Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.

  • La Spitalul OncoFort incepi tratamentul in 48-72 ore de la efectuarea CT-ului de plan!
  • Spitalul OncoFort a adus cel mai performant accelerator din Romania - VersaHD.

Afla mai multe detalii >>aici

 

Sectiile de Radioterapie sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si reprezinta nucleul Spitalului OncoFort. Acceleratorele folosesc tehnica de conturare tridimensionala 3D-CRT (Three dimensional conformal radiotherapy), IMRT (Intensity Modulated Radiation Teraphy) si VMAT (volumetric modulated arc therapy). OncoFort este pionierul oncologiei private din Romania ce a reusit sa ofere pacientilor un tratament eficient contra cancerului ca in medicina occidentala.

 

Acceleratorul linear Elekta ofera un tratament optim de radioterapie, dirijand razele de radiatii pe forma exacta a tumorii, limitand afectarea sau distrugerea tesuturilor sanatoase. Scopul final este de a distruge cat mai multe celule canceroase posibile si de a imbunatatii calitatea vietii pacientului.

 

Acceleratorul de particule, Versa HD, permite o planificare dozimetrica mai precisa, distribuie mai eficient doza de radiatie in tumora, permite iradierea unui volum tumoral mult mai mare, timpul de tratament s-a micsorat la doar 5 minute datorita tehnicii moderne VMAT pot fi tratate tumori profund plasate in zonele organelor de risc.

 

Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

 

Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina la OncoFort cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar pacientul efectueaza sedinte de radioterapie 3D si IMRT/VMAT decontate de casa de asigurari.

 

In timpul radioterapiei pacientii OncoFort beneficiaza de:

 

  • Monitorizare clinica si biologica – monitorizare regulata a parametrilor biochimici si hematologici, monitorizarea tolerantei;
  • Managementul reactiilor adverse – tratament de sustinere (orale sau perfuzabile);
  • Consultatii de specialitate conexe – in functie de tipul si localizarea cancerului
  • Chimioterapie concomitenta in functie de tipul cancerului;
  • Evaluarea imagistica a raspunsului la tratament

 

Mai multe detalii si informatii suplimentare puteti obtine direct pe site-ul: www.oncofort.ro

Citeste mai mult Restrange
Specialități Medicale
Responsive image

oncologie medicala

Responsive image

radioterapie

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

MammaPrint gral
30-01-2019 Testul MammaPrint se efectueaza in clinicile Gral Medical

Majoritatea femeilor cu cancer de san in stadiu incipient au un risc scazut de recurenta a cancerului si ar putea evita chimioterapia.

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.