Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

BET, monitorizarea suferintei cardiovasculare

incepand cu luna ianuarie 2009 in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral  se va aplica o noua si revolutionara metoda de abordare a bolnavului cu suferinta cardiovasculara: MANAGEMENTUL HEMODINAMIC.

Data publicare: 01.02.2009 / Clinica de Diagnostic Gral
0
0

Ne face placere sa va comunicam ca incepand cu luna ianuarie 2009 in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral  se va aplica o noua si revolutionara metoda de abordare a bolnavului cu suferinta cardiovasculara: MANAGEMENTUL HEMODINAMIC.

Monitorizarea si managementul sistemului hemodinamic prin bioimpedanta electrica toracica (BET) este o metoda relativ noua elaborata si dezvoltata in SUA.
Sistemul de monitorizare si management de tip HOTMAN este un aparat medical ce foloseste o metoda noninvaziva de masurare a parametrilor hemodinamici bazata pe determinarea modificarilor de bioimpedanta toracica pe parcursul unui ciclu cardiac. Achizitia datelor se face prin intermediul unui set de opt electrozi tegumentari specifici.

Sistemul HOTMAN permite masurarea si calcularea principalilor parametri hemodinamici la fiecare bataie cardiaca si afisarea lor la fiecare 16 batai.
Pe baza parametrilor hemodinamici determinati, Sistemul HOTMAN evalueaza statusul hemodinamic al pacientului si exprima procentual devierea de la normal a modulatorilor hemodicanimic(forta de contractie a miocardului, starea de constrictie arteriala periferica, volemie, frecventa cardiaca).

Tratamentul poate fi astfel dirijat precis pe factorul hemodinamic perturbat ceea ce in mod evident va conferi un plus de precizie si eficacitate.
Evaluarea pacientilor folosind Sistemul HOTMAN aduce beneficii medicului prin confortul dat de acuratetea diagnosticului dar si a pacientului prin asigurarea tratamentului corespunzator tipului de disfunctie aparut.

  Utilizarea sistemului este recomandabila in urmatoarele situatii clinice:

  • bolnavi hipertensivi, mai ales cei depistati recent sau cei care sub tratament au evolutie nesatisfacatoare;
  • bolnavi diabetici sau cu sindrom metabolic;
  • bolnavi cu boli cardiovasculare grave;
  • femei gravide, in special foarte tinere sau peste 40ani, hipertensive in prezent sau avand hipertensiunea arteriala ca antecedent personal sau heredocolateral;
  • bolnavi cu hipotensiune arteriala ortostatica grava.


Pacientul se prezinta la Clinica De Diagnostic Gral la data la care s-a programat prin telefon, avand un bilet de trimitere de la medicul care-l monitorizeaza.
Determinarea se va face in cadrul cabinetului de medicina interna, pacientului urmand a i se inmana in aceeasi zi concluziile si recomandarile terapeutice.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari: 5691
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici