Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Chestionar de satisfactie clienti Gral Medical

Pentru solutionarea eficienta a nemultumirilor dumneavoastra, va rugam sa lasati si datele de contact la sectiunea "Observatii si sugestii utile in imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite".

Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Gral Medical are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii medicale. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii serviciilor pe care dumneavoastra le solicitati societatii noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: personalul societatii noastre care se ocupa direct de furnizarea serviciilor medicale solicitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul de Resurse Umane al Gral Medical. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie:
  • orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
ANPC
Detalii privind Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro (Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.)
Termeni si conditii Dosar Medical Gral
Acest document stabileste termenii si conditiile in care se poate utiliza aplicatia Dosarului Medical Gral (DMG), de pe www.gralmedical.ro sau aplicatiile mobile, denumit in continuare generic "DMG". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie inainte de utilizare. Utilizarea aplicatiei DMG certifica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu accesati si nu folositi aplicatia si informatiile oferite prin intermediul ei.

Scopul, functionalitatea si avantajele Aplicatiei DMG
Aplicatia DMG reprezinta o aplicatie ce permite pacientului/medicului accesul la dosarul medical si la analiza in dinamica a istoricului medical pe termen mediu si lung. Gral Medical isi propune imbunatatirea serviciilor oferite catre toti pacientii si medicii curanti arondati. Accesul la aplicatie se face de catre titular in baza unui acord semnat la sediul centrelor Gral, in baza caruia acesta va primi un cod de activare online, ce ii va permite accesul la aplicatie. Aplicatia permite vizualizarea, sortarea, salvarea si printarea serviciilor accesate in reteaua Gral Medical. Cu un simplu click puteti accesa propriul dosar medical evitand astfel riscul pierderii rezultatelor sau a drumurilor inutile la centrele de fotocopiere. Aplicatiile mobile vor utiliza functia de localizare pentru aflarea celui mai apropiat centru din reteaua Gral Medical, dar si camera foto pentru scanarea codurilor QR.

Restrictii si responsabilitati
Aplicatia DMG este proprietatea Gral Medical Srl ce va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale, medicale si necomerciale. Nici un material sau concept grafic de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Gral Medical. Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Utilizatorii nu vor accesa aplicatia pentru a transmite si/sau distruge materialul, in caz contrar violand legile in vigoare sau incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania. Utilizatorul foloseste aplicatia pe riscul propriu. In nici un caz, Gral Medical, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestei aplicatii sau a tuturor site-urilor care sunt legate de ea. Continutul aplicatiei este prezentata fara nici o garantie, de nicio natura. Gral Medical nu garanteaza ca informatiile accesate din aplicatie vor fi fara erori sau ca nu vor exista intreruperi de comunicatie.
Nu sunt permise stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, incercarea de a realiza oricare din acestea sau incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Ne rezervam dreptul de a dezactiva optiunea accesarii imaginilor de imagistica medicala daca se constata ca se utilizeaza in mod abuziv. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista un numar limitat de solicitari si descarcari. Gral Medcial isi rezerva dreptul de a modifica sau dezvolta structura aplicatiei fara un aviz prealabil, inclusiv perioada de arhivare a informatiilor. Utilizatorul poate sa isi actualizeze datele personale din DMG oricand doreste, sa accepte servicii de abonare la newsletter sau orice alte materiale promotionale.

Confidentialitate si protectia datelor
Aplicatia DMG este dezvoltata si administrata atat pe plaforma online cat si pe aplicatiile mobile, conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata cu Legea nr. 506/2004. Gral Medical Srl este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator cu caracter personal cu numarul 10744.
Informatiile pe care ni le furnizati cu scopul de a obtine anumite informatii de la noi le vom stoca cu scopul de a va raspunde solicitarii facute. Nu vom vinde sau nu vom face publice datele dumneavoastra personale catre terti. Nu impartasim cu nimeni informatiile personale ale utilizatorilor, cu exceptia cazurilor cand este necesara respectarea legii, dezvoltarea produselor sau protejarea drepturilor noastre


Chestionar de evaluare satisfactie clienti


Pentru ca dumneavoastra sa fiti mai multumiti de serviciile noastre, va rugam respectuos sa completati chestionarul urmator cu sugestiile si comentariile dumneavoastra referitoare la colaborarea noastra.

   1. De unde ati aflat de centrele Gral Medical ?2. Sunteti multumit(a) de comunicarea directa si telefonica cu receptia?
3. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute la receptie?
4. Sunteti multumit(a) de respectarea datei si orei programarii?
5. Sunteti multumit(a) de profesionalismul asistentelor?
6. Sunteti multumit(a) de profesionalismul doctorilor?
7. Sunteti multumit(a) de timpul de asteptare al analizelor de laborator?
8. Sunteti multumit(a) de tarifele practicate per serviciu?
9. Sunteti multumit(a) de amplasarea centrelor Gral (accesibilitate)?
10. Sunteti multumit(a) de informatiile obtinute de pe site-ul Gral Medical?
11. Sunteti multumit(a) de campaniile organizate de Gral Medical?
12. Care este impresia dumneavoastra generala despre Gral Medical?  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici