Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Suntem aici pentru toti pacientii 

In contextul actual al starii de urgenta si al regulilor de distantare sociala impuse de ordonantele militare, facem cateva precizari pentru pacientii nostri, GRAL Medical.

Data publicare: 16.04.2020
0
3
Activitatea Spitalului oncologic OncoFort functioneaza conform programului normal. Toate tratamentele oncologice, cele de radioterapie si chimioterapie, consultatiile oncologice, se desfasoara conform programarilor si cu masurile de siguranta luate pentru fiecare bolnav. Medicii, asistentele, infirmierele sunt in fiecare zi alaturi de bolnavi. Pentru noi sunt o resursa si un pion important in activitatea spitalului. Avem grija de sanatatea lor, fiecare zi de munca incepe pentru ei cu triajul epidemiologic, echiparea corespunzatoare si dezinfectia impotriva oricarui tip de virus. Sedintele de tratament oncologic nu pot fi amanate, boala nu asteapta. Misiunea noastra este sa tratam pacientii si punem sanatatea lor in prim plan. Centrul preocuparilor noastre este pacientul si sanatatea lui, de aceea, inainte de tratament, fiecare pacient intra la triajul epidemiologic, iar la finalul fiecarui tratament, dupa fiecare bolnav, are loc dezinfectarea camerei. Apartinatorii pacientilor, cei care ii transporta pe pacienti la spital si inapoi spre casa, intra si ei la triajul epidemiologic, chiar daca ei nu intra pe sectia de tratament.

Dializa 

Centrul de Dializa DialiFort isi primeste pacientii dializati zilnic, conform unui program bine stabilit.Pacientul dializat vine periodic pentru tratament. Este transportat la tratament de catre o masina a GRAL Medical. Soferul este cel care preia pacientul de acasa, il aduce la centrul de dializa, iar dupa tratament il transporta inapoi acasa. Triajul epidemiologic al pacientilor pentru dializa se desfasoara pe rand, la fel ca si pentru oricare alt tip de pacienti. Doar un singur pacient intra o data la triaj. Dupa ce trece primul pacient de triaj, este luat urmatorul pentru triaj si tot asa. Soferii sunt cei care intra in contact direct cu pacientii si sunt si ei verificati la triajul epidemiologic. Nimeni nu intra in spital fara sa treaca pe la triajul epidemiologic. Intre sedintele de dialize, exista un timp de 20 minute in care se dezinfecteaza salile, dupa care vor intra la tratament urmatorii pacienti dializati.

Exista circuite foarte bine stabilite pentru fiecare pacient, pe patologii si pentru fiecare sectie in care acestia isi desfasoara tratamentele.

Analize medicale

Clinicile si laboratoarele GRAL Medical sunt deschise pentru toate tipurile analize. Recoltarile pentru analize se fac in siguranta, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacient. Protejarea si dezinfectia dupa fiecare bolnav sunt lucruri care ne-au devenit foarte familiare.

Laboratorul GRAL Medical Colentina se afla in linia intai, Spitalul Colentina fiind un spital dedicat tratarii pacientilor infectati cu Covid-19. Pe langa testele de Coronavirus, pacientii au nevoie de o serie larga de analize medicale care indica medicilor starea in care se afla bolnavul si ce tip de tratament sa ii prescrie.

Acestia sunt EROII nostri, EROII GRAL Medical, cei care se gasesc in linia intai alaturi de pacientii care au atat nevoie de tratamente.

Consultatii medicale online prin telemedicina

Consultatiile de specialitate s-au mutat online, prin sistemul de telemedicina pe care il avem implementat. Acesta poate fi accesat din site-ul nostru www.gralmedical.ro sau din aplicatia GRAL Medical, disponibila pe IOS si Android. Lista medicilor si a specialitatilor disponibile online poate fi gasita aici: https://www.gralmedical.ro/Clinica-Gral-ONLINE

Investigatii de specialitate

Investigatiile de specialitate recomandate de catre medicii specialisti sau medicii de familie se vor desfasura in clinicile GRAL Medical, in conditii de precautie si cu masuri de siguranta, atat pentru pacient cat si pentru personalul medical. Activitatea Clinicilor GRAL Medical functioneaza dupa un program restrans pentru partea de investigatii de specialitate, datorita restrictiilor impuse de contextul actual al pandemiei de Coronavirus. Medicii sunt cei care recomanda investigatiile a caror rezolvare nu suporta amanare.

Centrul de Medicina Nucleara are program online pentru toti pacientii care au nevoie de serviciile noastre medicale.

Spitalul OncoFort ofera posibilitatea de a efectua, prin intermediul telemedicineiconsultatii oncologice online! Medicul oncolog e la un click distanta!

Echipa GRAL Medical este pregatita in fiecare zi si punem suflet in tot ceea ce facem. Medicii si asistentele GRAL Medical sunt un real suport pentru pacientii nostri, calitatea vietii fiecarui pacient in parte este foarte importanta pentru noi. In contextul actual al pandemiei de Coronavirus, tratamentele si consultatiile oncologice in Spitalul OncoFort sunt continuate conform programarilor.

GRAL Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice.

Call Center: 021 323 0000


« Inapoi

Vizualizari: 2
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici