Chirurgia bariatrică poate fi soluția pentru kilogramele in plus care iti afectează starea de sănătate!

Dr. Gabriel Matei

Medic primar chirurgie generală

Dr. Ștefan Tuca

Medic primar chirurgie generală

 
Cui i se adresează intervențiile laparoscopice bariatrice?

Intervențiile laparoscopice bariatrice (gastric sleeve, by-pass gastric, inel gastric, plicatura gastrica, balon intragastric) sunt indicate pacienților cu obezitate, pentru a restricționa ingestia de alimente și a scădea absorbția nutrienților. Astfel, prin reducerea caloriilor, în timp pot fi pierdute kilogramele în exces

Odată cu aceasta pierdere in greutate, se reduc semnificativ complicații cardiovasculare grave, precum boala coronariană ischemică și hipertensiunea arterială, și se poate chiar vindeca diabetul zaharat tip II, de regula asociat obezității. Pentru a asigura reușita si bunul mers al intervențiilor de chirurgie bariatrică, realizăm abordarea integrata si complexa a cazurilor de obezitate, de la investigatiile premergatoare interventiei bariatrice, pana la urmarirea la distanta a pacientilor operati.

Echipa medicala

Echipa de chirurgie bariatrică este formată din Dr. Ștefan Tuca si Dr. Gabriel Matei, ambii medici primari chirurgie generala, cu experiență operatorie bogată, practică minim invaziv, laparoscopic, pentru o gama complexa de patologii chirurgicale.

Competenta in chirurgia laparoscopica avansata a medicilor nostri, ne permite sa realizam toate tipurile de intervenții chirurgicale metabolice.
Responsive image
Dr. Ștefan Tuca
Medic primar Chirurgie Generală
Responsive image
Dr. Gabriel Matei
Medic primar Chirurgie Generală
 

Testimoniale

Întrebări frecvente
Pacienții bariatrici sunt consultati de chirurgii nostri bariatrici si parcurg un program de consiliere și evaluare preoperatorie, cu scopul de a alege cea mai bună interventie chirurgicală bariatrica. Un program de urmărire postoperatorie, pentru aprecierea scăderii ponderale și menținerii acesteia pe termen lung, este de asemenea disponibil in spitalul nostru.
Pachetul include interventia laparoscopica bariatrica, anestezia, planul de ingrijire si tratament din spital si noptile de spitalizare (pret valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie).

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.