Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

DialiFort


Centrul de Dializa este un centru modern cu aparatura performanta ce vine in intampinarea pacientilor cu insuficienta renala cronica (IRC) de diferite cauze. Pentru aceasta categorie de pacienti exista trei metode principale de tratament substitutiv al functiilor renale:
 
  • hemodializa;
  • dializa peritoneala;
  • trasplantul renal.
Hemodializa este metoda de epurare a sangelui cu ajutorul unui rinichi artificial prin care se eliminina substantele toxice rezultate din metabolism si surplusul de apa, functie indeplinita in mod normal de rinichi. Hemodializa este cea mai utilizata forma de dializa. Pacientii se prezinta in clinica de trei ori pe saptamana iar durata fiecarei sedinte este de 3, 4 sau 5 ore in functie de parametrii stabiliti de medicii nefrologi dupa o serie de analize inainte sau dupa fiecare sedinta de hemodializa.

Dializa
fiind foarte solicitanta pentru pacienti, ei sunt monitorizati permanent urmarindu-se obtinerea unei stari cat mai apropiata de normalitate, calitatea vietii fiecarui pacient in parte fiind foarte importanta pentru noi. Pentru confortul si starea psihica a pacientilor s-a decis crearea unui ambient armonios si civilizat .Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


« Inapoi

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici