Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

6 pasi pentru a trece mai usor prin Covid-19!

Infectia virala SARS-CoV-2, care determina boala numita COVID-19, este o noua afectiune medicala. Desi exista inca multe necunoscute, s-a observat ca indiferent de forma clinica a bolii, forma grava, usoara sau asimptomatica de COVID-19 pot aparea, mai devreme sau mai tarziu sechele asupra organismului nostru.

Data publicare: 24.05.2021 / Clinica de Diagnostic Gral
1
1

Ce trebuie sa faci dupa ce ai fost infectat cu SARS-CoV-2? Acceseaza pachetul de monitorizare Covid-19!

Ai primit rezultatul pozitiv la testul RT-PCR Covid-19. Ai auzit ca trebuie sa te izolezi, stii ce trebuie sa faci mai departe? Esti ingrijorat cu privire la perioada de izolare si la efectele bolii asupra sanatatii tale? Suna la Clinica de Diagnostic GRAL Medical si acceseaza pachetul de monitorizare Covid- 19!

Simptomele cele mai frecvente in cazul infectarii cu virusul SARS-CoV-2 care pot sa iti apara in perioada de izolare sunt febra, oboseala puternica, durerile articulare si osoase, durerile musculare, te doare de fapt tot corpul. Incepi sa ai palpitatii, tahicardie, dureri toracice, tuse, asta inseamna ca poti avea un atac viral direct asupra cordului si al plamanilor. Te panichezi, ai insomie, cefalee, tulburari de memorie si de concentrare persitenta, noi te putem ajuta. Avem un medic dedicat cu care poti sa stai de vorba pe intreaga perioada de izolare. El are experienta si stie tot ce trebuie sa faci pentru a evita sa ajungi cu forme grave la spital.

Acum nu mai ai gust si nici miros, ce faci? Este ceva normal in cazul infectarii cu virusul SARS-CoV-2. Rezultatul pozitiv al testului RT-PCR- Covid-19 ti-a stricat planurile si ti-a dat viata peste cap. Gandul iti fuge la stirile despre problemele cauzate de aceasta boala si la faptul ca tot mai multe persoane din jur ajung sa fie internate in stare grava la spital cu sechele asupra plamanilor si rinichilor, iar acum toate aceste lucruri incep sa te macine. Daca inca nu ne-ai sunat, suna-ne! Este important sa stii ca suntem alaturi de tine si ca poti accesa pachetul de monitorizare la domiciliu Covid-19. Un medic specialist dedicat iti va monitoriza starea de sanatate pe intreaga perioada de izolare si se va asigura ca virusul SARS-CoV-2 nu provoaca forme grave de boala asupra organismului tau.

Asigura-te ca esti bine, acceseaza pachetul de monitorizare Covid-19!

Clinica de Diagnostic GRAL Medical, certificata DEKRA, te sustinPachet-monitorizare-covid-19-GRALMedicale pe intreaga perioada de izolare, veninid in sprijinul tau cu un pachet complet de monitorizare Covid-19. Acesta este destinat persoanelor care pezinta o forma usoara a bolii cu simptome care nu necesita spitalizare. Acceseaza pachetul de monitorizare Covid - 19. Medicul specialist iti va evalua starea clinica de sanatate. Stai acasa fara griji, noi suntem aici pentru a te ajuta sa treci mult mai usor peste aceasta perioada infioratoare.

Pasul 1 - Rezultat pozitiv

Dupa ce ai primit rezultatul pozitiv la testul PCR Covid-19, solicita pachetul de monitorizare in Clinica de Diagnostic GRAL Medical.

Pasul 2 - Evaluare + Analize

Medicul te va contacta pentru a-ti evalua starea de sanatate, iar o asistenta se va deplasa la domiciliu monitorizandu-ti tensiunea arteriala, saturatia in oxigen, temperatura si iti va recolta un pachet de analize sanguine, la debut cat si la iesirea din carantina, sau de cate ori este necesar, urmarindu-ti zilnic evolutia simptomatologiei si stabilindu-ti tratamentul corespunzator. Protocolul terapeutic va fi acelasi cu cel din spitale, recomandat pentru formele usoare si medii de boala.

Pasul 3 - Interpretare Rezultate

Medicul dedicat va interpreta rezultatele si iti va comunica recomandarile.

Pasul 4 - Prescriere + Livrare Tratament

Medicul iti va prescrie tratamentul. In plus, poti opta pentru livrarea medicamentelor la domiciliu.

Pasul 5 - Monitorizare la fiecare 2 zile

Starea ta de sanatate va fi evaluata o data la 2 zile de catre medicul dedicat. Se obtine astfel, prin supraveghere medicala, o stabilizare a starii de sanatate a pacientului, iar pentru cei cu sanatatea fragila, la care se depisteaza un risc de agravare a simptomatologiei, se va recomanda din timp internarea in spital.

Pasul 6 - Evaluarea finala dupa 14-15 zile

O asistenta iti va recolta un nou set de analize, iar medicul dedicat iti va interpreta si comunica rezultatele.

Programari si informatii la telefon 031 1000 200 sau prin email la programari@gralmedical.ro


« Inapoi

Vizualizari: 17
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici