Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Intrebari frecvente

Titularul poate sa aleaga intre un card cu acumulare ocazionala (multi-shoot) sau cu acumulare lunara (de tip abonament).
Cardul cu acumulare ocazionala este potrivit persoanelor care isi doresc sa beneficieze de servicii medicale in mod ocazional (la libera alegere). Cardul cu acumulare de tip abonament este potrivit unor persoane preventive care doresc sa acumuleze pe card o suma de bani in vederea efectuarii unor investigatii pe viitor fara ca bugetul lor sa fie afectat in acel moment.

Tipul cardului este dat de prima acumulare:
  • Favor Start 100, se incadreaza in acest tip serviciile situate intre 100 - 399 de lei.
  • Favor Explore 400, se incadreaza in acest tip serviciile situate intre 400 - 699 de lei.
  • Favor Life 700, se incadreaza in acest tip serviciile mai mari de 700 de lei.

La incheierea cardului se alege forma de acumulare: lunara sau ocazionala. Pentru a incheia un card Favor, trebuie ca bonul fiscal emis la prima plata sa fie in una din grilele de mai sus. In cazul cardului cu acumulare lunara, suma ce trebuie depusa lunar este de numai: 25lei (Start 100), 50lei (Explore 400) si 100lei (Life 700).
In cazul in care doriti o grila de reduceri superioara, depuneti diferenta la activare, iar banii respectivi pot fi folositi pe viitor cu reduceri mai mari. Dupa incheierea cardului pasul de acumulare este de 50lei (Start 100), 100lei (Explore 400) si 150lei (Life 700).
Cat costa cardul Favor?
Cardul Favor nu are o valoare prestabilita. Pentru a beneficia de un card Favor aveti doua variante:
  • accesati un serviciu Gral Medical (consultatii, investigatii, analize medicale de laborator) si pe loc se activeaza lista de beneficii si reduceri din cele 3 tipuri de carduri.
  • depuneti pentru prima data o suma care sa va incadreze in una din grilele specifice celor 3 tipuri de carduri. Suma ramane pe card si poate fi folosita ulterior accesand servicii medicale la preturi mai mici.
Serviciile medicale de care am nevoie sunt sub 400 de lei dar eu vreau cardul cu reduceri mai mari ce se poate face?
Daca aveti nevoie de servicii medicale aflate in prima grila (100-399lei) dar dumneavoastra doriti beneficiile cardului din grila 2 (400-699lei) atunci depuneti la activare doar diferenta. Suma in plus ramane pe card si o puteti folosi ulterior pentru servicii medicale la preturi mai mici.
As dori sa beneficiez de bonus insa nu am nevoie de servicii medicale, ce se poate face?
Pentru a benefica de bonus trebuie sa incheiati un card Favor pe perioada campaniei 15 nov 2011 - 15 dec 2011. Daca totusi nu aveti nevoie de servicii medicale, acumulati pe card pentru prima data o suma mai mare de 100 de lei si veti primi unul din cele 3 tipuri de carduri Favor. Grilele le veti gasi si la functionalitate card. 
M-ar interesa cardul Favor cu acumulare lunara, ce se intampla daca nu platesc o rata?
Cardul cu acumulare Favor a fost conceput pentru a oferi flexibilitate maxima titularului. Daca v-ati gandit la Cardul Favor cu acumulare lunara inseamna ca doriti sa acumulati constant o suma pe card, iar cand aveti nevoie de o vizita de control la doctor veti putea plati din ce ati acumulat pe card. In cazul in care nu achitati o suma la data stabilita nu este nicio problema. Daca intarziati a 3-a rata cardul Favor se transforma automat in card cu acumulare ocazionala, iar beneficiile raman neschimbate. Cardul Favor tine cont de situatiile neprevazute din viata dumneavoastra, si de aceea beneficiile incheiate la inceput nu se vor pierde pe parcurs. 
Dupa ce am incheiat un card Favor, se mai poate trece la un alt tip de card?
Dupa ce ati incheiat un card Favor aveti la dispozitie 1 an de zile in care puteti testa beneficiile cardului ales. Dupa 1an de zile puteti veni la receptia centrelor Gral si puteti solicita schimbarea tipului de card. Daca totusi doriti mai devreme acest lucru puteti incheia un nou card pe numele unui membru al familiei. 
Eu efectuez analize la laboratorul din Pantelimon, este musai sa vin in policlinica?
Nu. Puteti incheia direct la receptia Laboratorului Gral Pantelimon, iar ulterior puteti folosi cardul Favor in oricare clinica sau laborator Gral din capitala si provincie.
Bonusul pe care il acordati la incheierea cardului este conditionat de ceva anume ?
Cardul cu acumulare Favor este singurul card de pe piata serviciilor medicale care insumeaza la un loc cele mai multe beneficii. Acesta este si motivul pentru care cardul ofera bonusul fara a fi conditionat de diferite elemente de constrangere. Pe perioada campaniei " A sosit era cardului cu acumulare" pentru unul dintre cele 3 carduri Favor (Favor Start 100, Favor Start 400, Favor Life 700) se va acorda un bonus de 100, 200 si 300 lei.
Daca sora mea are nevoie de un consult trebuie sa vin personal cu ea?
Nu. Cardul cu acumulare Favor protejeaza intreaga familie. Este unul din cele 3 mari beneficii pe care le ofera. Daca sora dumneavoastra are o problema nu trebuie decat sa se prezinte cu cardul dumneavoastra la centrele Gral Medical. Nu este necesar sa va prezentati si dumneavoastra.

  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici