Clinica Gral Stefan cel Mare pune la dispozitia pacientilor un spatiu modern unde ofera servicii de excelenta in urmatoarele specialitati: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicina interna, urologie si ginecologie.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si acopera peste 33 de specialitati medicale. Echipa medicala este formata din cei mai buni specialisti din domeniu.

Clinica Gral Stefan cel Mare - clinica medicala privata certificata DEKRA pentru implementarea masurilor de siguranta impotriva raspandirii Covid-19

In cadrul clinicii se efectueaza fise si adeverinte medicale, servicii medicale decontate in contract cu CASMB pentru majoritatea specialitatilor medicale.

Servicii decontate gratuit in contract cu CNAS:

  • Pachet servicii medicale in asistenta medicala primara

Incepand cu data de 01.04.2023 activitatea doamnei dr. Murgan Cristina din cadrul specialitatii Medicina de Familie din Clinica GRAL Medical Stefan cel Mare este preluata de catre doamna dr. Ionescu Mihaela – medic primar medicina de familie.
Ca urmare, pacientii inscrisi pe listele doamnei dr. Murgan Cristina prin preluarea praxisului medical de catre GRAL Medical de la doamna dr. Orban Sanda, vor fi preluati de catre dr. Ionescu Mihaela
Pacientii asigurati au dreptul de a opta sa ramana sau nu inscrisi pe lista doamnei dr. Ionescu Mihaela , conform dreptului asiguratilor cu privire la alegerea medicului de familie.
Va anuntam ca programul de consultatii in clinica al doamnei dr. Ionescu Mihaela se va desfasura in intervalul orar 14:00 – 19:00 de luni pana vineri.

 
  • Pachet servicii medicale in asistenta medicala ambulatorie pentru specialitati clinice

 Clinica activeaza pe piata serviciilor medicale private din anul 2003. La inceput s-a axat pe servicii specializate de medicina muncii din capitala, ulterior clinica a reusit sa isi formeze o echipa medicala de execeptie reusind in numai 2 ani sa poata asigura servicii medicale de medicina muncii in toata tara.

 

Va asteptam!

Citeste mai mult Restrange
Program

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 19:00