Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Participare Gral Medical la Congresul International de Oncologie din Sibiu

In perioada 8-11 Septembrie 2010, in orasul Sibiu, a avut loc al 8-lea congres al Uniunii Balcanice de Oncologie (BUON), care a intrunit o echipa medicala remarcabila, formata din medici oncologi, romani si din strainatate.

Data publicare: 16.09.2010
0
0

In perioada 8-11 Septembrie 2010, in orasul Sibiu, a avut loc al 8-lea congres al Uniunii Balcanice de Oncologie (BUON), care a intrunit o echipa medicala remarcabila, formata din medici oncologi, romani si din strainatate.

Casa de Cultura din Sibiu a reprezentat locatia desfasurarii acestui eveniment, in cadrul caruia experti locali si internationali au comunicat medicilor participanti ultimele noutati din oncologia medicala. Congresul a oferit totodata oncologilor oportunitatea de a comunica colegilor din regiunea Balcanica rezultate ale cercetarilor stiintifice efectuate.

In prima zi de simpozioane - joi, 9 septembrie - Alina Ciovlica, Manager OncoFort, a sustinut o prezentare pe tema “The first private center of excellence in cancer treatment from Romania - news, benefits, innovations.” Alaturi de cei 9 reprezentanti Gral Medical care au participat la congres, Alina a prezentat audientei noul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului, care va fi lansat anul acesta, in premiera in Romania, in cadrul Centrului de Diagnostic Gral.

Echipa a adus la cunostinta participantilor beneficiile centrului si aparaturii de ultima generatie a departamentului de Radioterapie:

  • tehnologie unica in sistemul privat romanesc: IMRT/IGRT
  • identificare pacient prin card (cu cod de bara)
  • pozitionare personalizata a pacientului
  • program OncoFort (de la prediagnosticare pana la urmarire post-tratament)


Printre activitatile specifice unui congres medical, invitatii au avut posibilitatea sa viziteze Sibiul, cu toate punctele sale de atractie. Capitala culturala a Romaniei si candva a Europei (2007) a oferit vizitatorilor din 8-11 Septembrie un timp frumos, un oras admirabil, si o experienta medicala didactica demna de a fi luata in consideratie.« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici