Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Participare Gral Medical la Congresul International de Oncologie din Sibiu

In perioada 8-11 Septembrie 2010, in orasul Sibiu, a avut loc al 8-lea congres al Uniunii Balcanice de Oncologie (BUON), care a intrunit o echipa medicala remarcabila, formata din medici oncologi, romani si din strainatate.

Data publicare: 16.09.2010
0
0

In perioada 8-11 Septembrie 2010, in orasul Sibiu, a avut loc al 8-lea congres al Uniunii Balcanice de Oncologie (BUON), care a intrunit o echipa medicala remarcabila, formata din medici oncologi, romani si din strainatate.

Casa de Cultura din Sibiu a reprezentat locatia desfasurarii acestui eveniment, in cadrul caruia experti locali si internationali au comunicat medicilor participanti ultimele noutati din oncologia medicala. Congresul a oferit totodata oncologilor oportunitatea de a comunica colegilor din regiunea Balcanica rezultate ale cercetarilor stiintifice efectuate.

In prima zi de simpozioane - joi, 9 septembrie - Alina Ciovlica, Manager OncoFort, a sustinut o prezentare pe tema “The first private center of excellence in cancer treatment from Romania - news, benefits, innovations.” Alaturi de cei 9 reprezentanti Gral Medical care au participat la congres, Alina a prezentat audientei noul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului, care va fi lansat anul acesta, in premiera in Romania, in cadrul Centrului de Diagnostic Gral.

Echipa a adus la cunostinta participantilor beneficiile centrului si aparaturii de ultima generatie a departamentului de Radioterapie:

  • tehnologie unica in sistemul privat romanesc: IMRT/IGRT
  • identificare pacient prin card (cu cod de bara)
  • pozitionare personalizata a pacientului
  • program OncoFort (de la prediagnosticare pana la urmarire post-tratament)


Printre activitatile specifice unui congres medical, invitatii au avut posibilitatea sa viziteze Sibiul, cu toate punctele sale de atractie. Capitala culturala a Romaniei si candva a Europei (2007) a oferit vizitatorilor din 8-11 Septembrie un timp frumos, un oras admirabil, si o experienta medicala didactica demna de a fi luata in consideratie.« Inapoi

Vizualizari: 2444
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Back to school - Analize medicale la preturi reduse

Inscrierea copiilor la gradinite, crese si clase pregatitoare necesita analize medicale pentru intrarea in colectivitate. Gral Medical vine in intampinarea parintilor cu analize medicale specifice la preturi promotionale, iar rezultatul se obtine rapid.
Oferta este valabila in toate centrele Gral Medical din capitala si provincie. Mai multe detalii legate de promotie gasiti
>>aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici