Chirurgia bariatrică poate fi soluția pentru kilogramele în plus care îți afectează starea de sănătate!

Dr. Gabriel Matei

Medic primar chirurgie generală

Dr. Ștefan Tucă

Medic primar chirurgie generală

 
Ce este chirurgia bariatrică?

Intervenția bariatrică reprezintă soluția în cazul pacienților care se confruntă cu problemele de obezitate și luptă împotriva kilogramelor în plus. Această procedură este cunoscută și ca operație de micșorare stomac (operație bariatrică) sau gastric sleeve. În chirurgia bariatrică – gastric sleeve se elimină o porțiune considerabilă a stomacului (centrul senzației de foame). Astfel pacientul va mânca mai puțin, iar în timp, kilogramele în exces vor dispărea. Lucru care va duce la evitarea apariției complicațiilor cardiovasculare și vindecarea diabetului zaharat tip II.

De ce să alegi chirurgia bariatrică la GRAL Medical? 

În Centrul de Chirurgie GRAL Medical chirurgia bariatrică se realizează prin metoda laparoscopică – chirurgia bariatrică laparoscopică se realizează fără tăieturi ci prin mici incizii la nivelul abdomenului. 
Avantajul major al pacientului care alege intevenția bariatrică gastric sleeve drept opțiune pentru pierderea kilogramelor în plus o reprezintă în special recuperarea postoperatorie rapidă și cu dureri mult reduse. În plus, spitalizarea este mai scurtă și cicatricile dispar aproape complet odată cu timpul.
 

 
Echipa medicală

Echipa de chirurgie bariatrică este formată din Dr. Ștefan Tucă și Dr. Gabriel Matei, ambii medici primari chirurgie generală, cu experiență operatorie bogată, practică minim invazivă, laparoscopică, pentru o gamă complexă de patologii chirurgicale.

Competenta în chirurgia laparoscopică avansată a medicilor noștri, ne permite să realizăm toate tipurile de intervenții chirurgicale metabolice.
Responsive image
Dr. Ștefan Tucă
Medic primar chirurgie generală
Responsive image
Dr. Gabriel Matei
Medic primar chirurgie generală
 

Testimoniale

Întrebări frecvente
Pacienții bariatrici sunt consultati de chirurgii nostri bariatrici si parcurg un program de consiliere și evaluare preoperatorie, cu scopul de a alege cea mai bună interventie chirurgicală bariatrica. Un program de urmărire postoperatorie, pentru aprecierea scăderii ponderale și menținerii acesteia pe termen lung, este de asemenea disponibil in spitalul nostru.
Pachetul include interventia laparoscopica bariatrica, anestezia, planul de ingrijire si tratament din spital si noptile de spitalizare (pret valabil cu bilet de trimitere de la medicul de familie).

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.