Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Ambrozia si rinita alergica [Promotii - Oferta inactiva]

Ambrozia si rinita alergica

 

Rinita alergica in sezonul de Ambrozie

Rinita alergica este o inflamatie a mucoasei nazale, acuta sau cronica, ce apare datorita unei reactii imunologice exagerate, la expunerea la anumite substante sau alergeni (praf, acarieni, puf, pene, polen, mucegai, par).

Rinita alergica este de obicei confundata cu o raceala obisnuita, insa lipseste febra. Ca si simptomatologie, apare mancarimea nazala sau oculara, secretii nazale apoase, obstructie nazala, uneori stranut. Poate aparea chiar si prurit auricular, inrosirea ochilor, pierderea mirosului sau dureri de cap. Uneori simptomele se pot acutiza, poate aparea oboseala cronica, starea de somnolenta constanta si crizele de astm (tuse pana la sufocare), sinuzite sau otite.

Pentru o diagnosticare corecta este importanta vizita la medic. Pentru orice raceala care dureaza mai mult de 7 zile si nu cedeaza la medicamentele uzuale simptomatice, diagnosticul corect si tratamentul sunt stabilite de medicul specialist.

In sezonul de ambrozie (august – septembrie), rinita alergica este o afectiune des intalnita in randul pacientilor din Romania. Numele plantei, vine de la bautura zeilor, care inseamna “nemuritor”, aceasta fiind o planta dificil de eradicat deoarece creste pe marginea drumurilor, in soluri sarace in apa si nisipoase.
 

Diagnostic si tratament

Diagnosticul de rinita alergica se pune pe baza anamnezei, a examenului clinic ORL, a endoscopiei nazale si pe baza testelor alergologice, pentru a depista alergenul responsabil de aceasta.

Tratamentul rinitei alergice cauzate de ambrozie presupune administrarea de antihistaminice orale, impreuna cu corticosteroizi topici nazali, sau in cazuri speciale, se pot administra chiar corticosteroizi pe cale orala, pentru o scurta perioada de timp. Tratamentul cu antihistaminice se efectueaza pe intreaga perioada de expunere la alergen.
 

Promotie

Beneficiati de consult la medicul specialist ORL si endoscopie nasofaringolaringiana la pretul promotional de 235 lei (32% reducere) redus de la 345 lei, in perioada 01.08.2019 – 31.10.2019 la Clinica de Diagnostic Gral. 
Consultul si investigatiile sunt oferite de Dr. Petcu Ana Alexandra, Medic Specialist ORL.
  
Beneficiati de pret promotional pentru unul dintre pachetele de endoscopie:
  • faringe + laringe (tija rigida) si consultul medicului specialist ORL, 225 lei, redus de la 335 lei
  • endoscopie rigida otica  si consultul medicului specialist ORL, 200 lei, redus de la 310 lei


Detalii si programari se pot obtine la 021 323 00 00 / *GRAL (*4725)


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT - PCR COVID-19 cu rezultat bilingv online, rapid in 24/48 de ore

Ai luat contact cu un bolnav de COVID-19? Ai simptome si crezi ca ai luat de undeva boala? Autoritatile vamale iti solicita prezentarea unui rezultat negativ al testuluI? Cea mai buna cale de a afla este sa faci un test RT-PCR Covid-19! Unde poti efectua testul? In centrele GRAL Medical!

Detalii complete aici

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici