Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a incheiat un parteneriat medical cu MUVI (Medical University of Viena)

Gral Medical a incheiat un parteneriat medical cu Medical University of Vienna. Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii.

1
1
Gral Medical a reusit sa incheie un parteneriat medical cu Medical University of Vienna, astfel incat sistemul medical privat din Romania sa se ridice la noi standarde. Este o incununare a efortului depus de Gral Medical pentru dezvoltarea sistemului medical privat din Romania pentru ca pacientii sa beneficieze, la preturi mai mici, de aceleasi servicii ca in centrele de prestigiu din occident.

Medical University of Vienna International GmbH (MUVI), una dintre cele mai vechi institutii de formare si cercetare medicala din Europa, are o experienta si un puternic impact in educatie, cercetare si ingrijirea pacientului, de peste 650 ani. MUVI reprezinta un etalon in tratamentul oncologic european.

OncoFort este primul centru oncologic ce a adus in Romania, pentru pacientii sai, alternativa de a trata cancerul la standarde europene. Gral Medical a inaugurat Spitalul OncoFort in data de 22.10.2013, iar impreuna cu Medical University of Vienna International GmbH (MUVI) au in plan cresterea standardelor si a calitatii serviciilor medicale din Romania. Bazele colaborarii s-au pus in anul 2010, moment in care medicii austrieci, din cadrul spitalului AKH Viena, au inceput sa ofere constant consultatii in cadrul clinicii Gral Medical si au format o echipa medicala multidisciplinara puternica alaturi de medicii romani, cu scopul de a oferi servicii complete de diagnosticare si de second opinion pacientilor OncoFort.

Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii. Pacientii OncoFort vor beneficia de servicii rapide de second opinion in Oncologie si Radiologie.


Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) sau 021-323.00.00
 


« Inapoi

Vizualizari: 23
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici