Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Radioterapia 3D si IMRT in privat decontata prin CNAS la OncoFort

Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Data publicare: 09.05.2013 / OncoFort Radioterapie
0
0

Beneficiile pacientilor OncoFort


Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Desi costul tratamentului de radioterapie oferit de OncoFort este de 3-4 ori mai ieftin decat in strainatate, pacientii din Romania suporta destul de greu cheltuielile unui tratament oncologic complet la privat.

„Majoritatea pacientilor neoplazici si-au manifestat dezamagirea ca nu ii ajuta cu nimic calitatea de asigurat in aceasta situatie. Acesta este si motivul pentru care am facut toate diligentele, pentru a reusi sa intram in contract cu Casa de Asigurari, astfel incat pacientii sa poata accesa in privat, mult mai usor, servicii eficiente de radioterapie” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.
 

Pasi de urmat pentru a beneficia de reducere


Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina la OncoFort cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar pacientul efectueaza sedinte de radioterapie 3D si IMRT decontate de casa de asigurari.

Pentru ca pacientul sa primeasca reducerea, trebuie ca medicul trimitator sa fie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, indiferent ca este vorba de Bucuresti sau provincie.
 

Despre OncoFort


OncoFort, primul centru privat de excelenta in tratarea cancerului din Romania, a reusit sa ofere pacientilor oncologici oportunitatea de a beneficia de servicii moderne de radioterapie incepand cu anul 2010, fiind un an de cotitura pentru intreg sistemul oncologic romanesc, deoarece majoritatea pacientilor din Romania nu puteau beneficia de radioterapie 3D decat in strainatate. Acesta a fost si motivul pentru care cele doua tehnici de conturare tridimensionala, 3D-CRT si IMRT, s-au facut in premiera la centrul OncoFort.

Am reusit sa punem la punct un sistem privat de medicina care sa raspunda nevoilor actuale ale pacientului neoplazic european. Drumul nu a fost usor, insa investitiile curajoase in aparatura de ultima generatie, specializarea cadrelor medicale in strainatate, colaborarea cu cei mai renumiti oncologi din Austria si implementarea de servicii medicale oncologice complementare, au facut ca Romania sa recupereze decalajul de 15-20 ani fata de tratamentele oferite in occident” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

In 2012, Oncofort a reusit sa ofere servicii de diagnostic si tratament oncologic pentru 2700 de pacienti, in crestere cu 25% fata de anul anterior, iar centrul oncologic a avut in 2012 o crestere organica a veniturilor cu aproape 60% fata de anul anterior. Centrul oncologic ofera servicii oncologice complete, radioterapie, chimioterapie, consultatii internationale de first si second opinion, iar din semestrul doi se va deschide si sectia de chirurgie oncologica din cadrul spitalului privat, in urma unei investitii de peste 1 milion de euro.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021.323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 7641
Comentarii: 2

Comentarii

Comentarii Gral Medical
ge. - 2015-01-15 18:53:30 | » Adauga raspuns
Buna seara, as dori sa aflu daca informatiile de mai sus sunt valabile si in 2015 ?

GRAL MEDICAL - 2015-01-16 10:03:48 | » Adauga raspuns Sectia de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort se afla in contract cu Casa de Asigurari. Pentru mai multe detalii va recomandam un consult la unul medicii oncologi. Pentru programare va rugam sa sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici