Spitalul OncoFort Pitesti unul dintre cele mai mari spitale oncologice din Judetul Arges are o capacitate de 10 paturi si este desfasurat pe o suprafata de peste 1000 mp. Echipa medicala de exceptie va ofera servicii medicale oncologice de top in regim de spitalizare de zi:
- oncologie medicala: consultatii oncologice, tratament chimioterapic in rezerve modern amenajate, tumor board, second opinion, monitorizare clinica, cazare VIP
- radioterapie oncologica: consultatii de specialitate, second opinion, tumor board, tratament cu radioterapie tintita 3D/ IMRT/ VMAT
- imagistica medicala de inalta performanta pentru diagnosticul oncologic (CT-RMN)
- analize medicale de laborator (laborator propriu de urgenta)

Spitalul OncoFort Pitesti ofera servicii medicale de inalta performanta cu rezonanta magnetica (RMN) si computer tomograf (CT). Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de cei mai buni medici din Pitesti ce colaboreaza cu o echipa de renume din capitala.

 

GRATUIT - Consultatii de radioterapie 
Decontare 100% cu bilet de trimitere in contract cu CAS Arges. Program de consultatii Luni-Vineri: 08:00-14:00 la Dr. Burlacu Mihnea

NOUTATI!
Acum puteti beneficia de servicii oncologice DECONTATE CNAS in Judetul Arges pe radioterapie, chimioterapie (inclusiv medicamentatie) si imagistica medicala.

Medicul cardiolog Dr. Simon Valentin ofera la OncoFort Pitesti consultatii si investigatii in fiecare zi de marti in intervalul orar 16:00-19:30.

Medicul oncolog, Dr. Baiesu Iuliana Maria, cu experienta dobandita in Franta si Bucuresti, va ofera consultatii oncologice de luni pana vineri in intervalul orar 11:30 - 15:30.

Testare COVID 19 Pitesti
La OncoFort Pitesti se efectueaza la cerere teste Covid-19. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna). Certificatul verde in baza testului negativ PCR este valabil 72 ore, iar pentru testul rapid este de 48 ore.

Investigatiile imagistice (radiologice, ecografice, de tomografie computerizata sau rezonanta magnetica) au rol important in diagnosticarea cat mai corecta si stadializarea cat mai precisa a bolii, standarde necesare stabilirii unei conduite terpeutice cat mai corecte.

In cadrul spitalului pacientii pot beneficia de servicii medicale de endocrinologie, oncologie, radioterapie, cardiologie, obstetrica-ginecologie si analize medicale de laborator efectuate intr-un laborator propriu de urgenta.


 
Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str Aleea Ana Aslan Nr 15 Pitesti

Program

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

 

Program recoltari:
08:00 - 11:00

Specialități Medicale
CARDIOLOGIE

cardiologie

ENDOCRINOLOGIE

endocrinologie

NEUROLOGIE

neurologie

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

obstetrica-ginecologie

ONCOLOGIE MEDICALA

oncologie medicala

PSIHOLOGIE

psihologie

RADIOLOGIE-IMAGISTICA MEDICALA

radiologie-imagistica medicala

RADIOTERAPIE

radioterapie

SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Inovatie Spitalul Oncofort
22-05-2024 Traseul pacientului la Spitalul Oncofort - O noutate în oncologia din România

Suntem încântați să vă prezentăm Traseului Pacientului, o noutate în abordarea îngrijirii oncologice din România. Aceasta inovație remarcabilă reprezintă un angajament profund pentru a oferi pacienților noștri o călătorie medicală cât mai liniștită și personalizată, de la prima consultație, până la recuperare.

biopsie parti moi ecografie
03-05-2022 Biopsia însoțită de ecografie de țesuturi moi: indicații și avantaje

Noțiunea de parti moi se referă atât la țesuturi precum cel muscular, tegumentele și țesuturile subcutanate, cât și la structuri precum ligamentele, tendoanele, membrana sinovială, ganglionii limfatici, glandele mamare, testiculele sau glandele salivare.

Gral Medical@CMH_Biopsie pancreas_1
02-05-2022 Biopsie de pancreas - indicații, rezultate și riscuri

Biopsia de pancreas reprezintă o metodă exploratorie cu rol diagnostic ce presupune prelevarea unei probe de țesut de la nivel pancreatic, cu scopul identificării naturii unor leziuni, precum și a gradului lor de evoluție și severitate.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.