Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Dr. Monica Pop a invins cancerul cu ajutorul specialistilor de la Gral Medical 

Prof. Dr. Monica Pop a ales sa se trateze de cancerul la colon in Romania, la Spitalul OncoFort.

0
0

Despre Dr. Monica Pop

Monica Pop, renumit profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuti medici oftalmologi din Romania a trecut prin momente grele, infruntand maladia secolului, cancerul.
Dr. Monica Pop este de 25 de ani directorul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, un indragit om si medic, care a vindecat zeci de mii de pacienti, in ultimii ani a ajuns sa fie ea insasi pacient, trecand prin momente cumplite.
 

Diagnostic necrutator – cancer de colon

Indragitul medic oftalmolog a trecut printr-o perioada grea, a fost diagnosticata cu cancer de colon si fara ezitare a ales serviciile centrului oncologic OncoFort din cadrul Gral Medical, unde a fost tratata de cei mai buni specialisti din domeniu.

Consultatia de second opinion a fost facuta de catre medicii austrieci care vin lunar la Spitalul OncoFort. Impreuna cu acestia, echipa de Tumor Board a stabilit planul de tratament personalizat, care a fost foarte eficient. Din echipa Tumor Board fac parte medici oncologi, romani si austrieci, radioterapeuti si chirurgi.
 

Tratament performant

Dr. Monica Pop a fost operata de Prof. Dr. Irinel Popescu si a urmat tratamentul chimioterapic la Spitalul OncoFort sub atenta supraveghere a Prof. Dr. Rodica Anghel, Dr. Ionela Bizu si Dr. Teodor Constantin.

Dupa ce a reusit sa invinga de doua ori cancerul, medicul oftalmolog a ajuns sa cunoasca foarte multe lucruri despre aceasta boala nemiloasa si ne povesteste ce a facut ca sa treaca mai usor peste boala nemiloasa: “Eu am niste principii, asa cum ati vazut n-am vrut sa stau acasa si am recomandat tuturor bolnavilor, celor care au trecut prin experiente de genul acesta, sa nu stea acasa si sa nu faca nimic, in masura in care pot fizic”.

Medicul si-a reluat activitatea imediat, deoarece este o persoana activa si se gandeste intotdeauna la pacientii sai. “Sa nu mai spuna nimeni niciodata ca aceasta este o boala incurabila. La clinica Gral Medical unde m-am tratat, am vazut niste cazuri incredibile, care s-au rezolvat si oamenii sunt bine. De cand am facut tratament acolo, nu stiu daca s-au pierdut 2 pacienti. Rata de mortalitate este foarte mica, progresele sunt foarte mari”, a declarat Dr. Monica Pop.

 

Monitorizare clinica

Medicul vine periodic la control pentru monitorizarea afectiunii la medicul curant din cadrul Spitalului OncoFort.
Din ultimele investigatii efectuate, rezulta ca tratamentul a functionat si nu exista semne de recidiva.
 

Rezultate OncoFort

In cadrul clinicilor OncoFort sunt diagnosticati si tratati peste 1200 de pacienti pe specialitatea oncologie.
Chimioterapia, medicamentatia, montarea camerei implantabile port-a-cath si radioterapia sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Pentru arondarea la unul dintre medicii specialisti, second opinion sau pentru a beneficia de tratament performant, folositi formularul de mai jos:


« Inapoi

Vizualizari: 446
Comentarii: 2

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
ene luiza - 2019-01-31 17:02:20 | » Adauga raspuns
Cei de la Gral Medical m-au facut BINE dE cancer la colon acum trei ani si jumatate, iar in martie m-au facut BINE de cancer la creier.NU-MI VINE SA CRED CA TRAIESC !!!!!!!!

GRAL MEDICAL - 2019-02-05 14:54:18 | » Adauga raspuns Ne bucuram tare mult sa auzim aceste cuvinte. Suntem aici pentru pacienti! Sa auzim numai de bine! Multa sanatate!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici