Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Depisteaza nodulii tiroidieni din timp! [Promotii - Oferta inactiva]

Depisteaza nodulii tiroidieni din timp!

 

Gusa nodulara / Noduli tiroidieni

Nodulii tiroidieni difera de tesutul tiroidian normal si pot fi depistati palpator sau ecografic. Acestia sunt foarte frecventi, aproape 50% din populatie are un nodul tiroidan, iar 95% din acestia sunt benigni (noncancerosi).
Nodulii tiroidieni nu secreta hormoni decat in rare cazuri, fiind functionali, cu hipertiroidism.
 

Preventie

Pentru a ne asigura ca nodulii sunt benigni si nu cauzeaza probleme, se fac pentru o prima evaluare teste din sange si ecografie de tiroida. In unele cazuri se indica punctie tiroidiana cu ac subtire. In alte cazuri (de TSH scazut cu hipertiroidism) se indica scintigrafie tiroidiana: investigatie de medicina nucleara utila in acest caz pentru depistarea statusului functional al unui nodul (captant sau nu de radiofarmaceutic). Acest test este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.
 

Tratamentul nodulilor tiroidieni

  • Urmarire - daca nodulii sunt mici si au criterii de benignitate. Se urmaresc ecografic si se indica punctie tiroidiana daca acestia cresc semnificativ
  • Chirurgie - pentru excizia unui lob tiroidian sau a tiroidei in totalitate; daca nodulii sunt mari (>4cm si dau simptome de compresie) sau daca punctia tiroidiana sugereaza malignitate.
  • Tratament cu antitiroidiene de sinteza sau radioterapie cu iod - doar in cazul in care nodulii sunt functionali (secreta hormoni tiroidieni)
     

Promotie!

Beneficiezi de un pachet special de preventie la pretul promotional de 306 lei (59% reducere), redus de la 746 lei, la Clinica de Diagnostic Gral, in perioada 01.08.2019 – 30.11.2019.
Pachetul contine: consult medic specialist, analize de sange (TSH, Free T4, Calcitonina), ecografie tiroidiana si consultatie finala dupa analize.

Consultul si ecografia tiroidiana sunt oferite de Dr. Iuliana Ilie, Medic Specialist Endocrinologie.

Pentru detalii suplimentare si programari puteti suna la Call center: 021 323 00 00 sau folositi formularul de contact de mai jos.


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici