Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Thomas Brodowicz medic oncolog AKH Viena ofera consultatii de second opinion la OncoFort

Oncofort si-a marit echipa multidisciplinara din cadrul Centrului oncoFort. Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion la OncoFort incepand cu luna iunie 2010. Ilustrul medic oncolog participa sustinut la intocmirea planului de tratament oncologic, in cadrul echipei romano-vieneze.

Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion la OncoFort incepand cu luna iunie 2010. Ilustrul medic oncolog participa sustinut la intocmirea planului de tratament oncologic alaturi de o echipa multidisciplinara romano-vieneza (premiera in Romania). Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologica si Experimentala din cadrul Spitalului AKH - Viena. De-a lungul timpului a obtinut rezultate foarte bune in tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar.

In urma experientei vaste avuta la AKH Viena comparativ cu pacientii din Romania, ilustrul doctor a constatat ca “pacientii din Romania vin prea tarziu la control”. Diagnosticarea timpurie a cancerului, alaturi de un tratament modern, poate ridica cortina incertitudinii atunci cand vine vorba de cancer. Prof. Dr. Thomas Brodowicz a afirmat de multe ori “partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea in care trebuie sa anuntam pacientul ca nu se mai poate face nimic datorita bolii avansate”.

Profesorul ofera servicii de diagnosticare a cancerului pentru aproape 40 de pacienti romani lunar. De multe ori diagnosticul anterior a fost schimbat, motiv pentru care pacientul a primit un plan de tratament cu totul diferit.

OncoFort este pionierul oncologiei moderne din Romania ce ofera pacientilor neoplazici “o sansa la viata” exact ca in medicina occidentala, acesta fiind motivul pentru care Prof. Dr. Thomas Brodowicz a ales sa faca parte din echipa OncoFort. Medicul oncolog Thomas Brodowicz ofera lunar consultatii de second opinion la centrul OncoFort din capitala.

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) sau 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari: 9300
Comentarii: 2

Comentarii

Comentarii Gral Medical
susa cristina alina - 2017-11-16 13:15:55 | » Adauga raspuns
Buna ziua, doresc si eu o programare la oncologie un second opinion va rog, pentru mama mea in varsta de 60 de ani, diagnosticata cu cancer pulmonar, metastaze. Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-11-17 15:07:54 | » Adauga raspuns Pentru a va putea efectua o programare va rugam sa ne contactati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici