Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Peelingul chimic cu acid glicolic efectuat in Clinica de Diagnostic Gral

Peelingul chimic este un tratament dermatologic non-invaziv utilizat pentru imbunatatirea aspectului tegumentului prin eliminarea straturilor superficiale ale pielii.

Publicat de ILIESCU Ana / 22.10.2018 / Clinica de Diagnostic Gral
0
0

Despre peelingul chimic

Peelingul chimic presupune aplicarea unei solutii pe ten care determina exfolierea unui strat, astfel pielea care ramane este formata din straturile catifelate din interior. Pielea se regenereaza pe parcurs prin productia de noi celule. Scopul peelingului chimic este sa imbunatateasca aspectul pielii si sa reduca ridurile si efectele imbatranirii.

Time Peel este un tratament dermatologic in urma caruia aspectul tegumentului se imbunatateste, dispare aspectul tern (lipsit de stralucire), se reduce cantitatea de sebum, se diminueaza porii, tenul este mai stralucitor, se elimina o parte din pete si se reduc cicatricile superficiale postacnee si ridurile fine.

Inainte de a efectua o sedinta de peeling este nevoie de un consult dermatologic in prealabil, pentru a stabili daca este indicat pentru tenul dvs si pentru alegerea terapiilor pre-peeling. O sedinta dureaza aproximativ 20 de minute si consta in aplicarea unei solutii de degresare, solutia de peeling si o solutie de neutralizare. Dupa efectuarea peelingului chimic se vor folosi creme hidratante si fotoprotectoare.
 

Cand sunt recomandate procedurile de peeling?

Procedurile de peeling se fac doar in sezonul neinsorit (toamna-primavara), la un interval de 3 saptamani si necesita 4-5 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. Deoarece in urma acestor tratamente pielea este sensibilizata, nici expunerea ulterioara la soare nu este recomandata.

Contraindicatii peeling chimic:
- sarcina si alaptare
- diabet
- infectii sau afectiuni in zona de tratament
- neoplazii

Tratamentul dermatologic Time Peel de la Filorga (ce contine acid glicolic 50%, gluconalactona si are un PH1) este efectuat de catre Dr. Iliescu Ana, medic specialist dermatovenerologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral.

Pentru detalii suplimentare si programari puteti suna la Call Center: 021-323.00.00 sau *GRAL (*4725).


« Inapoi

Vizualizari: 1361
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici