Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Filtre centre medicale


Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Reduceri la interventiile chirurgicale [Promotii - Oferta inactiva]

Reduceri la interventiile chirurgicale

 

Reduceri pentru interventiile chirugicale


Spitalul OncoFort
a reusit inca de la lansare sa ofere pacientilor solutii eficiente in tratamentul chirurgical pentru cele mai complexe afectiuni oncologice. Echipa medicala de prestigiu, experienta si expertiza centrului oncologic (radioterapia, chimioterapia, tumor board, second opinion, imagistica medicala) au dus la premiere medicale in sectorul privat.

In fiecare luna sunt supuse analizei multidisciplinare dosarele pacientilor diagnosticati cu cancer de colon, cancer de san, cancer de prostata, cancer pulmonar, cancer de vezica, cancer hepatic, cancer gastric etc.
Echipa medicala este coordonata de ilustrul Prof.Dr. Irinel Popescu, presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019 iar abordarea multidisciplinara face ca rezultatele sa fie mult mai eficiente, iar pacientul sa beneficieze de "o sansa in plus".

Deoarece interventiile chirurgicale necesita costuri mari, am venit in intampinarea pacientilor cu reduceri de 15% pentru fiecare pacient care are prezinta la receptie un card cu acumulare - FAVOR

Nu trebuie decat sa solicitati in toate centrele Gral Medical, cardul de sanatate cu acumulare Favor, iar cu acesta sa va prezentati in Spitalul OncoFort. Reducerea se aplica pe loc din costul interventiei chirurgicale. Reducerea de 15% este valabila pentru orice interventie chirurgicala din cadrul spitalului, inclusiv la toata lista de interventii chirurgicale efectuata de Prof. Dr. Irinel Popescu, presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos.

« Inapoi

  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici