Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Noutati medicale in clinicile Gral

La inceputul acestui an clinicile Gral Medical din Bucuresti si-au marit echipele cu noi medici de specialitate, in domeniile: oncologie, cardiologie, endocrinologie, neurologie, ORL. Din luna ianuarie, in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral vor oferi consultatii medici de renume.

La inceputul acestui an, clinicile Gral Medical din Bucuresti si-au marit echipele cu noi medici de specialitate, in domeniile: oncologie, cardiologie, endocrinologie, neurologie, ORL.

Din luna ianuarie, urmatorii medici ofera consultatii si investigatii de specialitate in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral:

  • Dr. Jinga Dan - Medic Primar Oncolog
  • Dr. Voinea Florinela - Medic Specialist Cardiolog
  • Dr. Naicu Anca - Medic Specialist Endocrinolog


Din luna februarie, in Clinica Gral Stefan cel Mare, activeaza si medicii:

  • Dr. Dumitrache Anca-Cecilia - Medic Primar Oncolog
  • Dr. Damian Argentina - Medic Primar Neurolog
  • Dr. Ivas Doina - Medic Primar ORL


Programul de consultatii al doctorilor este afisat pe paginile dedicate. Pentru detalii si programari, va invitam sa contactati fiecare centru in parte: Clinica de Diagnostic Gral si Clinica Gral Colentina. 

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Comentarii

Comentarii Gral Medical
dobre daniela - 2017-12-19 12:12:59 | » Adauga raspuns
Tatal meu are arterele coronare infundate 90%, valve sclerozate, varsta 84 ani, nu se poate interveni chirurgical, as dori sa stiu daca poate fi ajutat prin metoda cu sunete.

GRAL MEDICAL - 2017-12-29 09:22:05 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la un medic de specialitate din cadrul clinicii noastre. Pentru a efectua o programare si pentru alte informatii ne puteti contacta la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Istratescu Adriana - 2015-01-29 14:09:47 | » Adauga raspuns
Buna ziua, am facut o tomografie computerizata (ct sinusuri) si rezultatul a fost urmatorul : ingrosarea mucoasei,cu aspect polipoid ,la nivelul decesului alveolei sinusului maxilar stang. Minima ingrosare a mucoasei sinusului maxilar drept si sinusului sfenoidal (compartiment drept). Sinusul frontal,celule etmiidale aspect cat normal. Concluzii: modificari de sinuzita -maxilare bilateral si sfenoidala dreapta. Mentionez ca am tinut tratament , am facut sapalaturi nazale, insa in zadar ....am aceleasi mucozitati! Ce pot face in aceasta situatie! Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-02-03 12:01:37 | » Adauga raspuns In acest caz va recomandam sa solicitati un consult la specialitatea OTORINOLARINGOLOGIE (ORL) la Clinica de Diagnostic sau Clinica Stefan cel Mare si sa veniti cu istoricul medical. Pentru programare va rugam sa sunati la 021-323.00.00 sau click pe Dondo din dreapra (suport online). Va asteptam!
nicoleta - 2014-07-22 23:20:10 | » Adauga raspuns
Sotul meu ,in urma unei coronarografii a fost diagnosticat cu blocarea unui vas de sange 75 % si a altuia 95% . I s-a recomandat bypas in ambele cazuri. Avand si alte probleme de sanatate, ne gandim daca nu ar fi de preferat remedierea situatiei cu unde acustice. Stim ca aceasta procedura se efectueaza la d-voastra, dar nu avem nici o idee daca este posibila in cazul lui si in ce consta. Are 72 de ani. Va multumim.

GRAL MEDICAL - 2014-07-24 14:26:43 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la medicul cardiolog pentru a se putea stabili o conduita medicala adecvata. Pentru programari ne puteti suna la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta ( suport online). Va asteptam! 
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici