor medicale private, Gral Medical a depasit estimarile bugetate in primele 5 luni ale anului 2014, iar trendul crescator din luna iunie ofera premisele unei cresteri de peste 18% ale veniturilor, comparativ cu anul precedent. Cifra de afaceri generata de Gral Medical, in primele 6 luni, se ridica la peste 47 milioane lei (11.4 milioane Euro) in crestere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut.

Intr-o perioada in care piata serviciilor medicale a inregistrat o stagnare medie a veniturilor, in prima perioada a anului 2014, rezultatele obtinute de Gral Medical contrazice statistica generala si obtine cresteri ale veniturilor cu 2 cifre ca si-n anii trecuti.
“In 2014 am reusit sa consolidam pozitia de lider pe segmentul oncologic, prin incheierea unui parteneriat cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), echipa medicala romano-vieneza confera un plus de valoare actului medical prin comisii unice de tumor board, iar in prezent suntem aproape de finalizarea investitiilor propuse in acest an de aproape 2 miloane de Euro. Investitiile sunt centrate pe deschiderea de centre noi in provincie si de implementarea de module noi in cadrul spitalului OncoFort” a declarat actionarul companiei Gral Medical, Robert Serban.

Cele mai importante cresteri ale veniturilor au fost realizate de catre nisa oncologica, unde Gral Medical a inregistrat cresteri de aproape 35%, urmata de divizia de laboratoare care a inregistrat cresteri de peste 17%. Tot in aceasta perioada, adresabilitatea pacientilor la serviciile medicale oferite a crescut cu 20%, insa de remarcat este faptul ca s-a dublat interesul pacientilor pentru serviciile de second opinion si efectuarea de analize medicale speciale din sfera geneticii si biologiei moleculare.

Cea mai noua investitie Gral este orientata catre pacientii din provincie, unde pentru a evita drumuri costisitoare in capitala, Gral Medical a introdus in premiera serviciul de telemedicina in oncologie. “De aproape 1 an, aveam acest serviciu pe lista proiectelor de dezvoltare, insa tocmai in acest an am reusit sa castigam increderea pacientilor si sa le oferim aceasta perspectiva medicala noua. Pacientii au perceput actul medical ca un salt calitativ orientat catre operativitate si eficienta in diagnosticul medical. Acesta este si motivul pentru care pentru luna iunie s-au ocupat toate programarile, iar pentru urmatoarele luni avem liste de asteptare” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

In aceasta perioada investitorii sunt retinuti in a mai rula investitii de milioane de Euro in centre noi, iar sistemul de telemedicina poate oferi o noua perspectiva de dezvoltare a serviciilor medicale private. Deoarece investitia in sistemul de telemedicina, este una cu mult sub investitiile cu care ne-am obisnuit pana acum, Gral Medical a inceput sa poarte discutii cu centrele medicale partenere interesate de acest sistem “in prezent oferim serviciul de telemedicina oncologica in Pitesti, Valcea, Sibiu, Focsani si Ploiesti, iar in perioada urmatoare ne dorim ca harta telemedicinei sa includa si alte orase importante din tara” a declarat in continuare Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.
 


« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici