Promotie!
Acum poti obtine reducere 30% in Focsani pentru teste rapide antigen Covid-19.
Valabilitatea Certificatului verde este de 72 h (test PCR) sau 48 h (test rapid antigen).

Testare COVID 19 Focsani

 

La clinica OncoFort Focsani, CRR GRAL Adjud si CRR GRAL Marasesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR dar si analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Probele sunt efectuate in Laboratorul de Biologie Moleculara Gral Medical din capitala. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la numerele de telefon 0311-000.201 (Focsani), 0730280005 (Marasesti, Str. Cuza-Voda nr. 15) si 0730280005 (Adjud, Str. Republicii nr. 49, bloc 126). Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).

Clinica OncoFort Focsani va ofera analize medicale de laborator decontate in contract cu CAS Vrancea. Pentru detalii, plafon si programari sunati la 0311-000.201 sau folositi formularul de contact de mai jos.

 

Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera servicii de second opinion prin telemedicina in oncologie >>detalii.

Program medic:

08, 09 decembrie 2021
18, 19 ianuarie 2022
16, 17 februarie 2022

 

Clinica este dotata cu aparatura moderna, iar echipa medicala este formata din renumiti medici din Focsani si Bucuresti. In cadrul clinicii este deschis un laborator propriu de analize medicale ce ofera o paleta larga de analize medicale uzuale si speciale. Recoltarea analizelor se poate efectua si in cele 2 centre de recoltare:

1. CRR GRAL Marasesti (str. Cuza Voda nr. 15, jud. Vrancea, in incinta fostului laborator al spitalului orasenesc Marasesti, Tel: 0730280005).

2. CRR GRAL Adjud (Str. Republicii nr. 49, bloc 126, parter, Tel: 0730280005).

 

Se pot trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7 zile.

 

Noutati:

- Incepand cu luna august 2018, Dr. Bucur Cristin Madalina, medic specialsit endocrinologie ofera ecografii tiroida.

- Toate analizele medicale se pot deconta in contract cu CAS Vrancea.

- Pentru a beneficia de servicii medicale personalizate puteti solicita Cardul Favor direct la receptie, iar arondarea la cel mai accesat card de sanatate, va va oferi multiple beneficii.

 

In cadrul Clinicii OncoFort Focsani puteti gasi urmatoarele specialitati medicale: Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie, Endocrinologie, Oncologie, Laborator analize medicale, Radiologie si imagistica medicala (ecografii generale, ecografii mamare, ecografii de abdomen, ecografii Doppler, ecografii morfologice de sarcina, ecografii tiroida, ecografii transvaginale, etc...)

 

Va asteptam!

 

Citeste mai mult Restrange

Program:

Luni-Vineri: 07:00 - 15:30

Specialități Medicale
Responsive image

cardiologie

Responsive image

ecografie

Responsive image

endocrinologie

Responsive image

obstetrica-ginecologie

Responsive image

oncologie medicala

Responsive image

specialitati paraclinice

Responsive image

urologie

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

laser-treatment-scars-dermatologist-consultation
11-07-2021 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 1

Gral Medical tine cont de observatiile si rezultatele chestionarelor de satisfactie clienti, astfel incat serviciile medicale private marca Gral Medical sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientilor.

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
13-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.