Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a deschis trei clinici in tara, investitii de peste 600.000 de euro

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a inaugurat in luna iunie 2011 trei clinici in provincie. Lansarea celor trei clinici, focusate pe servicii de nisa, face parte din proiectul de dezvoltare initiat de companie la sfarsitul anului trecut.

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a inaugurat in luna iunie 2011 trei clinici in provincie.

Lansarea celor trei clinici, focusate pe servicii de nisa, face parte din proiectul de dezvoltare initiat de companie la sfarsitul anului trecut, proiect ce prevedea deschiderea a cinci centre de diagnostic si tratament in provincie. Bugetul alocat in 2011 pentru deschiderea tuturor centrelor din tara se ridica la peste un milion de euro, din care peste 600.000 de euro au fost deja investiti in cele trei clinici noi deschise in Pitesti, Ploiesti si Focsani.

“In anii trecuti fiecare demers investitional era facut catre oferirea de servicii noi de tratament, insa numai pentru pacientii din capitala. Odata cu lansarea lor, am fost surprinsi sa constatam ca mesajul transmis s-a facut auzit in orasele din provincie si uneori chiar de catre romanii aflati in strainatate. Acest lucru ne-a facut sa concluzionam ca in provincie exista o nevoie mult mai mare decat in capitala” afirma Robert Chitan, manager dezvoltare-promovare al Gral Medical.

Urmatorul centru medical va fi deschis curand in orasul Craiova, iar pentru ultimul centru compania este in discutii pentru a alege una din cele doua locatii din orasul Galati sau Brasov.

Compania Gral Medical a inregistrat venituri de 3.5 milioane Euro in primele 3 luni ale acestui an, cu o crestere de 20% fata de perioada precedenta a anului trecut, iar din ultimele estimari va incheia semestrul cu o cifra de afaceri de aproape sapte milioane de euro.

Rezultatele financiare se mentin in valorile bugetate avand in vedere ca estimarea pentru urmatoarea perioada va fi optimista deoarece vor intra in functiune noile centre deschise, precum si dezvoltarea unor noi servicii de tratament in centrele existente.

Odata cu lansarea clinicilor, Gral Medical va demara o campanie de preventie si informare a bolilor de tiroida, campanie ce se va desfasura pentru prima data in cinci judete din tara. Pana la sfarsitul anului Gral Medical va ajunge la un numar de 25 de centre de diagnostic si tratament.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00
 « Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici