Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Noutati medicale la Clinica de Diagnostic Gral: terapia durerii si ecografii performante

Terapia durerii cu unde de soc se bazeaza pe emiterea unui fascicul ultrasonic de inalta energie, directionat pe zona afectata. Pentru pacient terapia ESWT este o procedura care se face ambulator, in anumite cazuri cu anestezie locala, una sau doua sedinte de tratament la interval de 2-4 saptamani.

Data publicare: 03.09.2011 / Clinica de Diagnostic Gral
0
0

Despre terapia durerii

Incepand cu luna octombrie Clinica de Diagnostic gral ofera o noua procedura - terapia durerii musculo-scheletale cu unde de soc ESWT. Procedura este cea mai noua metoda non-invaziva de tratament a durerii si inflamatiei periarticulare, tendinoase si articulare.

Terapia durerii cu unde de soc se bazeaza pe emiterea unui fascicul ultrasonic de inalta energie, directionat pe zona afectata. Cercetarile efectuate au demonstrat eficienta metodei in modularea factorilor locali ai inflamatiei si stimularea mecanismelor de regenerare tisulara. Initial acest efect a fost folosit in accelerarea vindecarii fracturilor si a terapiei pseudartrozelor, dar indicatia s-a extins la suferintele musculo-tendinoase cronice si a plagilor atone.

Detalii procedura

Pentru pacient terapia ESWT este o procedura care se face ambulator, in anumite cazuri cu anestezie locala, una sau doua sedinte de tratament la interval de 2-4 saptamani. Procedura este urmata de aplicarea de medicatie locala sau generala, precum si de anumite reguli de conduita in functie de zona afectata - repaus fizic, reducerea sau evitarea activitatilor sportive pe o perioada de timp, incaltaminte speciala, etc. Printre reactiile adverse posibile se pot intalni: mici hematoame la locul aplicarii, durere reziduala pentru 24-48 ore, roseata si caldura locala.

Exista si contraindicatii ale terapiei, verificate de catre medicul specialist inainte de a recomanda acest tratament: boli coronariene, neoplazii, patologie infectioasa concomitenta, plagi deschise sau cicatrici chirurgicale in zona de aplicare.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici