Intrebari frecvente

Cardul Favor nu are o valoare prestabilita. Pentru a beneficia de un card Favor aveti doua variante:

  • accesati un serviciu Gral Medical (consultatii, investigatii, analize medicale de laborator) si pe loc se activeaza lista de beneficii si reduceri din cele 3 tipuri de carduri.
  • depuneti pentru prima data o suma care sa va incadreze in una din grilele specifice celor 3 tipuri de carduri. Suma ramane pe card si poate fi folosita ulterior accesand servicii medicale la preturi mai mici.

Daca aveti nevoie de servicii medicale aflate in prima grila (100-399lei) dar dumneavoastra doriti beneficiile cardului din grila 2 (400-699lei) atunci depuneti la activare doar diferenta. Suma in plus ramane pe card si o puteti folosi ulterior pentru servicii medicale la preturi mai mici.

Pentru a benefica de bonus trebuie sa incheiati un card Favor pe perioada campaniei 15 nov 2011 - 15 dec 2011. Daca totusi nu aveti nevoie de servicii medicale, acumulati pe card pentru prima data o suma mai mare de 100 de lei si veti primi unul din cele 3 tipuri de carduri Favor. Grilele le veti gasi si la functionalitate card. 

Cardul cu acumulare Favor a fost conceput pentru a oferi flexibilitate maxima titularului. Daca v-ati gandit la Cardul Favor cu acumulare lunara inseamna ca doriti sa acumulati constant o suma pe card, iar cand aveti nevoie de o vizita de control la doctor veti putea plati din ce ati acumulat pe card. In cazul in care nu achitati o suma la data stabilita nu este nicio problema. Daca intarziati a 3-a rata cardul Favor se transforma automat in card cu acumulare ocazionala, iar beneficiile raman neschimbate. Cardul Favor tine cont de situatiile neprevazute din viata dumneavoastra, si de aceea beneficiile incheiate la inceput nu se vor pierde pe parcurs. 

Dupa ce ati incheiat un card Favor aveti la dispozitie 1 an de zile in care puteti testa beneficiile cardului ales. Dupa 1an de zile puteti veni la receptia centrelor Gral si puteti solicita schimbarea tipului de card. Daca totusi doriti mai devreme acest lucru puteti incheia un nou card pe numele unui membru al familiei. 

Nu. Puteti incheia direct la receptia Laboratorului Gral Pantelimon, iar ulterior puteti folosi cardul Favor in oricare clinica sau laborator Gral din capitala si provincie.

Cardul cu acumulare Favor este singurul card de pe piata serviciilor medicale care insumeaza la un loc cele mai multe beneficii. Acesta este si motivul pentru care cardul ofera bonusul fara a fi conditionat de diferite elemente de constrangere. Pe perioada campaniei " A sosit era cardului cu acumulare" pentru unul dintre cele 3 carduri Favor (Favor Start 100, Favor Start 400, Favor Life 700) se va acorda un bonus de 100, 200 si 300 lei.

Nu. Cardul cu acumulare Favor protejeaza intreaga familie. Este unul din cele 3 mari beneficii pe care le ofera. Daca sora dumneavoastra are o problema nu trebuie decat sa se prezinte cu cardul dumneavoastra la centrele Gral Medical. Nu este necesar sa va prezentati si dumneavoastra.