Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Oboseala prelungita trebuie investigata medical

Oboseala prelungita, fara un motiv aparent, trebuie investigata din punct de vedere medical. 

Publicat de GRIGORE Alexandru / 16.02.2018 / Clinica MC Gral Ploiesti
0
0

Cand se recomanda consultul medical?

Consultul medical este recomandat daca odihna nu aduce nicio ameliorare in ceea ce priveste slabiciunea organismului. Este recomandata vizita la medic si daca, in afara de epuizare, mai ai si simptome precum: dureri in piept, de cap, crampe musculare, palpitatii, transpiratie abundenta, tulburari de somn, vertij, probleme de concentrare, tulburari de memorie si pierderea increderii in fortele proprii.

Nu exista un test medical anume, dar doctorul va recomanda o serie de analize ce ar putea releva existenta unui dezechilibru sau a unei boli care se afla la originea oboselii. De asemenea, medicul tine cont si de anumite aspecte: contextul aparitiei oboselii, durata, intensitatea si simptomele asociate.

Dr. Alexandru Grigore Medic Medicina Generala in cadrul Clinicii MC Gral Ploiesti ne spune ca oboseala este o stare caracterizata prin scaderea nivelului de energie si prin slabiciune generala, in urma realizarii unor activitati cotidiene. De obicei, are un caracter tranzitoriu, disparand dupa o perioada de odihna.

Se poate asocia cu urmatoarele semne si simptome clinice: tulburari de memorie, dureri musculare, cefalee, somnolenta, ameteala, halucinatii, tulburari de vedere, de coordonare motorie sau de dispozitie (iritabilitate, tristete etc.) si scaderea motivatiei. Aparitia manifestarilor enumerate anterior si persistenta oboselii constituie o indicatie pentru prezentarea la medic.

In urma consultului, vor fi recomandate investigatii clinice si paraclinice, care vor evidentia daca a aparut o afectiune (anemie, diabet zaharat, hipotiroidie, depresie etc.) care are inclusa aceasta stare in tabloul clinic specific.

Pentru detalii suplimentare si programari puteti suna la Call Center: 021-323.00.00 sau *GRAL (*4725).


« Inapoi

Vizualizari: 993
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Avantaj Dublu, intra in campanie!

In cadrul campaniei “Avantaj Dublu” se ofera reducere de 50% atat la pachetul de screening pentru afectiunile tiroidiene cat si pentru cancerul la san. Campania se desfasoara pana pe 30.11.2019 in 8 orase din tara (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Pentru a evita zeci de suferinte intra in campanie si alege unul sau ambele pachete de screening. Mai multe gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici