Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Spitalizare de lunga durataSpitalul OncoFort

Odata cu inaugurarea Spitalului OncoFort, au fost integrate sectiile care deja functionau: radioterapia, chimioterapia, dializa si litotritia.

Insemne-acreditare

Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 120 de paturi si este format din:

Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic din Romania unde sunt diagnosticati si tratati peste 1200 de pacienti lunar. 

Informatii utile:

Conditii de internare Drepturile si obligatiile pacientilor
Informatii privind externarea pacientilor  Chestionarul de satisfactie al pacientului
Pachet servicii paraclinice decontat CNAS Educatie sanitara
Coplata Preventie si educatie sanitara
Pachet servicii spitalizare decontat CNAS Educatie dezinfectia mainilor
Echipa medicala in contract cu CASMB Imunizare in ambulatoriu
Echipa de conducere Imunizare medicina muncii
Planul de Management Gral Medical Informari pacienti
Reguli de acces mass-media in spital Informare ESWL
Program de lucru  
   


Dotari Spital

Toate serviciile oferite in cadrul spitalului sunt sustinute de un centru modern de imagistica, un centru de diagnostic rapid ce acopera peste 40 de specialitati medicale si un laborator de anatomie patologica, astfel incat pacientul sa primeasca in aceeasi locatie toate serviciile de care are nevoie.

Un factor de noutate pentru spital il reprezinta ventilatia de tip inteligent, unicat in randul spitalelor actuale, ce ofera un perete de siguranta antimicrobiana (diferenta de presiune) intre holuri si sectii.

Spitalul OncoFort este sustinut in ambulatoriu de un centru de excelenta in servicii de imagistica medicala (RMN, CT), unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala, iar spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunostochimice.

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic oncologic, chimioterapie, radioterapie, chirurgie oncologica si tumor board international. Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.

Parteneriat cu institutii internationale

GRAL Medical a reusit sa incheie un parteneriat medical cu Medical University of Vienna, astfel incat sistemul medical privat din Romania sa se ridice la noi standarde. Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii. Pacientii OncoFort vor beneficia de servicii rapide de second opinion in Oncologie. Mai multe detalii >>aici.

Camera implantabila - port-a-cath

In Spitalul OncoFort se efectueaza montarea camerei implantabile pentru chimioterapie.
Procedura se recomanda tuturor pacientilor oncologici inainte de inceperea tratamentului chimioterapeutic.
Acest dispozitiv ajuta la administrarea facila a tratamentului de chimioterapie, pastreaza venele intr-o stare cat mai buna si de asemenea ajuta la recoltarea mai usoara a probelor de sange. Vezi aici toate beneficiile.

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la 021 323 0000 
 

Interventii medicale in premiera la Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o interventie chirurgicala in premiera efectuata de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu, presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019: metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic pentru un pacient dializat
 
Cu atat mai dificil a fost faptul ca, pacientul era in programul de dializa de mai multi ani pentru insuficienta renala cronica, iar anestezia a fost cu totul speciala pentru o astfel de operatie, riscul de complicatii intra si postoperatoriu fiind foarte ridicat.

Echipa medicala coordonata de renumitul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu din cadrul spitalului a efectuat unele dintre cele mai dificile interventii: neoplasm de rect cu 3 metastaze hepatice, gastrectomie totala radicala, laringectomie totala si altele. 

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la 021 323 0000 « Inapoi

Comentarii

Comentarii Gral Medical
Cristina - 2021-06-09 15:39:44 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Aveti contract cu casa de asigurări de sănătate? Putem veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru o consultație oncologica?

GRAL MEDICAL - 2021-06-11 10:32:47 | » Adauga raspuns Sigur, va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a stabili o programare la medicul oncolog in vederea stabilirii tratamentului. Multa sanatate!
Oprea Ileana - 2021-03-19 15:58:02 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Tatal meu (80 de ani, metastaze cerebrale cu punct de plecare necunoscut,aproape orb din cauza de degenerescenta maculara) se poate interna pentru investigatii suplimentare si radioterapie impreuna cu insotitor (sotia)?

GRAL MEDICAL - 2021-03-22 08:28:40 | » Adauga raspuns Investigatiile si tratamentul se efectueaza cu internare de zi, neavand spitalizare de lunga durata. Pentru detalii ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Nedelea Valerian - 2021-02-23 18:54:35 | » Adauga raspuns
Pot face la dumneavoastra o operatie de hernie inghinala ,sunt asigurat medical .mai intervin si alte costuri? daca intervin costuri cit mar costa .Va multumesc

GRAL MEDICAL - 2021-03-02 08:48:46 | » Adauga raspuns Momentan activitatea pe sectia de chirurgie este suspendata, imediat ce vom relua procedurile chirurgicale Vom afisa toate informatiile necesare pe site. Multa sanatate!
Liviana - 2020-11-14 00:02:51 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Sunt interesata pentru second opinion pentru mama mea. In urma unei ecografii ni s-a spus ca prezinta metastaze hepatice. In curand va efectua un CT pentru confirmarea suspiciunii. Momentan este internata in Braila. Este greu deplasabila. Noi familia incercam sa o absolvim de anumite drumuri pana nu avem o certitudine daca merita sa incercam sau nu un tratament mai agresiv la dvs. Clinica dvs poate obtine la cerinta noastra imagistica efectuata in Braila? Nu cunosc cum se desfasoara comunicarea in sistemul medical . Va multumesc Liviana Georgescu

GRAL MEDICAL - 2020-11-23 08:18:37 | » Adauga raspuns Putem stabili o programare pentru second opinion la unul din medicii oncologi din Spitalul OncoFort, dar istoricul medical trebuie solicitat de catre dvs direct spitalului unde pacienta a fost internata. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau trimiteti solicitarea direct la programari@gralmedical.ro. Multa sanatate!
NEDELCU M - 2020-06-02 16:51:01 | » Adauga raspuns
Pentru radioterapie care este timpul de asteptare pentru initierea tratamentului in cazul unei tumori vezicale operate

GRAL MEDICAL - 2020-06-03 13:56:30 | » Adauga raspuns In maxim 14 zile de la efectuarea CT-ului pentru plan, veti incepe sedintele de radioterapie. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Maria - 2020-05-29 21:24:23 | » Adauga raspuns
Buna ziua, in 2017 am fost diagnosticata cu cancer ovarian stadiul 3 am primit 6 seriii de chimioterapie, dupa aceea a fost bine pina acum, 28 mai am facut o tomografie si mi-a descoperit ganglioni limfatici MT abdomen fara lichid; mi-a indicat chimioterapie, spuneti-mi ce sa fac ,as dori foarte mult sa urmez un tratament la dvs la clinica as vrea sa stiu cit costa toata procedura .Multumesc mult .astept raspuns cit se poate de repede

GRAL MEDICAL - 2020-06-03 13:46:55 | » Adauga raspuns Va asteptam la un consult oncologic cu tot istoricul medical si veti primi toate detaliile legate de tratament. Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a stabili o programare. Multa sanatate!
Pîrcălabu MARIAN - 2020-05-29 16:04:27 | » Adauga raspuns
Bună ziua îmi puteți spune vă rog, dacă la dumneavoastră se operează ptr îndepărtarea pietrei de la fiere, persoana în cauză nu este asigurată și am dori să știm costurile acestei operați, vă mulțumesc.

GRAL MEDICAL - 2020-06-03 13:44:10 | » Adauga raspuns In cadrul clinicilor GRAL Medical se poate efectua procedura de spargere a pietrelor prin ESWL, momentan nu se efectueaza proceduri chirurgicale. Mult sanatate!
PETRE - 2020-02-15 21:26:22 | » Adauga raspuns
Buna seara,operatia si tratamentul pt cancer la pancreas este decontata de casa de asigurari in spitalul oncofort , pacientul este un pensionar?

GRAL MEDICAL - 2020-02-19 14:28:40 | » Adauga raspuns Momentan nu se efectueaza aceste interventii, imediat ce se vor relua, va vom anunta. Multa sanatate!
REMMER NICULAI - 2019-05-09 12:20:51 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Acum cateva zile,in urma unor analize si a unei ecografii, mi s-a comunicat ca am o piatra in vezica urinara,destul de mare(2.7cm/1.5 cm) si o marire a prostatei.Ma intereseaza daca operati asa ceva,daca operatia este decontata de CNAS,daca se opereaza clasic si care ar fi costurile(presupunand ca nu este decontata de CNASS). Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2019-05-14 16:28:37 | » Adauga raspuns Va recomandam sa veniti cu tot istoricuo medical la un consult urologic/chirurgical si medicul va ava raspunde la toate intrebarile dvs. Pentru interventii chirurgicale nu avem contract de decontare cu Casa de Asigurari, dupa ce are loc consultul si se stabileste tipul de operatie, veti primi informatii legate de costuri.Pentru programare ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Anca - 2019-04-08 13:00:37 | » Adauga raspuns
Spuneti-mi, va rog, daca operatia de tiroida este decontata. Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2019-04-10 16:07:57 | » Adauga raspuns In cadrul Spitalului OncoFort se efectueaza aceasta operatie cu pret intreg, nefiind in contract cu Casa de Asigurari. Pentru detalii si progrmare ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
DAN IONESCU - 2019-02-26 10:34:07 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Sotia mea (70 ani) este in tratament de chimioterapie la Clinica AMETHYST, pentru cancer la plamani. A facut un ciclu de 30 tratamente cu carboplatin si are 13 sedinte de tratament de intretinere cu ALIMTA. Ultimul CT arata o situatie stationara a cancerului, dar stare ei fizica s-a degradat serios. In plus tuseste foarte tare si expectoreaza. Medicul oncolog de la AMETHYST mi-a spus ca s-ar putea sa fie un efect asupra faringelui din cauza tratamentului cu ALIMTA, dar ne-a sfatuit sa consultam un pneumolog. M-am gandit sa o internez la dvs. pentru 2-3 saptamani in vederea unei seriii complete de de anlize si de efctuarea unui tratament adjuvant pentru imbunatatirea starii generale. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil cum trebuie sa procedez. Va informez ca banii nu sunt o problema. Multumesc anticipat, Dan Ionescu Presedinte Federatia Romana de Aikido Presedinte Confederatia Europeana de Aikido

GRAL MEDICAL - 2019-02-28 10:56:33 | » Adauga raspuns Va recomandam sa veniti cu istoricul medical al pacientei la un medic oncolog si veti primi toate informatiile necesare privint tratamentul ce se poate efectua pentru ameliorarea starii de sanatate a sotiei dvs. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Adriana - 2018-11-20 14:33:41 | » Adauga raspuns
Buna ziua, imi puteti spune daca in cadrul clinicii dvs se poate efectua o punctie biopsie pentru un papilom intraductal mamar? Daca da, aceasta interventie se poate deconta sau este contracost si cat costa? Care dintre doctorii dvs realizeaza aceasta interventie? Multumesc.

GRAL MEDICAL - 2018-11-22 13:49:52 | » Adauga raspuns Aceasta manevra se efectueaza in cadrul clinicii noastre, dar costurile difera in functie de procedura aplicate pe care o stabileste medicul chirurg in cadrul consultului initial. Aceste servicii nu se deconteaza de catre Casa de Asigurari. Daca doriti sa stabilim o programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Prioteasa - 2018-10-03 20:59:42 | » Adauga raspuns
Buna seara. Suntem.din Constanta. Mama mea a fost depistata de tumoare maligna stadiu 2b col uterin. Are nevoie de 25 de sedinte de radioterapie. La noi sunt scumpe si nu avem posibilitato. Le poate face gratuit la dumneavoastra? Poate beneficia si de spitalizare pana le termina?

GRAL MEDICAL - 2018-10-09 14:15:41 | » Adauga raspuns Sedintele de radioterapie sunt decontate integral de catre Casa de Asigurari. In ceea ce priveste spitalizarea veti primi informatii in cadrul consultului la medicul radioterapeut, in functie de schema de tratament recomandata si de disponibilitatea pe sectia noastra. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
cimpoeru gheorghe - 2018-09-11 09:54:08 | » Adauga raspuns
Buna ziua.Am o eventratie post operatorie,am plasa dar la ecografie se vede o intrerupere a planului muscular cu un ax lung de 55mm,as dori sa stiu daca mai se poate interveni sa mai ma fac bine,si cit m-ar costa o operatie a eventratie.Va multumesc pt sfaturi si speranta de mai bine.Am avut un ghinion sa ma opereze de o apendicita si medicul m-a facut rau nu gasea apendicita.

GRAL MEDICAL - 2018-09-14 14:50:37 | » Adauga raspuns Va rugam sa veniti la medicul chirurg cu tot istoricul medical pentru a se putea stabili un plan pentru dvs in functie de acest istoric. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
TARINA VALI - 2018-09-06 15:08:55 | » Adauga raspuns
Se poate efectua in clinica dumneavoastra un ESWL Daca da, care este costul interventie si daca se poate si prin asigurare medicala

GRAL MEDICAL - 2018-09-10 13:49:06 | » Adauga raspuns Da, se poate efectua prin asigurare in cazul in avem contract cu acea societate. Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a verifica toate detalii si pentru a efectua programarea. Va asteptam!
Ionica Gașpar - 2018-09-04 23:15:38 | » Adauga raspuns
Buna. As dori sa stiu daca tatal meu poate beneficia in clinica Dvs. un tratament relativ nou in romania, recomandat in tratarea metastazelor pulmonare, este vorba despre olaratumab impreuna cu Doxorubicina. Va rog sa ne indrumati inspre un dr. din clinica dvs care ne-ar putea ajuta in acest sens. Va rog sa ne mai spuneti daca lucrati prin CAS si tratamentul poate fi decontat integral si daca pacientul poate fi internat in spital de durata pentru efectuarea tratametnului. Va multumesc anticipat !!!

GRAL MEDICAL - 2018-09-10 13:36:56 | » Adauga raspuns Acest medicament nu este momentan pe lista medicamentelor decontate cu care lucreaza medicii nostri, dar puteti veni cu istoricul medical la unul din medicii oncologi si vi se vor oferi toate detaliile legate de tratament. Pentru programare ne puteti suna la 021-323.00.00 sau online pe site-ul www.gralmedical.ro sectiunea programari online. Sanatate multa!
Ciuculescu Doina - 2018-07-26 18:12:06 | » Adauga raspuns
Buna ziua. se poate efectua in clinica dumneavoastra operatie de hernie inghinala si daca este contra cost sau prin casa de asigurari de sanatate. multumesc anticipat!

GRAL MEDICAL - 2018-07-31 16:12:33 | » Adauga raspuns Da, se efectueaza. Veti primi pe adresa dvs de mail mai multe detalii in acest sens. Sanatate multa!
tanasie daniela - 2018-07-03 23:05:54 | » Adauga raspuns
Doresc o programare pentru colecistectomia laparoscopica.

GRAL MEDICAL - 2018-07-12 15:21:19 | » Adauga raspuns Va rugam sa ne sunati la 0734780417 pentru a stabili toate detaliile necesare acestei interventii. Va asteptam! Sanatate multa!
Lazarescu Antoaneta - 2018-05-31 14:23:25 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Sunt interesata de o programare pentru consultate la d-l dr.Irinel Popescu (chist hidatic hepatic operat in 1995 si 2014 - recidivat conform CT efectuat in martie 2018). Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2018-06-06 15:46:35 | » Adauga raspuns va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a stabili data si ora programarii. Sanatate multa!
jderu - 2018-05-29 12:12:48 | » Adauga raspuns
Sunt programat pentru radioterapie si chimioterapie la dvs. Sunt asigurat OPSNAJ si sunt din provincie . Doresc sa stiu daca se asigura la dvs cazare si masa pe timpul terapiilor si cit costa una zi de spitalizare de lunga durata.

GRAL MEDICAL - 2018-06-06 13:32:09 | » Adauga raspuns Pretul unei zile de cazare cu 3 mese incluse incepe cu 495 ron. Pentru detalii legate de cazare va recomandam sa discutati cu medicul curant din cadrul spitalului nostru. Sanatate multa!
chirea - 2018-05-11 18:38:50 | » Adauga raspuns
Buna ziua. se poate efectua in clinica dumneavoastra radiochimioterapie si daca este contra cost sau prin casa de asigurari de sanatate. multumesc anticipat!

GRAL MEDICAL - 2018-05-15 16:30:24 | » Adauga raspuns Va confirmam efectuarea celor doua tipuri de tratament decontate de catre Casa de Asigurari. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Paula B - 2018-03-30 23:52:41 | » Adauga raspuns
Buna ziua, va rog sa imi recomandati doctori ginecologi oncologi in cadrul OncoFort pentru mama mea - suspiciune cancer ovarian. Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2018-04-04 16:52:23 | » Adauga raspuns Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a stabili o programare la unul din medicii oncologi din echipa OncoFort. Sanatate multa!
veronica - 2018-03-21 13:48:36 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca la clinica din Focsani oferiti servicii de radioterapie si ce tip de radioterapie. In eventualitatea ca raspunsul este afirmativ, care sunt pasii pentru obtinerea unei programari si cat dureaza de la programare la efectuarea primei sedinte de obicei? Multumesc

GRAL MEDICAL - 2018-03-29 15:19:35 | » Adauga raspuns Tratamentul cu radioterapie se efectueaza in centrul nostru din Bucuresti. Puteti veni la primul consult radioterapie gratuit cu tot istoricul medical si veti primi toate informatiile necesare. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Maria Varga - 2018-02-24 06:51:42 | » Adauga raspuns
Buna ziua.Mama mea are o tumora pe o parte din pancreas si ficat.Are si diabet. Starea generala este buna. La ce medic ne putem adresa si cat de repede ne poate primi pt.consultatie, tratament etc.? Suntem dispusi sa facem orice, indiferent de costuri! 

GRAL MEDICAL - 2018-02-27 14:20:38 | » Adauga raspuns Va recomandam sa solicitati o consultatie la Oncologie Medicala (OncoFort Chimioterapie Bucuresti) in cadrul careia veti primi toate informatiile necesare cu privire la tratamentul ce se impune in cazul mamei dvs, pe baza istoricului medical. Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a stabili programarea. Sanatate multa!
adela micu - 2017-08-17 12:42:40 | » Adauga raspuns
As dori sa stiu daca la spitalul din Bucuresti se interneaza pacienti cu cancer stadiul 4 pentru tratament paleativ. Pacientul este in evidenta si i s-a efectuat tratament la dvs.

GRAL MEDICAL - 2017-08-17 16:45:57 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca se pot efectua internari pentru pacientii care sunt in curs de tratament in clinica noastra, cu acordul medicului curant, dar nu in stadiul paleativ. Pentru alte informatii ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
POPESCU - 2017-08-09 16:22:44 | » Adauga raspuns
Buna ziua, as dori sa va intreb daca este posibila internarea in perioada radioterapiei. In prezent, tatal meu face chimioterapie si urmeaza sa faca radioterapie, insa el este din judetul Valcea - unde nu exista aparat de radioterapie si are si un membru inferior amputat, ceea ce face dificila deplasarea. Este posibil sa urmeze radioterapia in clinica d-voastra si sa fie si internat acolo? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-08-14 08:37:42 | » Adauga raspuns Va confirmam ca avem si serviciul de cazare pe perioada efectuarii tratamentului de radioterapie, daca tratamentul se efectueaza in cadrul clinicii noastre si daca medicul curant aproba.  Mai multe informatii puteti afla in cadrul unei consultatii sau la 021-323.00.00. Multa sanatate!
podgoreanu paula - 2017-06-26 11:17:44 | » Adauga raspuns
Buna ziua, tatal meu are cancer bucal, face radioterapie la spitalul Coltea, dar starea s-a inrautatit, noaptea este foarte agitat, cauta tot felul de lucruri, aude muzica etc. Plec din tara si vreau sa il internez pentru o saptamana, cum procedez?

GRAL MEDICAL - 2017-06-27 10:07:34 | » Adauga raspuns Va recomandam o consultatie la unul din medicii radioterapeuti din cadrul clinicii noastre, in cadrul consultatiei veti primi toate detaliile necesare. pentru efectuarea programarii si pentru alte informatii va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
moise emilia - 2017-01-12 08:05:32 | » Adauga raspuns
Buna ziua, fratele meu are cancer pulmonar si metastaza osoasa gradul IV. Face chimioterapie la IOB Fundeni, nu se simte bine. La spital la dvs. se pot face internari pentru ingrijire paleativa?

GRAL MEDICAL - 2017-01-13 15:07:56 | » Adauga raspuns  In cadrul clinicii noastre nu se pot efectua servicii de ingrijire paleativa. Pentru alte detalii va rugam sa ne sunati la 021 323 00 00. Multa sanatate!
ZINCA ANTONELA - 2017-01-10 08:41:32 | » Adauga raspuns
Am fost diagnosticata cu soc anafilactic grad 4, as vrea sa stiu daca as putea fi consultata de dr. Ioan Brad (alergologie) pe baza de bilet de trimitere sau contra cost. Mentionez ca sunt din Alba!

GRAL MEDICAL - 2017-01-13 15:29:21 | » Adauga raspuns  Consultatia la dl prof Iamandescu Ioan Brad se poate efectua doar contra cost. Pentru programare si pentru alte detalii va rugam sa ne sunati la 021 323 00 00. Va asteptam!
Nita Mugurica - 2016-12-27 12:03:12 | » Adauga raspuns
Buna ziua! In cazul metastazei osoase de adenocarcinom se mai poate face ceva?

GRAL MEDICAL - 2017-01-03 16:38:35 | » Adauga raspuns  Va recomandam o consultatie la unul din medicii nostri oncologi, pentru programare si alte detalii va rugam sa ne contactati la 021 323 00 00. Va asteptam!
dragos - 2016-10-28 00:09:00 | » Adauga raspuns
Buna ziua, mama mea a fost diagnosticata prin CT cu o tumora la plaman cu metastaze in zona lombara. Are dureri foarte mari si risc de fractura, se deplaseaza foarte greu si nu mai poate sta practic in sezut. Dorim sa o internam la dvs. pentru investigatii si tratament mai departe. Avem o programare la Dl. Dr. Mitulescu, ar putea sa ramana internata imediat dupa consultatie? Precizez ca vine din provincie de la 200 de km si drumurile le face cu mare dificultate. Multumesc

GRAL MEDICAL - 2016-10-31 16:14:20 | » Adauga raspuns In cadrul consultatiei se pot decide aceste detalii legate de spitalizare. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Manole Vasile - 2016-10-27 14:53:17 | » Adauga raspuns
Mama mea in virsta de76 de ani a fost diagnosticata cu o tumora Klatskin drept pentru care pe 26 06 2016 s-a practicat un drenaj al canalului hepatic drept intern-extern. Dupa un nou set de investigatii pe data de 25 08 2016 s-a hotarat ca este operabila si a fost pusa pe masa de operatie de unde a fost scoasa doar cu o laparotomie exploratorie deoarece am inteles ca tumora era mai dezvoltata decit s-a vazut. Pe data de 11 10 2016 au iesit si rezultatele de la biopsiile ce i-au fost luate atunci,  dar nu mi s-a spus nimic de ce mai ramine de facut de acum inainte. Cu aceste rezultate mi s-a spus sa merg la mine la Piatra Neamt si sa o inscriu la un medic oncolog. Ce as putea face?

GRAL MEDICAL - 2016-10-31 16:10:48 | » Adauga raspuns Puteti opta pentru o consultatie second opinion la Prof Thomas Brodowicz in cadrul Clinicii GRAL din Focsani. Pentru detalii si programare va rugam sa ne contactati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta. Sanatate multa!
COZMA ALINA - 2016-07-28 18:02:30 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Sotul meu este internat in clinica de chirurgie a spitalului Sf.Spiridon din Iasi, avand diagnosticul de pancreatita cronica.Are varsta de 43 de ani si ne-am dori foarte mult sa il transferam in clinica dumneavoastra pentru a beneficia de un consult si tratament la dl.Acad. prof. dr. Irinel Popescu.Dumnealui este speranta noastra acum si va rog sa ne ajutati in regim oarecum de urgenta pentru ca stim ca fiecare zi este pretioasa.Multumesc mult si astept raspuns cu nerabdare.

GRAL MEDICAL - 2016-07-29 15:52:35 | » Adauga raspuns Va recomandam sa solicitati o programare la prof Irinel Popescu - puteti veni dvs cu dosarul medical al sotului dvs si veti primi toate informatiile privind tratamentul ulterior. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Sanatate multa!
Vali22 - 2016-04-14 20:15:33 | » Adauga raspuns
Pentru o spitalizare, pentru radioterapie, ce acte sunt necesare si daca costurile sunt decontate de CNAS.

GRAL MEDICAL - 2016-04-15 16:08:09 | » Adauga raspuns Va recomandam sa veniti la consult la medicul radioterapeut cu istoricul medical si in cadrul acestuia veti primi toate informatiile necesare. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta. Sanatate multa!
Mihai Manuel - 2016-04-11 22:45:24 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Mama mea a fost operata in urma cu 2 saptamani de tumora parietala dreapta, azi am primit rezultatul histopatologic si mi s-a spus ca trebuie radioterapie si citostatice. Intrebarea mea este daca aceste tratamente sunt decontate in totalitate de CNAS la clinica dvs.

GRAL MEDICAL - 2016-04-12 12:22:32 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca avem contract de decontare pentru serviciile medicale oncologice, pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
ionela ciupitu - 2016-03-31 11:04:57 | » Adauga raspuns
Buna ziua, pentru radioterapie cu internare trebuie platita spitalizarea? Mentionez ca este vorba de un pacient cu neoplasm pulmonar, este programat pentru consultatie la domnul dr Georgescu Mihai, maine la ora 18,30. Multumesc frumos, o zi buna

GRAL MEDICAL - 2016-04-04 09:17:29 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca tratamentul de radioterapie este decontat de catre Casa de Asigurari, restul informatiilor urmand sa le primiti in cadrul consultatiei, in functie de recomandarile medicului. Sanatate multa!
constantin - 2016-02-13 16:50:55 | » Adauga raspuns
Buna ziua. In spitalul dumneavoastra se poate trata un melanom unghial haluce stang? Multumesc.

GRAL MEDICAL - 2016-02-17 15:38:30 | » Adauga raspuns Da, se poate efectua aceasta interventie, dar pentru a primi toate informatiile medicale va rugam sa ne contactati pentru  stabili o programare la medicul chirurg. Pentru detalii va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
cristina stanescu - 2015-12-27 19:11:29 | » Adauga raspuns
As dori sa ma internez 2-3 zile in spitalul dvs., timp in care sa-mi faceti analizele pe care le considerati necesare pentru stabilirea unui diagnostic si a unui tratament . Internarea se poate face si cu trimitere de la medicul de familie , ca sa platesc mai putin spitalizarea ?

GRAL MEDICAL - 2015-12-28 10:13:15 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la una din specialitatile : medicina interna sau chirurgie generala, urmand sa stabileasca daca este nevoie de internare. Pentru detalii ne puteti suna la 021-323.00.00. Va asteptam!
nicolae - 2015-12-06 17:36:21 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Fiicei mele ,in varsta de 25 ani, I s-a recomandat operatie pentru eliminarea unui fibrom uterin de circa 9 cm. Aceasta operatie poate fi efectuata la GRAL medical si cu aproximatie care ar costa o astfel de operatie? Care ar fi durata spitalizarii?

GRAL MEDICAL - 2015-12-08 16:50:19 | » Adauga raspuns Pentru a primi raspuns la intrebarile dvs va recomandam sa veniti la un consult la Dr Lazar Virginia in cadrul caruia sa se stabileasca tipul de operatie necesar pentru fiica dvs si pretul aferent acestei interventii. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Marioara Lupașcu - 2015-12-02 14:22:18 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Dupa o operatie la san prin care mi s-a scos un nodul la analiza anatomopatologica mi s-a stabilit rezultatul carcinom ductal infiltrativ clasic cod (8500/3) moderat diferentiat G2.pT 2cel putin pNx pMx. Mi s-a recomandat mastectomie a sanului stang. Ma puteti ajuta cu informatii despre pretul operatiei cu consult.,etc? Multumesc.

GRAL MEDICAL - 2015-12-03 10:09:22 | » Adauga raspuns Pentru a se putea stabili costul total al interventiei este necesar sa va prezentati la un consult chirurgical la care sa aduceti intreg istoricul medicul. In functie de ce recomandarea chirurgicala veti primi si informatiile privind costurile aferente. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
ionela - 2015-11-06 14:31:30 | » Adauga raspuns
Buna ziua, as dori si eu informatii despre o mediastinoscopie - cat dureaza procedura si cam care este perioada de recuperare dupa interventie. Este vorba despre un pacient cu suspiciune de tumora mediastinopulmonara inoperabila. Cam care ar fi durata de viata daca diagnosticul se confirma. Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-11-06 16:48:56 | » Adauga raspuns  Pentru aceste informatii va recomandam efectuarea unei programari pentru o  consultatie la medicul specialist in chirurgie toracica. Pentru efectuarea programarii si pentru alte detalii ne puteti contacta la 021-323 00 00. Va asteptam!
Soare Eugenia - 2015-10-05 06:15:52 | » Adauga raspuns
Am suferit o dubla mastectomie si urmeaza sa fac chimioterapie. Sunt bolnava si de hepatita virala C. As dori ca in urma fiecarei sedinte de tratament 3-4 zile sa fiu supravegheata de personal medical calificat. Se poate face asta in clinica dvs ? Cat costa ziua de spitalizare?

GRAL MEDICAL - 2015-10-12 09:04:38 | » Adauga raspuns Va recomandam un prim consult la medic oncolog in cadrul caruia sa primiti toate informatiile solicitate de dvs. Ziua de spitalizare in cadrul Spitalului Oncofort are pretul de 450 ron. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
AURICA IACOB - 2015-09-09 02:39:21 | » Adauga raspuns
Buna ziua. Sora mea din Iasi a fost diagnosticata cu cancer la stomac cu metastaza la oase. Are hemoglobina mica (6.2) si nu reusim sa o internam la institutul oncologic Iasi. Am vrea sa o primiti pentru consultatie, reabilitare a hemoglobinei si un inceput de tratament. La spitalul dumneavoastra. Am avea nevoie si de transport de o salvare. Astept raspunsul dv. Multumesc

GRAL MEDICAL - 2015-09-25 15:01:52 | » Adauga raspuns Va recomandam sa veniti dvs la un consult oncologic cu istoricul pacientei pentru ca pacienta sa fie luata in evidenta de catre medicul oncolog si sa primiti recomandarile medicale conform cu starea de sanatate a dumneaei. Momentan nu avem cum sa asiguram transportul cu salvarea. Pentru detalii va rugam sa ne sunati 021-323.00.00. Va asteptam!
iordache - 2015-07-30 23:28:50 | » Adauga raspuns
Buna seara,  va scriu acest email in legatura cu fratele meu care in urma cu o saptamana a venit la sp militar cu pleurezie masiva, ulterior dupa interventie s-a constatat ca are metastaze pe pleure si i-a gasit si la cap. Mentionez ca are 36 ani si la analiza patologica a iesit adenocarcinom slab diferentiat. Pentru radiotetapie ce acte imi trebuie si cost. Multumesc.

GRAL MEDICAL - 2015-08-03 08:42:08 | » Adauga raspuns  Pentru a primi toate informatiile este necesar sa veniti cu intreg istoricul medical la o consultatie gratuita la medicul radioterapeut (Dr. Ionescu Ramona, Dr. Moise Gabriel, Dr. Ciubotaru Constantin). Radioterapia este gratuita daca aveti bilet de trimitere prin Casa de Asigurari. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Sterea Daniela - 2015-07-05 16:22:26 | » Adauga raspuns
Buna ziua. As dori sa stiu daca in clinica dvs. se realizeaza interventia numita chemoembolizare hepatica si care ar fi pretul pentru aceasta.

GRAL MEDICAL - 2015-07-06 09:28:23 | » Adauga raspuns In cadrul Spitalului OncoFort nu se efectueaza momentan aceasta interventie. In momentul in care se va putea realiza vom reveni la dvs cu aceasta informatie. Sanatate multa!
maria - 2015-06-01 11:27:52 | » Adauga raspuns
Buna ziua, fiica mea in varsta de 25 ani a fost diagnosticata in urma extirparii unui polip uterin, cu adenosarcom endometrial. A facut o histeroscopie in Germania, si in urma biopsiei si ex.imunohistologic i s-a reconfirmat diagnosticul. Dr.din Germania i-a spus ca are sanse foarte mari de recuperare cu o operatie de scoatere a uterului, pastrandu i totusi ovarele. Am nevoie sa imi spuneti daca aceasta operatie se poate face si in clinica dvs.si carui medic trebuie sa ma adresez. Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-06-02 15:16:32 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la Dr. Romanescu Dragos sau Dr. Claudiu Anghel. Va trebui sa aduceti intreg istoricul medical al pacientei pentru a se putea indica conduita terapeutica. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Constantin - 2015-05-12 11:15:56 | » Adauga raspuns
Pentru o persoana de 56 ani cu tumoare benigna in zona poratidei, recidivata dupa 4 ani , se efectueaza interventii chirurgicale ? Cu ce acte trebuie sa ma prezint ?

GRAL MEDICAL - 2015-05-19 11:05:41 | » Adauga raspuns Va recomandam sa veniti cu intreg istoricul medical la un consult chirurgical in cadrul Spitalului OncoFort pentru ca medicii sa va poate oferi toate detaliile ce tin de diagnosticul dvs si de tipul de operatie ce se recomanda. Pentru programare la consult chirurgical (Dr. Romanescu Dragos, Dr. Anghel Claudiu) va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Angelescu Ersilia Carmen - 2015-04-29 14:05:46 | » Adauga raspuns
Buna ziua In urma efectuarii unei mamografii efectuata in16 ianuarie 2015 (unde s-au depistat doua opacitati spiculare de intensitate medie, cu dimensiunile de 1 si 1,5 cm in cadranul infero-intern san drept si doua opacitati cu aspect de nevi pigmentari cadran supero-extern san drept, zone axilare libere ) si a unei ecografii efectuate in 21 aprilie 2015 (unde s-a depistat un nodul de 11/9,7 mm) in cadranul infero-intern ora 14 san drept mi s-a recomandat consult oncologic . Mentionez ca sunt posesoarea unei asigurari de sanatate SIGNAL IDUNA. Pot beneficia de acest consult in cadrul spitalului dumneavoastra? Cum trebuie sa procedez? Multumesc

GRAL MEDICAL - 2015-05-04 15:12:15 | » Adauga raspuns Da, puteti efectua consult in baza asigurarii Signal Iduna - va rugam sa solicitati o programare sunand la 021-323.00.00. Va asteptam!
Calman Emilia - 2015-04-26 14:59:24 | » Adauga raspuns
Doresc sa stiu daca se face radioterapie gratuita dupa o interventie chirurgicala la san. Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-04-27 15:25:39 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca puteti efectua tratamentul de radioterapie prin decontare cu Casa de Asigurari, in limita fondurilor disponibile. Pentru detalii va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
dm - 2015-04-07 16:11:56 | » Adauga raspuns
Buna ziua, tatal meu a fost diagnosticat cu o tumora la plamani si ulterior cu metastaze la cap. pt cap am facut radioterapie(feb2015) dar pt tumora la plamani nu avem rezultat histopatologic. avand in vedere ca medicii pe care I-am consultat pana acum sunt rezervati privind sansele de supravietuire in cazul efectuarii unei mediastinoscopii (ce implica anestezie generala), imi puteti spune daca la dumneavoastra se pot face alte investigatii care sa furnizeze un rezultat histopatologic, exclus mediastinoscopie. mentionez ca am facut 2 bronhoscopii care nu au avut rezultat. multumesc

GRAL MEDICAL - 2015-04-09 11:25:20 | » Adauga raspuns Pentru a primi raspuns la intrebarile dvs va recomandam sa veniti la un consult oncologic pentru second opinion - puteti veni dvs cu istoricul medical al tatalui. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
mariana singerean - 2015-03-13 23:16:21 | » Adauga raspuns
Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu starea tatalui meu are 55 de ani este internat momentan la spitalul judetean mures a suferit doua infarcturi miocardice in urma cu cateva luni care au fist depistate acum. Nu stiu exact care ii este diagnosticul pt ca doctorii nu vor sa ni-l spuna. Din ce am citit boala este arterosleroza coronariana . As dori sa imi spuneti si mie care este cea mai buna si mai eficienta interventie in cazul acesta si care ar fi costul interventiei.

GRAL MEDICAL - 2015-03-17 09:09:17 | » Adauga raspuns Pentru a afla mai multe indicatii medicale va recomandam sa apelati la ajutorul medicilor din cadrul unui spital specializat in boli cardiovasculare. In cadrul Spitalului OncoFort nu se efectueaza momentan astfel de interventii. Sanatate multa!
mirela - 2015-02-25 14:25:27 | » Adauga raspuns
Buna ziua, se poate apela la serviciile dvs si pentru cancerul osos cu metastaze pulmonare? Va multumesc

GRAL MEDICAL - 2015-03-02 16:32:07 | » Adauga raspuns Da, puteti apela cu incredere la echipa oncologica din cadrul OncoFort pentru acest diagnostic. Va recomandam un consult la Oncologie medicala ( Dr. Tiut Cristina, Dr. Toma Paula, Dr. Gongu Mircea). Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
gemanaru.mirela - 2015-02-25 14:18:25 | » Adauga raspuns
Buna ziua,se poate apela la dvs si la un cancer osos cu metastaze pulmonare? Cum as putea sa fac o programare pt ca telefonic nu reusesc. Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-02-26 11:04:10 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca medicii din cadrul OncoFort trateaza si pacientii cu diagnosticul de cancer osos. Pentru programare puteti suna la 021-323.00.00, direct click Dondo din dreapta (suport online) sau pe www.gralmedical.ro sectiunea Programari online. Va asteptam!
diana - 2015-02-11 13:52:04 | » Adauga raspuns
Buna ziua, as dori o informatie despre operatia chirurgicala pentru o piatra de 1,8 la rinichi, stabilita in ureter, dupa urografie cu substanta de contrast i s-a recomandat interventie chirurgicala, se poate face in clinica dvs? Va multumesc si astept raspuns!

GRAL MEDICAL - 2015-02-13 16:07:52 | » Adauga raspuns Va recomandam un prim consult la Dr Mirciulescu Victor pentru a se stabili detaliile privind operatia. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Kiss Ileana - 2015-02-08 20:51:09 | » Adauga raspuns
Buna ziua, sotului meu i s-a extirpat un polip de pe laringe iar in urma biopsiei s-a constatat ca are Carcinom Scuamos Necheratinizat slab diferentiat infiltrativ cod M8070L3 T1, as dori sa stiu ce sanse are la Dv-stra si cam cit ar costa operatia si tratamentul (radioterapie, chimioterapie) si daca trebuie sa ramina neaparat internat la Dv-stra pt. tratament sau, tinind cont ca avem unde locui in Bucuresti s-ar putea sa ramina externat si sa se prezinte la tratament ori de cite ori e nevoie. Multumesc mult

GRAL MEDICAL - 2015-02-09 15:25:03 | » Adauga raspuns Pentru a primi raspuns la intrebarile dvs va recomandam un consult la Oncologie Medicala ( Dr Tiut Cristina, Dr Toma Paula, Dr Gongu Mircea) la care sa veniti cu dosarul medical integral de la diagnosticare pana acum si apoi se vor stabili detalii tratamentul. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
mutiu marioara - 2015-02-05 09:33:04 | » Adauga raspuns
Buna ziua. As dori o parere din partea dvs.in legatura cu problemele mamei mele. A fost diagnosticata cu limfom, a avut tumoare la glanda tiroida s-a operat, tumoare la rinichi s-a operat si acuma are o tumoare rectala, as dori sa stiu cat costa o consultatie la dvs, ea fiind pensionara, si cat ar costa operatia de tumoara rectala in spitalul dvs. Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2015-02-06 14:30:01 | » Adauga raspuns Va recomandam un prim consult la Chirurgie generala ( Dr Romanescu Dragos, Dr. Anghel Claudiu) pentru a se putea stabili tipul de operatie. Ulterior veti primi si informatii privind costurile. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Vlad madalina - 2015-02-04 16:10:09 | » Adauga raspuns
Buna ziua.In urma unui control la ORL tatal meu a fost diagnosticat cu form tumorala ulcero-vegetanta val palatin cu extensie spre amigdala stanga si patalogie de reflux esofagian. Noi suntem din Tecuci Jud galati si as dori sa stiu daca-l pot interna la dvs pentru un control mai amanuntit, cat costa si daca este decontat de casa de asigurari , dansul fiind pensionar. Va multumesc anticipat.

GRAL MEDICAL - 2015-02-06 14:26:14 | » Adauga raspuns Este recomandat sa solicitati un consult la Oncologie Medicala ( Dr. Toma Paula, Dr. Gongu Mircea, Dr. Tiut Cristina) in urma caruia se vor stabili si detaliile privind spitalizarea. Va confirmam ca avem contract cu Casa de Asigurari si puteti veni cu bilet de trimitere. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
zaharescu maria - 2015-02-01 12:27:38 | » Adauga raspuns
Doresc sa facem chimio pentru cancer de colon stadiul 2 in sistem de decontare cu Casa de Asigurari . Cat ne costa pachetul de cazare si medicatie si cate zile stam este vorba de o pers de 38 de ani.

GRAL MEDICAL - 2015-02-03 11:34:41 | » Adauga raspuns In cazul in care aveti bilet de trimitere pentru decontare cu Casa de Asigurari medicatia este gratuita si veti achita doar cazare ( 450 sau 550 ron pe zi, in functie de numarul de ore necesare tratamentului). Va recomandam un consult la Oncologie Medicala ( Dr. Toma Paula, Dr. Tiut Cristina sau Dr.Gongu Mircea). Pentru programare va rugam sa sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Mihai Costel - 2015-01-30 11:38:58 | » Adauga raspuns
Buna ziua,se poate apela la serviciile dvs si pentru cancer pulmonar?

GRAL MEDICAL - 2015-02-03 11:40:53 | » Adauga raspuns Bineinteles, echipa de oncologie medicala are o vasta experienta si pe acest tip de cancer. Pentru programare la Oncologie Medicala (Dr. Toma Paula, Dr. Tiut Cristina, Dr. Gongu Mircea) si informatii suplimentare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
untea - 2015-01-14 01:27:51 | » Adauga raspuns
Buna ziua. As dori sa ma informati daca se poate despre pietre la rinichi. Sotul meu are o piatra la rinichiul stang de 9 mm si niste dureri ingrozitoare. As dori sa stiu cat ar costa operatia si spitalizarea...si ce fel de proceduri efectuati... va rog un pret per total si procedeele care trebuiesc urmate. Multumesc anticipat.

GRAL MEDICAL - 2015-01-14 10:32:13 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la medic urolog in cadrul Clinicii Diagnostic (Dr. Mirciulescu Victor, Dr. Varasandan Radu) si apoi sa efectuati tratament ESWL pentru care nu este nevoie de spitalizare. Pentru toate detaliile privind acest tratament si efectuarea unei programari va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
costache - 2014-12-10 21:35:22 | » Adauga raspuns
Buna seara! As dori sa stiu ce sanse de vindecare are tatal meu care a fost diagnosticat cu tumora gastrica ,determinari secundare hepatice, adenopatii subdiafragmatice , tromboza de vena porta. Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2014-12-11 13:17:05 | » Adauga raspuns Pentru a afla raspunsul la intreabarea dvs va recomandam sa apelati la un consult oncologic second opinion la unul medicii oncologi ( romani sau austrieci) din cadrul GRAL Medical. La aceasta consultatie poate veni apartinatorul cu istoricul medical. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
mariana - 2014-11-12 10:37:44 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca sedintele de radioterapie se efectueaza la dvs.si in perioada sarbatorilor de iarna. Multumesc.

GRAL MEDICAL - 2014-11-12 11:38:51 | » Adauga raspuns In perioada sarbatorilor de iarna nu se efectueaza tratament in zilele de 25 si 26 decembrie 2014, respectiv 1 si 2 ianuarie 2014. In restul zilelor programul este normal. Va asteptam!
golea valerica - 2014-10-15 18:06:18 | » Adauga raspuns
Buna ziua,mama mea a fost diagnosticata cu cancer de col uterin stadiul 2b si dupa un RMN i s-a spus ca are mai multi noduli la ficat intre 1 si 5 cm si mai multe complicatii. Are nevoie de radioterapie si chimioterapie. Va rog sa-mi spuneti daca la dvs poate beneficia de chimioterapie si radioterapie prin casa de asigurari. Care ar fi costurile la 5 saptamani de radioterapie si chimioterapie. Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2014-10-17 14:23:40 | » Adauga raspuns  Va confirmam faptul ca mama dvs poate efectua chimioterapie si radioterapie la noi in contract cu Casa de Asigurari. Va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 pentru a efectua si o programare la unul din medicii nostri oncologi, ulterior urmand sa primiti si informatii privind costurile, in functie de tratamentul recomandat. Va asteptam!
Elena Popp - 2014-10-13 15:23:54 | » Adauga raspuns
As dori sa stiu ce sanse de recuperare (vindecare) are sotul meu, avand urmatorul diagnostic: DRG cod 1: - D 38.5 - tumoarea altor organe respiratorii cu evolutie imprevizibila si necunoscuta. Cecitatea unui ochi. Diagnosticul a fost pus in urma analzei biopsice la un spital in Bucuresti. Am fost trimisi la Constanta pt.radioterapie. Cum putem sa ne tratam in spitalul dumneavoastra? El este coasigurat. Mii de multumiri..

GRAL MEDICAL - 2014-10-13 15:31:30 | » Adauga raspuns  Pentru o evaluare medicala va asteptam la o consultatie in cadrul clinicii noastre.Va confirmam faptul ca efectuam tratament cu radioterapie in contract cu Casa de Asigurari. Primul consult gratuit la radioterapie este gratuit (Dr. Ionescu, Dr. Moise, Dr. Ciubotaru) si pentru a va programa va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
gabriel - 2014-10-09 17:46:51 | » Adauga raspuns
Buna ziua!Ma numesc Gabriel,vorbesc in numele soacrei mele care urmeaza sa inceapa radioterapia in urma operatiei de extirpare a unei tumori infiltrative frontale stanga,la data de 9.09,2014,persoana este coasigurata.Avem trimitere de la medicul oncolog,am dori sa ne spuneti costurile suplimentare?Multumim!

GRAL MEDICAL - 2014-10-10 12:09:55 | » Adauga raspuns  Va confirmam faptul ca avem contract cu Casa de Asigurari pentru decontarea tratamentului cu radioterapie. Pentru a primi toate informatiile avem rugamintea sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
ddumitrescu marian - 2014-08-31 19:17:11 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Sotia mea are hepatocarcinom lob stang pe fond cirotic al ambilor lobi.A efectruat doua sedinte de chemoembolizare constatandu-se la CT o necrozare a tumorii in proportie de 30-40 %.. Medicul radiointerventionist a sistat interventia datorita aparitiei ascitei si a unei bilirubine totale de 4,2. Initial bilirubina totala a fost 2,4 inainte de prima sedinta , apoi 2,8 dupa a doua sedinta de chemo.Medicul care a efectuat interventia a recomandat un tratament de refacere si intarire a functiei lobului drept cirozat si eliminarea ascitei care nu este mare in volum. Va rog sa imi comunicati daca se poate interna la spitalul dumneavoastra,durata spitalizarii si eventualele costuri legate de aceste aspect. Astept urgent raspunsul dumneavoastra Cu deosebit respect Dumitrescu Marian

GRAL MEDICAL - 2014-09-01 11:06:56 | » Adauga raspuns  Situatia medicala a sotiei dvs a fost analizata de catre medicii oncologi si astfel va recomandam sa solicitati un consult la un medic gastroenterolog pentru inceput. In cadrul Clinicii Diagnostic va recomandam un consult la Dr Smira Gabriela (GASTROENTEROLOGIE) urmand ca apoi sa se discute conditiile spitalizarii. Pentru programare ne puteti suna la 021-323.00.00. Va asteptam!

Cornelia Calin - 2014-07-24 11:09:52 | » Adauga raspuns
Buna seara ! Tatal meu urmeaza sa inceapa un tratament ,in clinica dumneavoastra. Este un tratament de lunga durata(aproximativ 6 saptamani) si as dori sa imi spuneti daca se poate face o internare pe aceasta perioada ( de luni pana vineri,in fiecare saptamana,pe toata durata tratamentului). Daca se poate,as dori sa imi comunicati si care ar fi costul spitalizarii. Va multumesc !

GRAL MEDICAL - 2014-07-24 14:23:03 | » Adauga raspuns  Pacientii se pot caza in cadrul rezervelor Oncofort. Este asigurata asistenta medicala non-stop si se asigura 3 mese pe zi. Pentru programari ne puteti contacta la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Va asteptam!
ADAUGA UN RASPUNS


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici