Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Prof. Dr. Irinel Popescu, noul presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) in perioada 2018-2019 

Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, coordonatorul sectiei de chirurgie OncoFort a fost ales presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) in cadrul celei de-a 24-a reuniuni a organizatiei, care a avut loc in perioada 4 - 6 mai la Bucuresti. 

Publicat de POPESCU Irinel / 11.05.2017 / OncoFort Chirurgie
0
0
In cadrul reuniunii de anul acesta, ilustrul Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, coordonatorul sectiei de chirurgie in cadrul Spitalului OncoFort, a fost ales presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie in perioada 2018-2019.  Evenimentul a avut loc cu ocazia celei de a 24-a Reuniune anuala a Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association – ESA), una dintre cele mai prestigioase organizatii europene din domeniul medical.

La finalul manifestatiei stiintifice, in urma voturilor participantilor, Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, i-au fost recunoscute progresele inregistrate in ultimii ani in activitatea de cercetare academica.

Reuniunea anuala a Asociatiei Europene de Chirurgie este conceputa pentru a oferi experiente educationale cuprinzatoare in cele mai importante domenii chirurgicale: chirurgie clinica, experimentala si a stiintelor conexe, educatiei chirurgicale si aspectelor socio-economice ale ingrijirii.  

Printre membrii ai Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association – ESA), se numara chirurgi de top ai continentului, conducatori ai Departamentelor de Chirurgie din institutii academice de prima marime.

Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, abordeaza cele mai complexe interventii din sfera oncologica in cadrul Spitalului OncoFort si ofera consultatii de chirurgie oncologica si hepatologie.  

Coordonatorul sectiei de chirurgie efectueaza anual peste 100 de interventii chirurgicale la Spitalul OncoFort. Interventiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive, generale, genito-mamara, ORL, toracica si urologica. 

Detalii si programari pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 sau la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725).
 


« Inapoi

Vizualizari: 1838
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Avantaj Dublu, intra in campanie!

In cadrul campaniei “Avantaj Dublu” se ofera reducere de 50% atat la pachetul de screening pentru afectiunile tiroidiene cat si pentru cancerul la san. Campania se desfasoara pana pe 30.11.2019 in 8 orase din tara (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Pentru a evita zeci de suferinte intra in campanie si alege unul sau ambele pachete de screening. Mai multe gasiti >> aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici