Spitale OncoFort

Spitalul Oncofort

Spitalul OncoFort Bucuresti

Odata cu inaugurarea Spitalului OncoFort, au fost integrate sectiile care deja functionau: radioterapia, chimioterapia, dializa si litotritia. Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 120 de paturi

Citeste mai mult
Spitalul OncoFort Pitesti

Spitalul OncoFort Pitesti

Spitalul OncoFort Pitesti se plaseaza in top ca cel mai mare spital oncologic din Judetul Arges. Este un proiect de tip greenfield, desfasurat pe o suprafata construita de peste 1000 mp, ce a necesitat o investitie de peste 5 milioane de Euro in constructie si aparatura performanta de ultima generatie.

Citeste mai mult
OncoFort Ploiest

Spitalul OncoFort Ploiesti

OncoFort Ploiesti MCG, cu o capacitate de 7 paturi, ofera servicii complete de diagnostic si tratament in regim de spitalizare de zi. Spitalul ofera servicii decontate de Casa de Asigurari Prahova in sectia de oncologie medicala si sectia de urologie, dotate cu rezerve moderne, iar in ambulatoriu pacientii pot beneficia de servicii performante de imagistica (RMN, CT, Rx), analize medicale de laborator, consultatii si investigatii de specialitate.

Citeste mai mult
Spitalul OncoFort Craiova

Spitalul OncoFort Craiova

Spitalul OncoFort Craiova este un centru oncologic privat din Judetul Dolj, care urmeaza modelul de succes din capitala: aparatura moderna, experienta si personal specializat, punand astfel bazele unui program de monitorizare a pacientilor cu afectiuni oncologice de la faza de screening oncologic, urmand cu tratamentul personalizat oncologic si continuand cu monitorizarea si controalele periodice post tratament. Sectia de oncologie din Craiova are o capacitate de 6 paturi oferind un tratament oncologic modern pentru pacientii neoplazici din judetul Dolj

Citeste mai mult
Spitalul OncoFort Caloian

Spitalul OncoFort Caloian

Gral Medical deschide Spitalul OncoFort Caloian, unul dintre cele mai moderne centre de medicina nucleara din Romania. Spitalul functioneaza intr-o cladire ce a fost renovata si dotata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii de 1 milion de euro. Spitalul are o capacitate de 10 paturi si este format din laboratorul de medicina nucleara (tratarea cancerului de tiroida cu radioterapie cu iod) si scintigrafie.

Citeste mai mult

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.