Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Peelingul chimic cu acid glicolic efectuat in Clinica de Diagnostic Gral

Peelingul chimic este un tratament dermatologic non-invaziv utilizat pentru imbunatatirea aspectului tegumentului prin eliminarea straturilor superficiale ale pielii.

Publicat de ILIESCU Ana / 22.10.2018 / Clinica de Diagnostic Gral
0
0

Despre peelingul chimic

Peelingul chimic presupune aplicarea unei solutii pe ten care determina exfolierea unui strat, astfel pielea care ramane este formata din straturile catifelate din interior. Pielea se regenereaza pe parcurs prin productia de noi celule. Scopul peelingului chimic este sa imbunatateasca aspectul pielii si sa reduca ridurile si efectele imbatranirii.

Time Peel este un tratament dermatologic in urma caruia aspectul tegumentului se imbunatateste, dispare aspectul tern (lipsit de stralucire), se reduce cantitatea de sebum, se diminueaza porii, tenul este mai stralucitor, se elimina o parte din pete si se reduc cicatricile superficiale postacnee si ridurile fine.

Inainte de a efectua o sedinta de peeling este nevoie de un consult dermatologic in prealabil, pentru a stabili daca este indicat pentru tenul dvs si pentru alegerea terapiilor pre-peeling. O sedinta dureaza aproximativ 20 de minute si consta in aplicarea unei solutii de degresare, solutia de peeling si o solutie de neutralizare. Dupa efectuarea peelingului chimic se vor folosi creme hidratante si fotoprotectoare.
 

Cand sunt recomandate procedurile de peeling?

Procedurile de peeling se fac doar in sezonul neinsorit (toamna-primavara), la un interval de 3 saptamani si necesita 4-5 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. Deoarece in urma acestor tratamente pielea este sensibilizata, nici expunerea ulterioara la soare nu este recomandata.

Contraindicatii peeling chimic:
- sarcina si alaptare
- diabet
- infectii sau afectiuni in zona de tratament
- neoplazii

Tratamentul dermatologic Time Peel de la Filorga (ce contine acid glicolic 50%, gluconalactona si are un PH1) este efectuat de catre Dr. Iliescu Ana, medic specialist dermatovenerologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral.

Pentru detalii suplimentare si programari puteti suna la Call Center: 021-323.00.00 sau *GRAL (*4725).


« Inapoi

Vizualizari: 768
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Avantaj Dublu, intra in campanie!

In cadrul campaniei “Avantaj Dublu” se ofera reducere de 50% atat la pachetul de screening pentru afectiunile tiroidiene cat si pentru cancerul la san. Campania se desfasoara pana pe 30.11.2019 in 8 orase din tara (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Pentru a evita zeci de suferinte intra in campanie si alege unul sau ambele pachete de screening. Mai multe gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici