Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical sprijina campania "Pune limfomul pe net"

Luna septembrie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului. Ca in fiecare an, Gral Medical se implica activ in campanii de informare si preventie pentru pacientii din Romania. Campania se desfasoara pe tot parcursul lunii septembrie, sub sloganul “Pune LIMFOMUL pe net!”.

0
0

Ca in fiecare an, Gral Medical se implica activ in campanii de informare si preventie pentru pacientii din Romania. Deoarece luna septembrie este luna internationala de lupta impotriva limfomului,  Asociatia Bolnavilor cu Limfom, cu sprijinul Roche Romania, Europa FM si Gral Medical, lanseaza in luna septembrie campania “Info Limfom”, care are drept scop informarea si educarea publicului despre existenta, simptomele si incidenta cancerului limfatic.

Campania se desfasoara pe tot parcursul lunii septembrie, sub sloganul “Pune LIMFOMUL pe net!”.
Campania a debutat cu o conferinta de presa unde s-a discutat impreuna cu presa de specialitate, doctori si pacienti, cele mai importante aspecte legate de limfom: tipuri de limfom, simptome, tratament modern, diferenta dintre limfom si leucemie etc. In cadrul campaniei “Info Limfom” clinicile Gral Medical din capitala vor oferi tuturor pacientilor GRATUIT o baterie de analize medicale cat si o consultatie de specialitate pentru a descoperi suspiciunile de cancer sau alte boli asociate. Campania se desfasoare in 2 etape:
 

  • 04-15 septembrie 2012 este didicata informarii;
  • 15-30 septembrie 2012 pacientii vor beneficia gratuit de consultatie si analize medicale de laborator.


Dr. Radu Niculescu – Asociatia Bolnavilor cu Limfom:
Ca in fiecare an, in luna septembrie, ne unim eforturile pentru un scop nobil: informarea populatiei asupra importantei detectarii precoce a limfomului. Consideram ca este datoria noastra sa aducem in atentia publicului larg faptul ca limfomul inseamna cancer limfatic. Astfel, in perioada 4 -15 septembrie, va invitam ca impreuna sa luam in serios cancerul limfatic, iar pe 15 septembrie sa reusim sa ”Punem LIMFOMUL pe net”. Insa, aceasta campanie face mai mult decat sa informeze, doreste sa se implice in prevenirea cancerului limfatic; de aceea, prin parteneriatul cu Gral Medical, am reusit sa putem oferi gratuit analizele de laborator si consultatii de specialitate, in perioada 15 septembrie – 1 octombrie”.

Mai multe informatii despre cancerul limfatic pot fi accesate pe site-ul www.viataculimfom.ro, unde cei interesati pot gasi detalii despre acest tip de cancer si despre cum se pot programa in clinicile Gral Medical din Bucuresti, in perioada 15 septembrie – 1 octombrie.

Robert Chitan – Director de promovare-dezvoltare Gral Medical: “Asa cum cele 2 tipuri de limfocite (celulele B si T) sunt un scut contra infectiilor in organism, Asociatia Bolnavilor cu Limfom si Gral Medical si-au unit fortele pentru a se implica activ in preventia si informarea romanilor cu privire la acest tip de cancer. Pe langa faptul ca limfomul nu este destul de cunoscut printre romani, cel mai ingrijorator este faptul ca multi dintre ei nu stiu ca acest tip de cancer raspunde foarte bine la tratamentul oncologic existent (radioterapia moderna si chimioterapia). Gral Medical se implica activ, an de an, in campanii medicale, motiv pentru care in perioada 15 septembrie -1 octombrie 2012 va oferi analize de laborator gratuite pentru preventia limfomului”.

Prof. Dr. Anca Lupu - Clinica de Hematologie a spitalului Coltea “Consider ca aceasta campanie este mai mult decat binevenita, intrucat nu foarte multa lume stie ca “limfom” inseamna cancer limfatic. În ciuda faptului ca exista in lume peste 1 milion de persoane care traiesc cu limfom, aproximativ 74% din populatia globului nu cunoaste faptul ca acesta este o forma de cancer. Tesutul limfatic este cea mai importanta componenta a sistemului imunitar. In cazul limfomului non-Hodgkin, limfocitele incep sa creasca si sa se divida necontrolat, comportandu-se ca si celulele canceroase. Aceste limfocite anormale se colecteaza la nivelul ganglionilor limfatici unde continua sa se multiplice, aparand astfel o formatiune tumorala “ .

Pentru detalii si programari sunati la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 4

Comentarii

Comentarii Gral Medical
Lucan - 2017-09-15 18:21:39 | » Adauga raspuns
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca mai este valabila in luna septembrie a acestui an campania de preventie a limfomului. Am gasit informatia pe site-ul dvs si sunt interesata sa fac unele investigatii in acest sens. Cele bune!

GRAL MEDICAL - 2017-09-19 09:04:35 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca aceasta promotie nu mai este de actualitate. Pentru alte informatii ne puteti suna la 021-323.00.00. Multa sanatate!
constantinescu gabriel - 2014-04-02 13:03:49 | » Adauga raspuns
Domnul doctor Niculescu este un profesionist desavarsit,mi-a creat o impresie deosebita.

GRAL MEDICAL - 2014-04-02 14:53:31 | » Adauga raspuns Intr-adevar este un om dedicat sustinerii si informarii pacientilor neoplazici.Deoarece Gral Medical este un luptator contra cancerului, am desfasurat impreuna o campanie medicala. Va uram toate cele bune!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici