Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Un renumit medic endocrinolog din Craiova vine la Valcea pentru a oferi consultatii si investigatii de specialitate

Incepand cu luna septembrie, renumitul medic endocrinolog Paraliov Andreea Carmen ofera valcenilor consultatii si ecografii de tiroida.

Publicat de PARALIOV Andreea Carmen / 27.09.2018 / CRR Gral Valcea
0
0

Medic endocrinolog la Valcea

Judetul Valcea se afla intr-o zona cu carenta medie de iod, de aceea se impun controale periodice la medicul endocrinolog. Gral Medical  a reusit sa aduca la centrul Gral din Valcea un medic endocrinolog cu renume din Craiova, Dr. Paraliov Andreea Carmen, medicul endocrinolog ofera consultatii, ecografii de tiroida si ecografii mamare.

Glanda tiroida

Glanda tiroida este cea mai mare glanda localizata la nivelul gatului si una dintre cele mai importante glande endocrine, cu rol important de mentinere a unui echilibru in organism. Specialistii au constatat ca multi pacienti sufera de afectiuni ale tiroidei, insa acestia nu cunosc acest lucru.
De aceea se recomanda ca in fiecare an pacientii sa mearga la un consult de specialitate pentru a efectua un control preventiv anual (investigatii sau analize) sau sa monitorizeze afectiunea tiroidei.
 

Simptomele afectiunii tiroidiene

In cazul insuficientei tiroidiene (hipotiroidie) pot aparea: oboseala cronica, somnolenta, scaderea poftei de mancare, constipatie, stari depresive, capacitate scazuta de concentrare si memorare in procesul de invatare, uscaciunea pielii si a parului, edeme, modificari ale ciclului menstrual. La analizele uzuale se poate constata existenta unei anemii si colesterol crescut.

O mentiune speciala trebuie facuta in privinta gravidelor cu hipotiroide. Prezenta hormonilor tiroidieni in concentratie optima este absolut necesara pentru dezvoltarea normala a creierului si pentru intregul proces de crestere si diferentiere celulara a fatului.
Functia tiroidiana poate fi alterata si prin cresterea productiei de hormoni tiroidieni (hipertiroidie). Excesul acestora determina aparitia unor manifestari clinice la nivelul intregului organism: cresterea ritmului cardiac, nervozitate, hiperemotivitate, agitatie, neliniste, insomnie, diaree, transpiratii excesive, scaderea in greutate, desi apetitul alimentar este pastrat.

In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie investigati prin punctie-biopsie, monitorizati clinic si ecografic si tratati chirurgical in functie de evolutie.

IMPORTANT:
Programarile vor fi onorate in functie de numarul maxim de consultatii oferite in ziua venirii medicul in Rm. Valcea. Programarile la medic se efectueaza direct la sediul centrului din Str. Calea lui Traian nr. 82, (vizavi de Liceul Economic), sau la mobil 0725-349.143.« Inapoi

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Facilitati retestare Covid-19

Daca esti pacient GRAL Medical si ai efectuat testul RT – PCR COVID -19 la noi, iti oferim:

10% reducere pentru retestare in perioada 01.01.2021 – 28.02.2021 in centrele din BUCURESTI!

Detalii complete aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici